Koti Artikkelit Kansanmurha Tempaus Etelä-Afrikan suurlähetystöllä Helsingissä

Tempaus Etelä-Afrikan suurlähetystöllä Helsingissä

6

Lauantaina 24.3. Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Helsingin-ryhmä järjesti Etelä-Afrikan valkoisen väestön kansanmurhaa vastustavan tempauksen Etelä-Afrikan suurlähetystön luona. Mukanamme oli paitsi omat lippumme myös banderolli, jossa kerrottiin yksiselitteinen mielipiteemme Etelä-Afrikkaa johtavasta ANC-terroristijärjestöstä. Paikan päällä Helsingin ryhmän aktivisti Janne Moilanen piti seuraavan puheen.

Etelä-Afrikassa on meneillään valkoisten kansanmurha, joka alkoi välittömästi rotuerottelujärjestelmän kaaduttua. Valtamedia, vanhat puolueet ja poliittisesti aktiiviset monikansalliset yhtiöt eivät tahdo ottaa kantaa kansanmurhaan, sillä valkoisten tuhoaminen on heidän arvojensa mukaista.

Kaikki niin sanotut rasismin vastustajat ovat täysin hiljaa ennennäkemättömän raa’asta rotuväkivalta-aallosta. Etelä-Afrikan esimerkki osoittaa, että monikulttuuriset iskulauseet ovat pelkkää sananhelinää ilman realistista ihmiskuvaa. “Rasisminvastustajat” menettivät mielenkiintonsa Etelä-Afrikkaa kohtaan välittömästi mustien päästyä valtaan. Vain radikaalit kansallismieliset liikkeet länsimaissa uskaltavat puuttua Etelä-Afrikan tilanteeseen ja vaatia mustan kansanmurhahallituksen syrjäyttämistä!

Länsimaiset valtiot eivät ole halunneet tarjota murha-aaltoa pakeneville valkoisille eteläafrikkalaisille pakolaisstatusta, sillä päätös olisi vahva poliittinen kannanotto maan mustan hallituksen pätevyyden puutteesta. Poliittisen korrektiuden nimissä länsimaiset valtiot myöntävätkin mieluummin turvapaikkoja ei-valkoisille parikymppisille “sotalapsille”, jotka käyvät välillä verestämässä sotamuistojaan rynnäkkökivääri kädessä, esimerkiksi Isisin riveissä Syyriassa.

Valkoiset onnistuivat rakentamaan Etelä-Afrikasta kehittyneen kansakunnan ydinaseohjelmineen jättömaalle 300 vuodessa ollen koko ajan itse vähemmistönä. Mustien noustua valtaan yli 70 000 valkoista on murhattu ja maasta on tullut kansainvälinen raiskauskeskus. Valtio ei tahdo julkaista tilastoja murhattujen määrästä, mutta lukuisat kansalaisjärjestöt pyrkivät pitämään niistä kirjaa. Valkoisen vallan kaaduttua maan infrastruktuuri, koulujärjestelmä, poliisi, hallinto ja talous ovat rappeutuneet. Maan talous lepää valkoisten yrittäjien harteilla, mutta mustien terroristien ANC-puolueen johto ajaa rasistista politiikkaa, jonka tavoitteena on syrjäyttää valkoiset johtavista asemista niin taloudessa kuin hallinnossa.

Valkoisia vainotaan myös työelämässä. “Positiivisen syrjinnän” nimissä pätevät valkoiset potkitaan työpaikoiltaan ja paikat jaetaan epäpäteville mustille. Äärimmäisessä köyhyydessä eläviä valkoisia on jo satojatuhansia, ja määrä lisääntyy koko ajan. Ihmisiä kuolee jopa nälkään! Köyhyys ajaa valkoiset jo pois kodeistaan. Myös mustien silmitön väkivalta ja hyökkäykset valkoisten asuntoihin ovat pakottaneet monet pakenemaan. Hallitukselta apua ei tule, vaan maan raiskauksesta epäilty musta entinen presidentti Jacob Zuma lauloi usein julkisesti rasistista “Tappakaa buurit” -laulua!

Apartheidin kaatumisen symboliksi nousseen ANC-johtaja Nelson Mandelan johtama Umkhonto we Sizwe -terroristijärjestö teurasti lukemattomia siviileitä sodassaan Etelä-Afrikan apartheid-hallitusta vastaan. Murhat on kuitenkin annettu anteeksi, sillä länsimaiselle yleisölle ne markkinoitiin “rasisminvastaisuutena”. Suomalaisille Mandelan tulisi olla valkoisia vihaavan poliittisen eliitin symboli, sillä hän oli presidentti Martti Ahtisaaren henkilökohtainen ystävä. Ahtisaari ei ole kiistänyt, ettei hänen toverinsa Mandela olisi ollut terroristi. Eliitin mukaan on siis olemassa kuitenkin hyvää terrorismia ja pahaa terrorismia. Mikäli mustat tappavat valkoisia, on terrorismi hyvää.

Apartheidin isäksi kutsutun tohtori Hendrik von Verwoerdin valtakaudella maan bruttokansantuote kasvoi kuuden prosentin vuosivauhdilla. Vuosina 1950–1970 teollisuustuotanto kuusinkertaistui samalla kun muissa Afrikan maissa hallitukset kaatuivat yksi toisensa jälkeen väkivaltaisissa kansannousuissa, jotka johtivat valkoisten pakolaisaaltoihin. Etelä-Afrikassa kasvusta hyötyivät myös mustat. Apartheidin kaatumisen syitä tutkineen Sam Davidsonin mukaan mustan väestön lukutaito kehittyi huomattavasti rotuerottelujärjestelmän aikana ja yhä useampi musta alkoi käydä koulua. Oli kuitenkin joukko ihmisiä, joita Etelä-Afrikan menestyksekäs valkoinen valta raivostutti. Keitä he olivat?

Vuonna 1956 Etelä-Afrikan poliisi suoritti laajan joukkopidätysten sarjan apartheid-vastaisesta terrorismista epäiltyjä vastaan. Suurin osa syytetyistä oli juutalaisia. Merkittävä osa myös ANC-kommunistien puolustusasianajajista ja puolustuksen rahoittajista oli juutalaisia. Tärkeimpien kommunistijohtajien nimet puhuvat puolestaan: Solomon Buirski, Ben Turok, Lionel Bernstein, Firstin perhe, Denis Goldberg, Bob Hepple, Jack Simon ja Joe Slovo.

Kun Nelson Mandela meni maan alle ja aloitti aseellisen kampanjansa Umhonto we Sizwe -järjestön nimissä, järjesti juutalainen sionisti Arthur Goldreich terroristeille tukikohdan. Strategian Mandela laati yhdessä juutalaisten Slovon ja Bernsteinin kanssa. Seuraavina vuosina järjestö syyllistyi lukemattomiin verisiin iskuihin siviileitä vastaan. Verenvuodatus Etelä-Afrikassa jatkuu edelleen.

Etelä-Afrikan tragedia on tärkeä opetus suomalaisille ennen kaikkea siksi, että samat tahot, jotka kaatoivat apartheidin ja syöksivät valkoiset rotuväkivallan lihamyllyyn, ajavat pakkomonikulttuurisuutta nyt myös Suomeen ja muihin länsimaihin. Apartheidin kaatuminen ei ollut Etelä-Afrikan valkoisen väestön spontaani omaehtoinen rotuitsemurha, vaan kymmenien vuosien poliittisen kampanjoinnin tulos. Kampanjan kantavia voimia eivät olleet sen paremmin mustat kuin valkoisetkaan, vaan joukko poliittisesti erittäin määrätietoisia juutalaisia aktivisteja, kuten Tony Bloom ja Harry Oppenheimer.

Suomalaisten, eurooppalaisten, amerikkalaisten, eteläafrikkalaisten ja kaikkien muiden taistelu on siis yksi ja sama! Taistelemme kansainvälistä vihollista vastaan. Globalistivihollinen tahtoo murhata kansamme! Me emme kuitenkaan alistu! Vannomme tulevamme taistelemaan kaikkien valkoisten veljiemme ja sisartemme puolesta, kunnes olemme jälleen vapaita! Etelä-Afrikan rikollishallitus on syrjäytettävä!

Puheen jälkeen häpäisimme Etelä-Afrikan nykyisen lipun polttamalla protestiksi maan nykyiselle valkoisia vastustavalle hallinnolle.

Matkamme jatkui Etelä-Afrikan suurlähetystöltä kohti Elielin aukiota, missä jaoimme valtavirtamedian kauhistelemia kampanjalentolehtisiämme ohikulkijoille. Väkeä oli runsaasti liikkeellä ja kävimme monia hedelmällisiä keskusteluita kansalaisten kanssa. Monet vaikuttivat aidon innostuneilta läsnäolostamme ja saimme monia ylävitosia ja kädenpuristuksia ajatuksiamme tukevilta ihmisiltä. Toki mukaan mahtui soraääniäkin, mutta ne jäivät onneksi sanallisen provosoinnin tasolle.

Reilun parin tunnin lehtisten jakamisen jälkeen päätimme touhukkaan päivämme ja suuntasimme porukalla syömään. Kiitos kaikille mukana olleille ja kadulla kohtaamillemme keskustelijoille!

 

Helsingin aktivistiryhmä

6 KOMMENTIT

  1. Kukaan valtaapitävistä ei vissiin halua muistaa miksi Nelson mandela ja Winnie Mandela aikoinaan pidätettiin ja mistä rikoksista.

    Nelsonille myönnetiin jopa rauhan Nobel, rikolliselle terroristille. Kun olet murhannut jonkun tieten tahtoen, olet rikollinen lopun elämääsi. Eikä sitä leimaa pese puhtaaksi mikään.

    On outoa että maailmalla sallitaan rikllisten johtaa valtioita. Tai no, outoa ja outoa. Rikollisethan tukevat toisiaan. Mutta kyllä kansan pitäisi ymmärtää poistaa rikolliset alueiltaan ja nousta kapinaan.

  2. Aivan mainio veto tämä tempaus ja koko kansanmurhaviikko: aktiivista toimintaa, radikaalia sanomaa ja paljon medianäkyvyyttä. PVL johtaa taistelua!

    • Oikea meno. Kun vaan karjalauman silmät aukeaisivat ja oppisivat näkemään mitä kulttuuripropagandaa heille syötetään. Ennenkuin on liian myôhäistä.

  3. Hienoa toimintaa! Asioita vuosikausia seuranneena sanoisin että juuri nyt on oikea hetki informaation jakamiselle sillä todella monet ns.”tavalliset kansalaiset” ovat vihdoin alkaneet heräämään ja huomanneet miten karkeasti heitä on vuosikausia kusetettu. Näille ihmisille on saatava tietoon KETKÄ ja MIKSI näin on toimittu -ilman pienintäkään asioiden kaunistelua ja juutalaisten keskeistä roolia unohtamatta.

Comments are closed.