Koti Uutisia Imatralla pakolaistilaisuus torstaina

Imatralla pakolaistilaisuus torstaina

2

UK_Imatran_vaakunaImatralta on tiedusteltu kantaa turvapaikanhakijoiden vastaanottamiseksi, ja kaupunginhallitus suhtautuu asiaan myönteisesti. Torstaina kaupunki järjestää aiheesta info- ja keskustelutilaisuuden kaupungintalon valtuustosalissa.

Tosiasiaa pakolaisista -niminen tilaisuus on kaikille avoin ja se järjestetään torstaina kaupungintalon valtuustosalissa kello 18.00. Tapahtumassa puhuu kaupungin, poliisin, maahanmuuttoviraston ja SPR:n edustajia. Yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä alustusten jälkeen.

Tapahtuma kaupungin nettisivuilla: http://www.imatra.fi/ajankohtaista/tosiasiaa-pakolaisista-info-ja-keskustelutilaisuus-511-klo-1800

2 KOMMENTIT

  1. Saapa nähdä koska tulevat läyryämään Kemijärvellekin. Tänään ilmestyneessä paikallislehti Koti-Lapissa mainittiin että hätämajoitus muutetaan vastaanottokeskuskseksi. Tähän mennessä nämä Kempan pakoloiset ovat olleet (yllättäen) samoja limaisia geelitukkia mitä lehdessä yritettiin luonnollisesti väittää lapsiksi. Hyi helvetti että jaksaa kuvottaa tämä nykyinen meno. Lapin alueelle vapaaehtoista katupartiointia pikkuhiljaa?

  2. Ei jumalauta, tosiasiaa pakolaisista spr:n ja maahanmuuttoviraston suulla
    kerrottuna. Vuoden vitsi joka ei kylläkään naurata.
    Aivan sama vaikka kyseissä tilaisuudessa näytettäisiin muslimien kivitys videoita
    ja lasten raiskauksia,kyllä nämä puhujat on tilaisuuteen valittu niin hyvin että osaavat selittää kaiken ruusunpunaiseksi.

Comments are closed.