Koti Uutisia NPD osoitti mieltä Berliinissä

NPD osoitti mieltä Berliinissä

2

 

Satoja kansallismielisiä saksalaisia osoitti mieltä Merkelin pakolaispolitiikkaa ja uutta paikallista vastaanottokeskusta vastaan maanantaina Saksan kansallisdemokraattisen puolueen järjestämässä marssissa. Paikalla oli myös vasemmistolaisia vastamielenosoittajia, ja Berliinin poliisilla oli lähes 900 virkamiestä varmistamassa, että mielenilmaus sujui rauhallisesti.

Puolueen johtaja Franz Frankin mukaan mielenosoituksen tunnussanoma oli “Vene on täynnä – karkottakaa turvapaikkahuijarit!”

NPD osoitti paria päivää aikaisemmin mieltä myös Cottbusissa, missä mielenosoitukseen osallistui yli 500 ihmistä.

 

Lähteet: Facebook, Berliner Zeitung

2 KOMMENTIT

  1. Saksan kansa on todellakin heräämässä! Tämä on hienoa! Kyllä se Germania vielä valmistetaan.

  2. Miten tämän nyt sanoisi. “Kun juoksee sutta karkuun tulee karhu vastaan.” Mitkä ovat parhaimpia kuin suomalaiset sananlaskut. Somalialainen vastine taitaa mennä jotesankin näin: Kun veistää hinkkaan vääräuskoisen kurkulla se katkeaa. No, joo.
    Mutta aivan vakavasti ottaen, historia toistaa itseään. Ensimmäisen maailmasodan ja hävityn jälkeen maa oli sekasorron vallassa ja kommunistit pääsivät lähes valtaan. Ta-daa. Kuka oli se mies, joka nousi määrätietoisen työn tuloksena aste asteelta lopulta koko Saksan Fuhreriksi. Oikein Adolf Hitler. Tämän mahdollisti Saksan täydellinen henkinen vararikko ja taloudellinen lama kaikkine asiaan kuuluvine mausteineen.
    Taasko on äärioikeiston noustava tekemään se likainen työ minkä läpimätä demokratia ja vihervasemmistolainen arvokonservatiivisuutta ja isänmaallisuutta halveksuva ja vihaava huumepäisten kaikessa luonnomuuksissa rypevä huoranpenikka, vailla mitään kunniallista arvomaailmaa omaava spitaalinen joukkio, jotka eivät tiedä kumpia haluaisivat olla, miehiä vai naisia, kenties molempia yhtä aikaa.
    En ole natsi, enkä äärioikeistolainenkaan, mutta…J
    Jos demokratia kerran tilaa sormi pystyssä: Neiti. Niin sitähän pöytään tuodaan… Onko se sitten Viskin vika? Onko?

Comments are closed.