Koti Uutisia Supo: “SVL levittää yksipuolisia ja kärjistettyjä näkemyksiä turvapaikanhakijoista”

Supo: “SVL levittää yksipuolisia ja kärjistettyjä näkemyksiä turvapaikanhakijoista”

14

Tänään julkaistussa turvallisuusarviossa suojelupoliisi väittää “väkivaltaisten viharikosten” uhan kohonneen turvapaikanhakijoiden määrän huomattavan lisääntymisen ja sen nostattaman maahanmuuttovastaisen ilmapiirin vuoksi. Lisäksi tiedotteessa surkutellaan maahanmuuttovastaisen kommentoinnin ja “suoranaisen vihapuheen” lisääntyneen Internetissä. “Väkivaltaisen ääriliikehdinnän” arvellaan yleistyvän nykyisen tilanteen seurauksena.

Vastarintaliikkeelle on tiedotteessa oma osuutensa; Supo jatkaa valtamedian ja muun poliisin viljelemää väitettä siitä, että liike levittäisi yksipuolisia ja kärjistettyjä näkemyksiä kampanjassa turvapaikanhakijoiden ylitsevuotavaa tulvaa vastaan. Tämä siitäkin huolimatta, että viime kuun lopussa valtavirran media ja poliisi itsekin joutuivat myöntämään liikkeen vastaanottokeskusten liepeille levittämien varoituslappujen sisällön olevan täyttä totta.

Viime kuussa pelkästään Helsingin poliisi sai tutkittavakseen kaiken kaikkiaan yli 8 000 vain ja ainoastaan pakolaisten tekemää pahoinpitelyä, näpistystä, laitonta uhkausta, taskuvarkautta ja nuoriin tyttöihin kohdistuvaa seksuaalirikosta. Helsingin poliisin apulaispäällikkö Ilkka Koskimäki kertoi tuolloin uhrien olevan käytännössä aina nuoria suomalaisia.

Lehdistötiedotteessa on myös muutama rivi mainintaa turvapaikanhakija-aallon käynnistämästä protestiliikehdinnästä ja anarkistien järjestämistä niin kutsutuista vastamielenosoituksista. Suojelupoliisi puhuu kummankin ryhmän mielenosoituksista “pääosin maltillisten kansalaisten” järjestäminä “rauhanomaisina tapahtumina”, vaikka anarkistit järjestävät omia mielenosoituksiaan todellisuudessa vain häiritäkseen joukkomaahanmuuttoa vastustavien mielenilmaisuja ja jopa hyökäten heidän kimppuunsa.

Tästä esimerkkejä ovat aivovammaisen Marko Parkkolan tapaus Tampereella, tai Turussa muutama viikko sitten järjestetty Rajat kiinni! -mielenosoitus, jonka aikana äärivasemmistolainen mies löi mielenosoitusta kuvannutta itseään paljon pienempikokoista naista.

Tiedotteen lopussa mainitaan turvapaikanhakijoiden määrän nousun lisäävän ääri-islamistisen toiminnan yleisyyttä. Tiedotteessa todetaan niin ikään, että tähän liittyvä tuki- ja värväystoiminta “saattaa lisääntyä”.

Lähde: Poliisi

14 KOMMENTIT

 1. “YLE levittää yksipuolisia ja peiteltyjä näkemyksiä monikulttuurisuudesta.”

 2. Ehkäpä ne näkemykset on yksipuolisia, mutta minkäpä sille voi että totuus on aika yksipuolinen. Ilmeisesti SUPO:n mielestä on parempi että valehtelisi asioista jotta ei näytä yksipuolislta uutisointi?

 3. “Yksipuolisia” = totuudemukaisia, ja tarkemmin sanottuna totuuden asiasta.

  Tämä minulta: muukalaisroduilla yksinkertaisesti ei ole paikkaa ja kotia Suomessa tai muualla Euroopassa tai Eurooppalaisten perustamissa maissa.

 4. Suomen poliisilaitoksen, oli sitten kyseessä tavallinen tai SuPo, käytös on niin kuvottavaa, että suoraselkäinen ihminen ei voi siitä lukea kokematta vatsanväännöksiä, Miten tällaiset ihmiset voivat väittää suojelevansa Suomen kansalaisia, en voi ymmärtää. Eikö näillä perkeleillä ota omantunnon päälle ollenkaan? Onko raukoilla edes omaatuntoa?

 5. Koska suuri maahanmuutto on aiheuttanut niin paljon surua täällä ruotsissa olin melkein varma että Suomi ei Ruotsin tietä seuraa. Niin väärässä olin :/ Näyttää siltä että Suomi seuraa Ruotsin oppia tässäkin asiassa.
  Olen monesti ajatellut että jos asiat menee ihan mahdottomaksi täällä eikä ruotsista enään kunnon kunttaa löydy asuinpaikaksi niin muutan takaisin suomeen. Muuta jos Suomi nyt jatkaa “pakolaisten” vastaanottoa niin mihin voi sitten muuttaa? Otin lasilleni (nyt jo aikuisia) tupla kansalaisuuden että voi helposti löytää Suomesta turvapaikan jos tilanne kärjistyy täällä ja jos ne valitsee jättää Ruotsin…ojasta allikkoon?

  • Kiitos Juha Snellman esiintymisestäsi omalla nimellä. Olen seurannut SVL:n sivustoja jonkin aikaa ja kommentoinut joitakin artikkeleita. En missään nimessä jaa SVL:n arvomaailmaa kokonaisuudessaan, tiedän holokaustin tapahtuneen etc., mutta nyt käynnissä olevan immigraation syyt ja seuraukset on syytä tuoda kaikin keinoin esille.
   Vaikuttaa siltä, että meitä Snellmaneja vaaditaan nyt toimimaan kodin, uskonnon ja isänmaan puolesta. Minä olen leijonalipulle valan vannonut ja täysin käsitän Suomen vaakunassa kuvatun symboliikan. Vaakunaeläimen polkema käyrä miekka ei saa nousta suoran miekan asemaan.

  • Sita samaa olin pohtinut, etta jos joskus amerikoissa menisi laskiksi, niin ainahan sitten voi Suomeen palata ja siksi olin sailyttanyt Suomen kansalaisuudenkin.
   Paskanmarjat. Jatin aktiivisen tyonteon, siis “elakoidyin” ja tata kirjoittelen E-Amerikasta omasta asunnostani, ATM’s toimii y la vida es buena.
   On uskomatonta katsella ja lukea naiden mad men dummy-orphan, fat-ass, horse-face and crony-capitalist myyran touhua, sickening indeed, creedy Brussels aspirants.

 6. No jos kysytään kansallissosialisteilta pakolaisista/turvapaikkaturisteista niin on turha odottaa mitään puolueettomia näkemyksiä. Mikä ihmeen “havainto” tämä oikeen on?

  Sama kun kysyisi anarkisteilta mitä mieltä he ovat poliisista. Odotan tätä terävää havainnointia innolla.

 7. Ihan oikealla asialla olette Suomen ja suomalaisten puolesta! Ennemmin tältä sivustolta ja MV-lehdestä totuuksia löytää kuin vaikkapa Hesarista… Valtio peittelee totuutta pakolaisista epätoivoisesti mutta ei kansa niin tyhmää
  ole etteikö huomaisi lehtijuttuja ns. pakolaisista irvokkaasti kaunistelluiksi! Jotenkin aika muistuttaa sotien jälkeistä sisäministeri Leinon aikaa ja vaaran vuosia 1945-48 kun neuvostovastaisia kuten kenraali Airo tai Lauri Törni jahdattiin ja Valpo Supon edeltäjänä. Nyt on pokkuroinnin kohde vaihtunut vaan ryssistä elintasopakolaisiin, oman maan edusta viis!

 8. Muistakaamme myös, että tämän yllättävän SUPO:n tiedotustilaisuuden toinen tarkoitus oli varmasti sellainen, että A. Pelttarin viransijaisuus Supossa on juuri päättymässä ja henkilö on kuulemma hakenut Eduskunnan pääsihteerin paikkaa Seppo Tiitisen seuraajana.

  Tiitisen virka on yksi parhaiten palkattuja virkoja Suomessa. Kannattaa Pelttarinkin tulla julkisuuteen juuri viikkoa ennen Eduskunnan kansliatoimikunnan pääsihteerivalintaa.

  Asiasisältöä tässä tiedotustilaisuudessa ei siis välttämättä oltu hiottu loppuun asti vaan tärkeintä oli pitää tämä tilaisuus. Katsokaas miten arvaukseni osuu kohdalleen kun uusi Eduskunnan pääsihteeri valitaan…

 9. Käykääpä kuuntelemassa Uber uutisten puolella Juha Ahvion luento maahantunkeutumisen tarkoitusperistä. Ja jakakaa juttua. Ei helvetti tule invaasio onnistumaan.

 10. Ollaan haalimassa isoja ongelmia tällä maahantunkeutumisella. Jonkinlaista heräämistä on tapahtumassa, mutta johtaako se tämän invaasion torjumiseen. Se on hallituksen käsissä vielä. Voi olla, että tulevassa ajaudutaan ruutia polttamaan. Sen vois vielä välttää, mutta kiirettä täytyis pitää. Myös talous tulee pettämään. Tämä koskee Suomea ja myös Eurooppaa. Pelkään, että järki ei tule voittamaan.

Comments are closed.