Koti Uutisia Ulkomaat Imaami yllyttää nuoria muslimeita perustamaan omia jihadisti-yhteiskuntia Itävallassa

Imaami yllyttää nuoria muslimeita perustamaan omia jihadisti-yhteiskuntia Itävallassa

8

Itävallassa on paljastunut imaami, joka yllyttää nuoria maassa asuva muslimeita perustamaan oman yhteiskunnan, jonka tavoitteena on pyhän sodan harjoittaminen Euroopassa. Imaami kertoo myös moskeijan kävijöille, että kristityissä tapahtumissa käyminen on pahempaa kuin alkoholin juominen. Hän muistuttaa, että sellainen on kiellettyä islamin uskossa.

Kansallismielinen Itävallan vapauspuolue on tehnyt asiasta poliisi-ilmoituksen. Kansallisen neuvoston puheenjohtaja Johann Gudenusin mukaan moskeija on myös syyllistynyt kristinuskon ja Itävallan vastaisen propagandan levittämiseen.

Radikaalin islamistisen vähemmistön haittavaikutus Itävallan yhteiskuntaan ei ole uusi ilmiö. Maan hallitus on jo aikaisemmin sulkenut moskeijoita, jotka ovat toimineet maan kansalaisia vastaan.

Lähde: Nordfront

8 KOMMENTIT

  1. Allahin nimeen! Tapan teidät kaikki. Kuni lampaat käytte teuraalle,kun katkon teidän saastaiset kaulanne ja raiskatessani äitiäsi, vieläpä nussin suloista tytärtäsi perseeseen.

    • Allahu Akbar! Sam’i Allahu liman hamidah, Rabbana wa lakal hamd Assalamu alaikum wa rahmatullah! 🙂

  2. No ei ole kyllä noillakaan ihan kaikki kotona. Ekana vetää imaami Koraanilla päähän, sen jälkeen äänestävät Vihreitä, minkä puheenjohtaja heiluu munasillaan homopippaloissa ja ripsii piiskalla pojille pitkin peppua. Ei ihme, että tulee niin helvetin huonoja kuorma-auto kuskeja.

    • Mafia. Sillan rakennuksessa käytetty halvimpia mahdollisia, täysin ala-arvoisia materiaaleja ja laskutettu laatutyöstä ja -materiaaleista. Normi-ilmiö siellä päin maailmaa.

Comments are closed.