Koti Uutisia Ulkomaat Video: Pozitivity

Video: Pozitivity

6

Kansallinen Vastarinta tahtoo suositella YouTube-koomikko Mister Metokurin tuottamaa videota niin kutsutusta bugchasing-ilmiöstä (suom. ötökän jahtaaminen). Video kertoo homojen keskuudessa yleistyvästä trendistä, jossa homot haikailevat aidsin saamisesta.

Ilmiö sai alkunsa kymmenkunta vuotta sitten, kun AIDS-epidemia levisi homojen keskuudessa. “Ötökän jahtaaminen” perustuu siihen, että jos henkilö saa HI-viruksen, voi hän jatkossa “huoletta” harrastaa suojaamatonta seksiä muiden miesten kanssa, koska “vahinko on jo tapahtunut”. Koska useat homot näkevät viruksen saamisen seksuaalisen kanssakäymisen kannalta positiivisena, kutsutaan HI-virusta kantavia miehiä, jotka antavat toiselle miehelle viruksen, “lahjan antajiksi”.

Ilmiönä “ötökän jahtaaminen” tuli suuremmalle yleisölle tunnetuksi vuonna 2003, jolloin ilmiöstä kertova dokumenttielokuva The Gift julkaistiin. Elokuva kertoo siitä, kuinka useat homot normalisoivat ja jopa ylistävät HIViä ja AIDSia. Ilmiö on saanut uutta tuulta purjeisiin sitä mukaa kun maat kuten Ruotsi ovat dekriminalisoineet suojaamattoman seksin harrastamisen henkilöiltä, jotka tietävät kantavansa virusta.

Alla olevalla videolla koomikko Mister Metokur korostaa sitä, kuinka sairas ilmiö on. Videollaan hän myös perehtyy esimerkkitapauksiin. Varoitamme lukijoitamme siitä, että video voi aiheuttaa pahoinvointia katsojien keskuudessa.

6 KOMMENTIT

  1. “Kyllä homot ovat ihan samanlaisia ihmisiä kuin heterot” 😅 … Hyi helvetti ☠💩

  2. Jo se että joku ihmisryhmä ajattelee noin kertoo todella vaikeasta psyykkisestä sairaudesta sekä harhaisesta maailmankuvasta. Mutta se että se vain nopeuttaa julki-homojen kuolemaa, se on pelkästään hyvä asia. Eivät ole täälä mädättämässä muita kun kuolevina esimerkkeinä ovat parasta opetusmateriaalia nuorille homouden vaaroista. Ja sitäkautta ne auttavat yhtesikunnan tervehtymistä.

  3. Tää on jo niin sairasta touhua että vahvempaakin hirvittää. Ei kai se, hyvä vaan jos kuolevat pois toki mutta näistäkin sairaista varmasti moni tahallaan levittää sen HIVin pahaa aavistamattomaan edes sen verran terveeseen ihmiseen ettei aidsia haluaisi.

    Kannattaa olla siveellinen ettei köy pipi pöpin kanssa.

  4. Mielestäni HIViä niin kovasti haluaville pitäisi sellainen antaa rokotteena. Kera pakkosterilisaation ja elinkautisen eristyksen.

  5. Ihmisryhmä (kaikki homot) eivät ajattele jutussa kerrotulla tavalla. Kukaan ei halua aidsia, joka on sairauden loppuvaihe ja ihminen on huonossa kunnossa ja muunmuassa vastuskyky on heikentynyt tai jopa romahtanut. Joku yksittäinen henkilö voi haluta hi-viruksen. Ajatus on, että lääkkeitä syömällä voi elää normaalia elämää loppuelämänsä ja harrastaa suojaamatonta seksiä. Hi-virus ei siis tartu jos viruksen kantajan lääkitys on kohdillaan.

    Suomen uudet hiv-tartunnat on tuotu Thaimaasta, Virosta ja Venäjältä. Tuojat ovat enimmäkseen heteromiehiä.

  6. Olen niin järkyttynyt, että olen lähes sanaton. Tommosesta touhusta pitää kertakaikkiaan tehdä loppu ja suorittaa vielä kunnon jälkivartiointi, että se on varmasti loppunut. Onneksi tuli puhdistaa kaiken.

Comments are closed.