Koti Uutisia Kotimaa Iltalehti ylisti Oulun pedofiiliringin jäsentä kaksi vuotta sitten

Iltalehti ylisti Oulun pedofiiliringin jäsentä kaksi vuotta sitten

9

Uutisoimme eilen siitä, että jo kaksi Oulun siirtolaispedofiiliringin jäsentä on tunnistettu Esikoto-hankkeen osanottajiksi. Yhteiskunta on tukenut Esikoto-nimistä projektia, jossa valkoisia suomalaislapsia on pakotettu kanssakäyntiin maahanmuuttajamiesten kanssa esimerkiksi päiväkodeissa.

Pedofiilivyyhtiä tutkinut varakaupunginvaltuutettu Tiina Wiik on nostanut esiin uuden esimerkin siitä, kuinka “monikulttuurisuutta” tukevat järjestöt ja mediat ovat edesauttaneet pedofiilien toimintaa. Raiskauksista vangitut maahantunkeutujat ovat esiintyneet omilla kasvoillaan Iltalehden artikkelissa, jossa suomalaisia kannustetaan sitomaan “suhteita” turvapaikanhakijoiden kanssa.

Toukokuussa 2016 Iltalehti julkaisi artikkelin “Turvapaikanhakijat Oulussa: Ennakkoluulot hidastaneet hyvien suhteiden luomista”, joka sisältää kuvat muun muassa eilen Saksassa kiinniotetusta Oulun maahantunkeutujapedofiilista sekä samasta rikoskokonaisuudesta vangitusta Rahmani Gheibailsta. Iltalehti ylisti toisen raiskaajan “ahkeraa kielenopiskelua” sekä kertoi hänen pitävän suomalaisia “ihanina”. Jälkimmäinen kommentti on joutunut outoon valoon pedofiilitutkinnan myötä.

Iltalehti haastatteli myös Suomen miehityshallintoa edustavaa oikeusministeriön ylitarkastaja Katriina Nousiaista, jonka mukaan suomalaisten on päästävä irti maahanmuuttajiin liittyvistä “negatiivisista ennakkoluuloista”. Ylitarkastaja ei ole sittemmin kommentoinut lastenraiskauksia julkisuudessa.

Esikoto-hanke, Iltalehti, oikeusministeriö ja muut pakolaisbisnekseen liittyvät järjestöt ovat edesauttaneet raiskauksia väittämällä suomalaisille, että maahantunkeutujiin tutustuminen on suoranainen kansalaisvelvollisuus. Suomalaisille päiväkotilapsista aina keltaista lehdistöä lukeviin ikäihmisiin asti on uskoteltu, että nyt raiskauksista epäillyt miehet ovat mallikansalaisia, joihin kannattaa luoda “suhteita”.

Lähteet: Tiina Wiik, Iltalehti

9 KOMMENTIT

 1. Tämä pedofilcase tipahtaa kokonaan päättäjän vastuulle. Lisäksi on se muu helvetti minkä ovat omille kansalaisilleen luoneet. Säälin heitä. Kommunisti huorat itkee kohta.

 2. Jaa että näiden moraali ja himo mahdollistaa 10 vuotiaan seksualisen hyväksikäytön monen kuukauden ajan. Vasemmanpuoleinen näyttää ulsopäinkin jo vähän jälkeenjääneeltä mutta oikeanpuoleisen kasvonpiirteissä ei näy kuin hieman “alkoholilapsen” jäämiä.

 3. Mustat ovat oman maineensa tehneet ja sitä kauheaa kuvaa ei parhaimmillakaan aurinkolaseilla saa sitä kauniiksi. Paitsi jos aivot puuttuu kokonaan.

 4. Kiitos Kansallisen Vastarinnan toimitukselle tästäkin paljastuksesta. Nämä ovat valemedialle erittäin kiusallisia asioita. Onkohan tuon iltalehden “uutisen” kirjoittanut “toimittaja” lukenut jo tämän uutisen? Voisin lähettää tämän sen sähköpostiin. 😅

 5. Miksi poliisia ei kiinnosta rikosten selvittäminen, koska he ovat itse siinä mukana. Lasten laittomat huostaanotot. Huumekauppa esim: Vuoden Skoudet aLa Raimo Majuri ja Jari Aarnio. Takavarikoidut kasvuhormonit omaan käyttöön. Aseliikkeen kirjanpidon hävittäminen jonka johdosta 200-starttiasetta päätyi omaan taskuun. Pedofiilien suojelu viivytellessään tuntomerkkien kanssa ja päästäessään ulkomaille karkuun. Isänmaallisten vainoaminen, kidutus ja pelottelu ja vihapuheesta demlan kautta linnaan. Nussivat kilpaa Aarnion kanssa virka-aikana kallion huoria. Lain noudattamisesta puhumattakaan. Listaa voisi jatkaa loputtomiin ja sitten nämä yhteiskunnan lain ulkopuolella olevat kultit luulevat nauttivansa kansan luottamuksesta koska omatekelä nimeltään poliisibarometri sanoo niin. ISO LOL.. Tätä kommarien sadistista vainoa olemme saaneet sitten nauttia viimeiset sata vuotta.

 6. »Winston Churchill totesi aikoinaan demokratian olevan siinä mielessä erittäin hyvä systeemi, että siinä kansa saa itselleen juuri sellaiset johtajat, jotka se ansaitseekin.

  Tämä on erittäin osuvasti sanottu!

  Jos me suomalaiset alistumme siihen, että Afrikasta ja Lähi-idästä saapuneet maahanmuuttajat rötöstelevät täällä jokseenkin vapaasti ja raiskaavat naisia ja jopa pikkutyttöjä, ja vallanpitäjämme tyytyvät tämän edessä vain levittelemään käsiään voimattomina ja vaativat suomalaisia olemaan hiljaa näistä epäkohdista, niin se kertoo siitä että me emme yhtään parempaa sitten oikeasti ansaitsekaan.

  Aiemmin historiassa Suomen kansa on noussut aina vastustamaan ulkoa tullutta uhkaa ja vääryyttä vastaan. Näin jopa silloinkin, kun omat vallanpitäjämme ovat epäröineet ja tahtoneet mieluummin alistua. (Hyvänä esimerkkinä nk. sortokaudet 1900-luvun alkuvuosina ja monien poliitikkojen tuolloin omaksuma ”myöntyväisyyslinja”.)

  Nähtäväksi jää, miten Suomen kansa tällä kertaa reagoi.»

  • ÄLÄ huoli nyt on semmonen sukupolvi tuolla kouluissa joita nuo neekeri lapset kiusaavat pidä korvat höröllä kun liikut ulkona nii huomaat kuinka moni suomalainen lapsi vihaa heitä kun nämä kiusaavat heitä kouluissa. Tämä meidän vanhvempi sukupolvi joka on pilattu ei ole kokenut elämää kouluissa neekereitten kanssa ei voi todelakaan tietää mitä siellä kouluissa tapahtuu eivätkä ole neekreiden kannssa opiskelleet niin eivät tiedä sitä ihanuutta.

Comments are closed.