Koti Uutisia Ilja Janitskin osallistuu eduskuntavaaleihin

Ilja Janitskin osallistuu eduskuntavaaleihin

12

MV-lehden (nyk. MV-media) perustaja ja entinen päätoimittaja Ilja Janitskin aikoo asettua ehdolle tulevissa eduskuntavaaleissa. Tiina Keskimäki kertoi asiasta VK.com-palvelussa, jossa hän ilmoitti myös itse aikovansa asettua ehdolle. He eivät kuulu mihinkään puolueeseen vaan asettuvat ehdolle Reformi-liikkeen listalta.

Keskimäki kirjoittaa:

“Me reformilaiset tarvitsemme kaikki 100 nimeä kyetäksemme asettumaan ehdolle. Olin Iljan vaaliasiamies presidentinvaaleissa ja olen luvannut kerätä hänelle kannattajanimet eduskuntavaaleihin.

Kannattajailmoituslomakkeen voi tulostaa täältä: http://jam.pp.fi/lomake.pdf ja lähettää osoitteeseen:

REFORMI, Merikannontie 3 E 91, 00260 Helsinki.”
 

Lähde: MV-media

12 KOMMENTIT

 1. (((Reformi)))

  Muistatteko kuinka jossain Iljan tukimiekkarissa James Hirvisaari aloitti puheensa sanoin “Shalom!” jonka jälkeen kehui heprealaista kieltä niin kovin kauniiksi. Että sellaset valeoppositiot sieltä.

  • En muista, mutta haluaisin kyllä nähdä – voitko linkata kyseisen miekkarivideon?

   • Olen nähnyt kyseisen videon. Se oli se Iljan tukimiekkari Helsingissä kun oli hirveä lumimyrsky. Viime talvena taisi olla? Muistelen että maidan leirin aikaan. Puhujina oli mm. Jari Leino ja Hirvisaari, de Wit ym. Hirvisaari todellakin astui mikrofonin ääreen ja tervehti yleisöä sanomalla Shalom ja sitten sanoi jotain että “heprea on kyllä todella kaunis kieli”.

  • James & Ilja ovat pelkkää paskaa täynnä kumpikin. Lokoisiin hommiin tahtovat. PS=100 %:ta juutalaisuutta.

   TOTUUS VELVOITTAA! Heh.

   Kuka meinaa äänestää Iljaa? Mokoma huijari.

   • Iljan kaltaisesta huijarista tulee pysyä kaukana. Ilja esim. kuului Bandidos- rikollisjengiin.

    Jotkut idiootit pitävät näitä %-jengejä isänmaallisina. Vitut, ne ovat esim. Pohjoismaissa kaikki mutiaisten soluttamia, taitaa Ruotsissa olla mutiaiset jo enemmistönä näissä?

 2. Kävin silloin kun se Suomi Ensin telttaleiri oli vielä pystyssä Rautatientorilla allekirjoittamassa sen Janitskinin presidentinvaaliehdokkuus kannattajakortin, mutta sitten luin vähän ajan päästä että Ilja jättäytyikin pois koko hommasta ja että kortteja oli säilytetty ihan miten sattuu ym. amatöörimäistä tunarointia mitä nyt Suomi Ensin porukalta voi odottaa.

  Vaikka arvostan paljon sitä kuinka Ilja on laittanut itsensä likoon suomalaisten puolesta niin siitä huolimatta olen kyllä sitä mieltä että näissä vaalijutuissa pitää olla juuri Vastarintaliikkeen kaltainen ammattimaisesti johdettu porukka joka ei haahuile sinne tänne ja jätä hommia kesken.

  Vastarintaliike on ainoa porukka johon enää luotan, joten pidättäydyn edelleen vaan Hitler-tarran liimaamisessa äänestyslippuun.

  • Ilja Janitskin on vaan cool! 🙂 Totta kyllä, ei parlamentaarisista ratkaisuista tule olemaan mitään hyötyä, koska Hölmölässä hyväveliverkostot, korruptio, vaalivilppi ovat jo niin syvällä rakenteissa, että ei äänestyksestä ole mitään hyötyä. EU, globalistit ja siionistit ohjaa kumminkin viimekädessä tätäkin teatteria, kaikki valtapuolueet ajaa loppujenlopuksi samaa rappioagendaa.

 3. Ilja on systeemiä vastaan ja systeemi Iljaa vastaan. Sananvapauden puolesta Ilja teki paljon, ja vankilaankin joutunut sen takia. Mielestäni KS/KM suomalaisten pitäisi tukea Ilja, koska yhteistä on paljon enemmän kuin vastakkaista. Olemme erilaisia, mutta tässä poliittisessa tilanteessa kannattaa olla yhdessä yhteistä vihollista vastaan.

Comments are closed.