Koti Uutisia Rajat kiinni sanoo 78 prosenttia EU:n kansalaisista

Rajat kiinni sanoo 78 prosenttia EU:n kansalaisista

5

Tuoreen tutkimuksen mukaan suurin osa EU:n kansalaisista tahtoo nähdä tehokkaampaa rajavalvontaa joukkomaahanmuuton estämiseksi. Kyselyyn osallistuneista 78 prosenttia on sitä mieltä, että laiton maahanmuutto on erittäin ongelmallista. 68 prosenttia kyselyyn osallistuneista on myös sitä mieltä, että mahdollisen joukkomaahanmuuton riski Afrikasta Eurooppaan on erittäin suuri.

Myös lisääntyvä muslimien määrä Euroopassa huolestuttaa eurooppalaisia. Kyselyyn osallistuneista vain kahdeksan prosenttia on sitä mieltä, että lisääntyvä määrä muslimeja Euroopassa ei ole ongelmallista, kun taas 70 prosenttia pitää sitä ongelmallisena. Sama koskee kansalaisten näkemystä maahanmuuton taloudellisista vaikutteista; 73 prosenttia on sitä mieltä, että maahanmuutto on taloudellisesti haitallista.

EU:n kansalaiset ovat myös sitä mieltä, että Itä-Euroopassa on läntistä Eurooppaa järkevämpi maahanmuuttopolitiikka.
 

Lähde: Breitbart

5 KOMMENTIT

 1. Itä-Euroopassa on läntistä Eurooppaa järkevämpi maahanmuuttopolitiikka eivätkä elintasopakolaiset halua jäädä sinne koska siellä ei makseta ilmaista ylöspitoa ja paria tonnia kuussa taskurahaa.

  Bulgariassa näyttivät parillakin kanavall tv-uutisissa joku aika sitten kahden karvaisen sotalapsen haastattelut jotka oli tehty Bulgariassa ja Unkarissa. Molemmat haastateltavat sanoivat selvällä englannin kielellä etteivät halua jäädä sinne missä ovat vaan tahtovat Saksaan koska siellä saa paljon enemmän rahaa eikä tarvitse tehdä mitään sen eteen. Suomessa tuskin moista uskaltaa näyttää mikään kanava.

 2. 99% eurooppalaisista vastustaa holtitonta pakoloismaahanmuuttoa. Eurooppalaisissa maissa on jo tuo 10-30% matuja ja mutuja kaupungista ja maasta riippuen, joten he “heikentävät” tilastoja. Aivan kuten Ruotsin suhteen. Joka vuosi Ruotsissa suhtaudutaan entistä myötämielisemmin maahanmuuttoon samalla ruotsalaisten jäädessä vähemmistöksi omassa maassaan. Kun ruotsalaisia on enää 49% ei tarvitse ihmetellä, jos 51% suhtautuu myönteisesti maahanmuuttoon ja sallii minareettejen rakentamisen aiemmin ruotsalaisten asuttamille asuinalueille ja vaatii työssäkäyvien ja veroja maksavien ruotsalaisten eläkeiän nostamista 80 vuoteen.

  • Ja sitten on tuo juutalaisista ja piilojuutalaisista koostuva 1%:n valtaa pitävä eliitti, joka koostuu juutalaista toimittajista, kirjailijoista, laulajista, elokuvaohjaajista ja muista juutalaista kulttuurimarxilaista maailmankuvaa levittävistä sontiaisista.

   Katsoin viikonloppuna ekaa kertaa YLE:ä tänä vuonna, kun tarjolla oli dokumentti Nokiasta. Sitten ihmettelin mitä v…a, kun viime vuonna valmistettuun dokkariin oli saatu tungettua sekä “Soldiers of Odin” että afrikkalaiset matut kumiveneissään Italian rannikolla. Ja ent.nokialainen selittää suvaitsevuuden olevan kypsyyttä. Mitä v…a niilläkin oli tekemistä Nokian kanssa??? Ja sitten heti perään Kaurismäen leffa, jossa luotin sympaattinen ja inhimillinen kuva matuista ja suomalaisia kansallismielisiä kuvattiin “Finland Liberation Army” takeissa juoksenteleviksi lihaviksi ja älyvajaiksi nahkapäiksi. Jäi todellakin kulttuurimarxilaisen TV-kanavan maku suuhun eli paskan maku. Ja ei ne muutkaan kanavat Suomessa kummoisempia ole. Toisena pääsiäispäivänä Suomen kaupallisilla (juutalaisomisteisilla) kanavilla näytetään yhdellä peppupano-leffaa ja toisella esitellään englantilaista homosaunaa ja sen asiakkaita.

   Pääsiäiseeni mahtui vielä S-jäsenkortilla 15%:n alennuksella saatu kuukauden elokuva The Guardian Angel eli Suojelusenkeli, Kroatiassa kuvattu ja leikattu elokuva suomalaisella ohjaajalla. Elokuva kuvaa entisiä tanskalaisnatseja ja elokuvan sankari on natseja vastaan taisteleva tanskalaispoliisi. YLE on tukenut verovaroistamme tämänkin elokuvan tuotantoa, joka näytetään joskus tulevaisuudessa YLE:ssä osana heidä kulttuurimarxilaista ohjelmistoaan.

   Palaan taas kirjallisuuden lukemiseen jättäen YLE:n ja muiden roskakanavien sekä elokuvateattereiden oksennukset. Monia kansallismielisiä kirjailijoita on vielä lukematta. Norjalainen Knut Hamsun ei lahjoittanut Selma Lagerlöfin ja Sillanpään tavoin Nobel-palkintoaan Suomen Talvisodan tukikassaan vaan vuonna 1943 Kolmannen Valtakunnan ministeri Goebbelsille.

Comments are closed.