Koti Artikkelit Hyvää kansallissosialistista joulua!

Hyvää kansallissosialistista joulua!

11

Kansallinen Vastarinta haluaa toivottaa kaikille lukijoilleen hyvää ja rauhallista kansallissosialistista joulua. Joulutervehdyksemme kuuluu teille, jotka kuluneen vuoden aikana olette toimineet kansallissosialismin ja kansamme hyväksi. Taistelu tarvitsee teitä kaikkia!

Haluamme myös erityisesti kiittää jokaista, joka kuluneen vuoden aikana on toiminut Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen riveissä. Te olette tehneet kansamme ja kansallissosialistisen aatteen eteen kaikkenne vastoinkäymisistä huolimatta. Siinä missä järjestelmä, eliitti ja rappiokulttuuria ajava oppositio ovat yrittäneet estää teitä kansamme puolesta taistelemisen, olette te nousseet entistä suurempaan vastarintaan. Te olette osoittaneet, ettei eliitin yksikään laki, uhkaus tai teko voi estää aatettamme löytämästä tietä kansamme sydämeen. Te kannatte niin Suomen kuin Pohjolan kansojen tulevaisuutta harteillanne, ja olette ansainneet lyhyen mutta arvokkaan levon hetken. Toivomme, että jokainen teistä kykenee taistelutahdosta huolimatta lepäämään näiden muutamien päivien aikana.

Myös Kansallisen Vastarinnan toimitus lepää joulun aikana. Pyydämme siksi lukijoiltamme ymmärrystä sen suhteen, että joulua edeltävänä viikkona sekä pyhä- ja välipäivien aikana uutisointi sekä muu toiminta sivuillamme tulee olemaan tavallista pienimuotoisempaa.

Hyvää ja rauhallista joulua!

11 KOMMENTIT

 1. Hyvää joulua myös sinne toimitukseen ja tietysti kaikille Vastarintaliikkeen toiminnassa mukana oleville. 🙂
  Nöyrä kiitos vuodesta 2018, teette tärkeää työtä!

 2. Hyvää Joulua myös teille ja kiitos kaikista ja monista kiinnostavista artikkeleista menneenä vuotena.

 3. Se, että homoseksuaali kulttuurimarxisti ja moninimimerkki varastaa nikin ja tulee sillä solvaamaan toisia jopa hyvän joulun toivotustopiikkiin, kertoo taas kerran sekä henkisesti sairaasta arvomaailmasta ja avuttomuuden aiheuttamasta vitutuksesta kumpuavasta vihasta, kiukusta ja epätoivosta. Minkä te kyllä olette ansainneetkin.

  Teidän vihaan ja sadistisiin perversioihin perustuvassa arvomaailmassannehan ei mikään reaalikommunismiin kuulumaton ole minkään arvoista ja perinteiset arvot kera Suomen ja suomalaisten olette polkeneet lokaan vain saadaksenne päteä kuvitellulla paremmuudallenne, mutta lopputulos on kaikkien ajattelemaan kykenevien silmissä sairas ja halveksittava.

  Kaikille Aatteen todellisille kannattajille ja tukijoille toivotan Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

  Kulttuurimarxisteille, homolobbareille, antifanarkkitrolleille vihervasensuklaapoikineen ja muille sairaille pedofilian harrastajille rattoisaa köyden päivän odotusta. Se köysi on oleva karhea, hitaasti kiristyvä ja huonosti rasvattu.

 4. Hyvää Joulua – God Jul – Gleðileg Jól – Frohe Weihnachten !

 5. Hyvää Joulua ja Parempaa Uutta Vuotta kaikille Aatteen tukijoille ja kannattajille.

Comments are closed.