Koti Uutisia Ulkomaat Hulvaton video: EU-johtaja Juncker kompuroi humalassa Nato-kokouksessa

Hulvaton video: EU-johtaja Juncker kompuroi humalassa Nato-kokouksessa

12

Liberaalin “demokratian” ja globalismin nimiin tinkimättömästi liputtava Euroopan komission johtaja Jean-Claude Juncker osoitti toiminnallaan jälleen, mistä Euroopan unionin arvot on todellisuudessa tehty. Humalainen eurokraatti jouduttiin istuttamaan pyörätuoliin kesken Nato-kokouksen.

Monet Länsi-Euroopan johtavista medioista ovat pyrkineet tapansa mukaan sensuroimaan kulttuurimarxismia kannattavan johtajan rujon käytöksen. Sen sijaan EU:n kanssa riidoissa olevassa Puolassa viinanhuuruisesta Junckerista tuli hetkessä pilapiirrosten ja Internet-meemien suosikkihahmo.

Riippumaton uutismedia Päivän Lehti muistutti, että kyseessä ei suinkaan ole Junckerin ensimmäinen humalainen töppäys. EU-johtaja on itse kiistänyt alkoholisminsa, mutta valtamedian peittely-yrityksistä huolimatta Junckerin kosteat elämäntavat ovat julkinen salaisuus:

“Vuonna 2015 EU-huippukokouksessa Riiassa Juncker oli vastaanottamassa vieraita, jolloin hän Ylen mukaan suuteli Belgian pääministerin kaljua, ihmetteli Kreikan pääministerin puuttuvaa solmiota, läpsytteli pääministereitä poskelle ja nimitti Unkarin pääministeriä Viktor Orbánia diktaattoriksi.

Jucker selitteli Libération-lehdelle horjuvaa kulkuaan auto-onnettomuudessa vuonna 1989 tulleella jalkavaivalla. Haastattelun aikana Juncker kumosi neljä lasia samppanjaa ja toimittaja kertoi, kuinka aiemmalla lounastapaamisella Juncker oli nauttinut kolme lasia viiniä ja kolme konjakkia. Juncker kiisti juovansa liikaa.”

“Kesällä 2017 Junckerin kerrottiin silminnäkijöiden mukaan olleen humalassa myös YK:n välityksellä käydyissä rauhanneuvotteluissa Turkin ja Kreikan välillä, ja kaatuilleen päin huonekaluja.”

Puolalaisen pilapiirtäjän mukaan Junckerin toilailu kuvaa koko Euroopan unionin tilaa.

Sauli Niinistö ja Ukrainan juutalainen presidentti Petro Porošenko joutuivat taluttamaan humalaisen johtajan sivuun, jossa hänet lopulta istutettiin pyörätuoliin selvittelemään päätään.

Juncker on asemansa vuoksi koko Euroopan unionin vaikutusvaltaisin poliittinen johtaja. Käskynsä hän kuitenkin saa muun Euroopan komission jäsenistön tavoin globalistisilta suurpankeilta, kuten Citigroupilta ja Goldman Sachsilta.

Lähde: Päivän Lehti

12 KOMMENTIT

 1. Ei edes kovin hauskaa, kun miettii kuinka helppoa eliitillä on. Tämä on klassinen tapaus kuin suoraan jostain mytologiasta tai sadusta missä kuningas korruptoidaan ohjaamalla hänet riippuvaiseksi aistinautinnoista. Tämä sama on tehty meidän intellektuellin sekä julkkisten osalta, ilmeisesti myös poliitikkojen.

  Jos jokin voima nousee joskus vastustamaan tätä korruptiota, niin sen täytyy olla itsessään puhdas ja vaalia askeettisestikin hyveitä niin, ettei se tule osaksi ongelmaa. Tämän takia Corneliu Codreanu oli jyrkkä. Liberalismin aika alkaa olla ohi.

 2. Juncker on kulttuurimarxistien esimerkillinen orja.
  Pedofiilit, alkoholistit ja ylipäätänsä himojensa orjat ovat parasta materiaalia, sillä he palvelevat Herraansa nöyrästi, koska näin he saavat haluamansa.
  Tämä on klassista.
  Suomen soinut ja stubbit tekevät saman rahasta, mutta yhtälailla ovat orjia…

 3. Poliittisesti korrekti tulkinta seuraavaa kertaa varten kun menee vähän pitkän kaavankautta. Eli isi astuu korkinpäälle, toisin sanoen on nautittu muutakin kuin puhdasta kansalaisluottamusta niin isi ei ole sikahumalassa vaan kärsii issiaksesta jota pitää hoitaa sekä lääkitä mustalla Napoleonilla.

 4. Ukkohan on ihan turpa täynnä.🙂 Vaikka valemedia kirjoittikin “selkäkivuista”.

 5. Ilme oli ainakin hyvin onnellinen ei puuttunut enää kuin kuset ja paskat housuissa, mistäs sitä tietää vaikka se kulkisi vaipoissa. Sekään tuskin olisi ihme kun Jean Claude pitää monologeja Kiinan keisarin ja vieraiden planeettojen delegaattien kanssa brexitistä.

 6. Olipa johtaja aika räkä poskella, tuossa kunnossa on luontevaa jutella ulkoavaruuden johtajien kanssa.
  Euroopan tilanne näyttää jo epätodelliselta, aikaisemmin tällaista tapahtui vain Neuvostoliitossa ja joissakin harvoissa pikkuvaltioissa. Venäläiset itse lopettivat Neuvostoliiton ja ottivat suunnan kohti aivan toisenlaista yhteiskuntaa, jossa valtionjohto työskentelee selvinpäin ja tuottavuus koetaan tärkeänä itseisarvona. Milloin me Eurooppalaiset teemme saman muutoksen? Vai halutaanko Euroopasta luoda uusi neuvostoliitto?

  • Niin, ja kun tätä kännitörmäilyä selitetään selkävaivoilla, herää kysymys, kuka on selkäkipujen riivaamana noin hyvällä tuulella.
   Lisää samanlaista, kiitos. EU-sirkuksessa tarvitaan oikein kunnon klouneja kansaa naurattamaan. Tähän asti on EU:n touhut olleet lähinnä pelottavia ja kuin arvaamattomien psykopaattien touhuja.

 7. EU vs. Juncker. Molemmat ovat yhtä mätiä.
  Kuka vielä uskoo, että EU on jokin voimatekijä maailmassa millään sektorilla? Mikä hulluinta!
  Sen suurimmat aktiiviset ponnistelut rajoittuvat maanosansa tuhoamiseen pois maan kannen päältä, jota se absoluuttisesti tarkoittaa rahtaamalla tänne alempiarvoisia kädellisiä.

Comments are closed.