Koti Uutisia Ulkomaat Kommunistit pääsevät hallitukseen Tšekeissä

Kommunistit pääsevät hallitukseen Tšekeissä

6

Kommunistinen puolue nousee Tšekin tasavallassa hallitusasemaan ensimmäistä kertaa sitten Neuvostoliiton kaaduttua. Kommunistien valtaanpääsy johtuu maan pääministerin Andrej Babišin johdolla luodusta vallanjakosopimuksesta, jossa hänen ANO 2011 -puolueensa sopii vallan jakamisesta kommunistisen puolueen kanssa.

Babiši sitoutui sopimukseen, jotta kommunistinen puolue tukisi hänen hallitustaan ensi keskiviikkona pidettävissä luottamusäänestyksissä. Jos nykyhallitus ei saa parlamentin luottamusta, joutuisi tämä luopumaan vallastaan. Näin ollen nykyhallitus ostaa itsellensä vallan jatkuvuuden tekemällä yhteistyötä kommunistien kanssa.

Päätös on herättänyt suurta raivoa maan kansalaisten keskuudessa. Tuhannet ihmiset ovat osoittaneet mieltään maassa, joka kärsi kommunismin alla vuosikymmeniä.

Lähde: RT

6 KOMMENTIT

 1. Ihmettelen vaan, millainen raadonsyöjän mentaliteetti vaaditaan että voi olla kommunisti tai sen tukija maassa, jossa kyseinen rauhan ja rakkauden aate jylläsi niinkin pitkään ja sai aikaan mitä sai. Montako kertaa on maailmalla kansa noussut kapinaan markkinatalousmaassa ja vaatinut kommunismia? Päin vastoin on muutamakin esimerkki.

 2. Eiköhän tuo diili saisi raueta, kun vaalit ovat ohi. Kommunisteja ei missään nimessä saa päästää valtioiden hallituksiin, koska silloin ei mikään ole enää varmaa kun syöpä syö sisältä päin.

 3. kuinka te jaksatte puolustaa näitä ihmisjätteitä!!!

  Ei ymmärrä!!

  täyttä paskaa ihan kaikki ja mätä koko valtio!!

  ymmärrättekö kuinka suuri osa kansasta on täyttä paskaa??? Vaikka onnistuisitte niin silti tämä paska joukko jää jäljelle!!! Ja heitä on ainakin 500 000 tuhatta!! ainakin!!

  • Epäilemättä hieno purkaus mutta kohderyhmä jäi hiukan epäselväksi…

 4. Kun lopullisesti entisessä itäblokissa kuolee pois ne sukupolvet, jotka ovat kärsineet kommunistisesta vallasta ja Neuvostoliiton harjoittamassa iso venäläisestä politiikasta. Kommunistit nousevat uudestaan valtaan vaaleissa vetoamalla jälleen kerran niihin valheellisiin lupauksiin “paremmasta” ja “oikeudenmukaisemmasta” maasta (maailmasta), joka saavutetaan utopialla, mikä on kansanmurhannut 100 miljoonia ihmisiä. Tärkeimpänä keihäänkärkenä on tietenkin viha kansallismielisyyttä ja yhteiskunnallisia vapauksia kohtaan, johon kuuluu oleellisena osana sananvapaus ja oppositio politiikan harjoittaminen kokoontumisvapauksineen.

 5. Tšekkoslovakkia on säälittävä kehitysmaa Euroopassa. Todella huonosti koulutettua väkeä ja jotenkin huokuu koko valtio väestöineen henkistä sekä aineellista lamaa. Kokemusta on. Ainoa positiivisuuden pilkahdus on jonkinasteinen kansallismielisyydenkin nousu, mutta se jää jalkoihin verratteassa Ukrainaan, Puolaan, Unkariin, Bulgariaan tai vaikkapa Romaniaan.

  Muistakaaha tämä: kommunismi=bolševismi=marxismi=ortodoksiJUUTALAISUUS.

Comments are closed.