Koti Uutisia Kotimaa Huumepoliisin ex-päällikkö Jari Aarnio epäiltynä henkirikoksesta

Huumepoliisin ex-päällikkö Jari Aarnio epäiltynä henkirikoksesta

5

Poliisi on STT:n tietojen mukaan ottanut Jari Aarnion ja ex-jengipomo Keijo Vilhusen kiinni epäiltyinä vuoden 2003 Vuosaaressa tapahtuneesta palkkamurhasta. Epäilyn mukaan Aarnio tiesi palkkamurhasta etukäteen mutta jätti sen estämättä. Tästä seuraisi käytännössä elinkautinen rangaistus murhasta.

Aarnio on tuomittu aikaisemmin käräjillä muun muassa törkeistä huume- ja virkarikoksista, joita Helsingin hovioikeus käsittelee. Aarniolla on lisäksi kolmen vuoden lainvoimainen tuomio rikoksista, jotka kytkeytyvät poliisille laitteita toimittaneeseen seurantalaiteyhtiöön.

Poliisille on STT:n tietojen mukaan kerrottu, että sekä Aarnio että ex-jengipomo Vilhunen kytkeytyvät murha-asunnon alivuokraamiseen. Murha-asunnon päävuokralaisena oli Saaraksi kutsututtu nainen, johon Aarniolla oli ollut käräjätuomion mukaan seksisuhde virka-ajalla. Tammikuussa Aarnio kuitenkin sanoi STT:lle, ettei häntä tarvittu asunnon vuokraamiseen.

– Sen verran voin sanoa, että minua ei tietystikään ole tarvittu näihin prosesseihin, kun kaikki osapuolet tuntevat toisensa, Aarnio sanoi.

Lähde: Yle

5 KOMMENTIT

 1. Ainoa positiivinen asia on se, että poliisina Aarnio saa automaattisesti elinkautisen, jos tuomitaan.

 2. Miettikää mitä kaikkea on jäänyt selvittämättä mihin Aarnio ja muut poliisijohtajat ovat sotkeutuneet.

  • Niinpä, esimerkiksi minne katos silloin tiistaina Herkon kukat?

 3. Jollain tavalla Aarnio on rikkonut suhteensa kansainväliseen huumemafiaan.

  Sen riskittömämpää ja turvallisempaa elinkeinoa kuin huumekauppa ei ole, kunhan sen vain tekee “isojen poikien” (deep state, powers that be) suojeluksessa. Silloin ja vain silloin siinä ammatissa saa henkilökohtaisen vapauden, jota minkään maan laki ei häiritse.

  Mitä Aarnio teki, että joutui poliisin häiriköimäksi?

 4. Mitäpä poliisi ei tekisi?
  Milloin tuo “skene” näytettän “Poliisit” -ohjelmassa?

Comments are closed.