Koti Uutisia Ulkomaat Homoparaati joutui hyökkäyksen kohteeksi Puolassa

Homoparaati joutui hyökkäyksen kohteeksi Puolassa

6

Yli 20 päätyi pidätetyksi kun Puolan Bialystokin kaupungissa ensimmäistä kertaa järjestetty homoparaati päätyi kansallismielisten hyökkäyksen kohteeksi. Poliisi suojeli marssijoita tulemalla tilanteeseen väliin käyttäen tainnutuskranaatteja ja pippurisumutetta kansallismielisiin, jotka vastasivat heittelemällä poliiseja kivillä ja pulloilla. Yhden poliisin kerrotaan haavoittuneen yhteenotossa.

Homomarssin osallistujien kerrotaan tapahtuman jälkeen puhdistaneen kasvojaan meikeistä ja glitteristä sekä piilottelevan sateenkaarilippujaan, jotta eivät joutuisi väkivallan kohteiksi matkalla pois kaupungin keskustasta.

Lähteet: Bloomberg, CNN

6 KOMMENTIT

  1. “Homomarssin osallistujien kerrotaan tapahtuman jälkeen puhdistaneen kasvojaan meikeistä ja glitteristä sekä piilottelevan sateenkaarilippujaan, jotta eivät joutuisi väkivallan kohteiksi matkalla pois kaupungin keskustasta.”

    Loistavaa! DTM:n tjmv. ravintolan lähettyville voisi myöskin asettaa partion joskus turvaamaan yöllinen kotimatka ihmisille.

  2. Jagiellonia Bialystok huligaanit asialla? Jos ihan rehellisiä ollaan niin Puolassa huligaanit ovat isossa roolissa kansallismielisessä skenessä. Aina paikalla, aina toiminnassa.

  3. Loistavaa! Noin se pitääkin mennä, että jo ensimmäinen marssi katkaistaan. Täällä tilanne on äitynyt niin pahaksi, ettei mitään ole tehtävissä. Tänäkin vuonna 19 kaupunkia osallistui pervoiluun. Ensi vuonna varmasti enemmän.

Comments are closed.