Koti Uutisia Kotimaa (((Ilta-Sanomat))) valkopesee huoraamista – kutsuu ilmiötä “sokerideittailuksi”

(((Ilta-Sanomat))) valkopesee huoraamista – kutsuu ilmiötä “sokerideittailuksi”

7
Kuvituskuva.

Juutalaisen Erkko-säätiön omistama Ilta-Sanomat on saanut tällä viikolla närkästynyttä palautetta, sillä lehti on alkanut valkopesemään nuorten naisten harrastamaa ammattihuoraamista. Juutalaisomisteinen lehti on pyrkinyt silottelemaan modernin prostituution imagoa kutsumalla sitä “sokerideittailuksi”.

Valtamedia on viime vuosina pyrkinyt valtavirtaistamaan useita aiemmin rikollisina tai vähintäänkin sairaina pidettyjä seksuaalisia alakulttuureja, kuten homoutta, pedofiliaa sekä sukuelinten vapaaehtoista silpomista ja hormonien syömistä “sukupuolen vaihtamiseksi”. Nyt normalisointipyrkimysten kohteena on viimein myös huoraaminen.

Tärkeä osa perversioiden normalisointipyrkimyksiä on orwellilainen kielenkäytön manipulointi. Prostituutiota on alettu kutsua nyt “sokerideittailuksi”, jotta itsensä myyminen saataisiin vaikuttamaan hohdokkaalta luksusammatilta.

Juutalaislehti haastatteli artikkeliaan varten 24-vuotiasta jyväskyläläisnaista, joka huoraa “muutaman kerran kuussa” vanhoille rikkaille miehille, joita kutsutaan poliittisesti korrektissa kielessä “sugar daddyiksi”. Nainen aloitti huoraamisen jo 21-vuotiaana, ja juutalaislehden kritiikitön artikkeli on omiaan houkuttelemaan myös muita suomalaistyttöjä häpäisemään itsensä rahasta.

Jyväskyläläishuora kertoo lehdessä innostuneensa siitä, “miten helppoa hommaa” itsensä myyminen Tinder-sovelluksen kautta on. Lehti kertoo, kuinka nuori nainen voi ansaita tuhansia euroja kuussa myymällä itseään. Artikkelin kirjoitti Ilta-Sanomille toimittaja Taiga Häkkilä.

Lähde: Ilta-Sanomat

7 KOMMENTIT

 1. Prostituutio eli kansanomaisesti ilmaistuna huoraaminen on sellainen ilmiö, että sen harjoittajat ovat aina pyrkineet kertomaan asian olevan jotain muuta, ehkä enemmänkin valehdellen siinä itselleen. Mutta totuus on mikä on, eikä muuten nimitystä vaihtamalla muutu.
  Nyt uutta on se, että kulttuurimarxistinen Ilta-sanomat pyrkii valkopesemään huoraamista, moraalinäkökulmien lisäksi ilmiöön liittyy veropetos.
  Huomioitavaa Ilta-sanomien artikkelissa on se, että se suorastaan mainostaa huoraamista helppona tapana tienata rahaa, tämä vielä aikana jolloin yhteiskunta pyrkii järjestelmällisesti köyhdyttämään kansalaisensa.
  Lisään tähän kuulumani kannanoton tiedotuksesta ja mediasta, joka sopii hyvin tähänkin asiaan.
  “Yksilö omaksuu mitä tahansa totena, ja kertoo sen toisille vakaumuksella, kunhan se kerrotaan hänelle riittävän monta kertaa ja auktoriteetin taholta, jota pidetään asiantuntevana. Kun asiantuntemus on syntynyt samalla metodilla, onkin valheen kierre syntynyt.”, siinä siis määritelmä Suomen mediasta ja sen lukijoista, lukijoita sinänsä ei tule syyllistää, sillä he ovat vain yhden median ja yhden totuuden varassa.

 2. Onhan näitä ennenkin ollut. Vielä nuoremmatkin tytöt — 16-vuotiaat ja ehkä nuoremmatkin — antoivat miehille merkkipaitoja, tupakkaa ja siideriä vastaan. Joillakin toiminta oli melkeinpä ammattimaista.

 3. Myös muita peitenimiä huoraamisesta käytetään, kuten polyamoria ja parinvaihto. Aikoinaan valkoisia naisia rohkaistiin “boheemiin huoraamiseen” elokuvalla Missä olet Susan. Madonnan tähdittämä elokuva sai suomalaiset teinitytöt karkaamaan Yhdysvaltoihin asti. Eli kyllä tällä propagandalla on paljon vaikutusta etenkin alaikäisiin tyttöihin.

  Mikä on sitten juutalaisten näkemys ei-juutalaisia?

  Juutalaiset käyvät yhä edelleen valkoista orjakauppaa etenkin arjalaisilla tytöillä, jotka ovat erityisen haluttua kauppatavaraa. Epsteinin tapaus on vain jäävuoren huippu. No More News käsittelee perinpohjaisesti juutalaisten käsitystä omasta jumalallisuudestaan ja halveksuntaa ei-juutalaisia kohtaan. “Sielultaan tasolla 3 olevat ei-juutalaiset omaavat eläimen kaltaisen sielun, joka ei voi koskaan päästä valitun kansan sielun tasolle 5 ja hänen tehtävänsä on täten aina palvella juutalaisia, myös hänen kääntyessä juutalaisuuteen. Ei-juutalaisen naisen raiskauksesta ei tule koskaan syyttää juutalaista” jne (Kabbala, Talmud).

 4. Ei kai juutalaisuus sinänsä ole sen pahempaa tai parempaa kuin muukaan uskomus?

  Ollaan ihmisiksi ja tehdään hyvää!

  Avoimuus kaikessa on se, joka kurittaa rikollista ja saa aikaan realistista keskustelua. Syyttely saa ihmiset piiloutumaan ja piilottamaan. Piilottaminen on paha asia.

Comments are closed.