Koti Uutisia Rikos Pedofiliasta narahtaneen eliittijuutalaisen puolustus: “Pidin alusvaatteet päällä!”

Pedofiliasta narahtaneen eliittijuutalaisen puolustus: “Pidin alusvaatteet päällä!”

0
Alan Dershowitz.

Kansainvälinen juutalaisyhteisö on viime viikkoina pohtinut kuumeisesti, kuinka juutalaismiljardööri Jeffrey Epsteinin pedofiilikohu voitaisiin selittää parhain päin. Epstein on syyllistynyt vähintään kymmenien tyttölasten kauppaamiseen pedofiileille sekä raiskauksiin.

Juutalaisten kannalta Epsteinin saamassa julkisuudessa on hankalinta se, että globaali juutalaiseliitti on tehnyt pedofiilin kanssa tiivistä yhteistyötä niin pedofiilirikosten aikana kuin alkuperäisen kymmenen vuoden takaisen rikostuomion jälkeenkin. Yksi Epsteinin tärkeimmistä yhteistyökumppaneista on ollut hänen juutalainen asianajajansa Alan Dershowitz.

Dershowitz on Yhdysvalloissa nauttinut vuosikymmenten ajan julkkisasianajajan asemasta. Lisäksi hän toimii professorina Harvardin oikeustieteellisessä, minkä vuoksi hän on yksi akateemisen maailman tunnetuimmista juutalaisista.

Dershowitz on saanut kuitenkin Epsteinin pidätyksen jälkeen ikävää julkisuutta, sillä häntä epäillään erään Epsteinin alaikäisen seksiorjan raiskaamisesta. Dershowitz vain pahensi tilannetta esittämällä mediassa kummallisen puolustuspuheen: Juutalaiselitistin mukaan raiskaaminen olisi ollut mahdotonta, sillä hän ei riisunut alushousujaan aktin aikana!

Epstein ja Dershowitz tapasivat alun perin vuonna 1996, kun pahamaineiseen juutalaiseen pankkiirisukuun kuuluva Lynn Forester de Rothschild esitteli heidät toisilleen. Amerikan vaikutusvaltaisimpiin rabbeihin lukeutuva Shmuley Boteach on vaatinut sionisteja jatkamaan Dershowitzin tukemista pedofiilisyytöksistä huolimatta, koska rabbin mukaan Dershowitz on osoittautunut vuosien varrella Amerikan “parhaaksi Israelin puolustajaksi”.

Lähteet: New York Magazine, The Electronic Intifada, Vanity Fair