Koti Uutisia Kotimaa Homoikoni Sillanpään pedofiilivyyhdistä julki kuvottavia tietoja

Homoikoni Sillanpään pedofiilivyyhdistä julki kuvottavia tietoja

16
jari_sillanpaa
Jari Veikko Sillanpää.

Narkomaani ja homoikoni Jari Sillanpäätä syytetään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Syytteisiin johtaneisiin tapahtumaketjuihin on sotkeutunut myös muita ihmisiä Sillanpään laajoista homoverkostoista. Oikeudenkäynnin myötä julki tulleet tiedot eivät ole homoyhteisön kannalta mairittelevia.

Syyttäjän mukaan Sillanpää kutsui erään rikoksen yhteydessä kotiinsa aikuisen hierojan sekä 12-vuotiaan lapsen. Tämän jälkeen homomiehet harrastivat seksiä lapsen edessä. Lapsi jopa valokuvasi miehiä aktin aikana.

Sillanpään hierojaystävää epäillään myös muista “lapsiin kohdistuneista rikoksista” (todennäköisesti pedofiliasta), mutta tutkinnat lopetettiin hänen kuoltuaan yllättäen hotdogiin tukehtumalla. Hän on aiemmin saanut myös yli neljän vuoden ehdottoman huumetuomion. Pedofilian ohella juuri huumeet ovat olleet Sillanpään homoverkostoa yhdistävä elementti.

Hiukan ennen matkaa Sillanpään asunnolle 12-vuotiaan kanssa hieroja oli ollut oikeudessa syytettynä raiskauksesta. Hänen syytettiin hyväksikäyttäneen vastaanottokeskuksessa asunutta miestä väkivaltaisesti suurella tekopeniksellä.

Sillanpään homoystävän raiskaussyyte kuitenkin kaatui, sillä oikeuden mukaan tämän toiminta ei poikennut normaalista. Tekopeniksen vahingoittama “turvapaikanhakija” oli hierojan vakituinen seksikumppani, ja homoparin sukupuolielämä oli yleisesti ottaen niin riskialtista, ettei dildolla vahingoittamista voitu tulkita heidän tapauksessaan raiskaukseksi.

Lähde: Seiska

16 KOMMENTIT

 1. Minun tuttavapiirissäni on monta 40-50v naista jotka aina niin ihaillen puhuvat “meidän Siltsusta” ettei voi enää nauramatta kuunnella sitä kun näitä paljastuksia lukee.

  Pitäisi opetella matkimaan sitä Monsieur Mosse hinttiä ja sanoa niille että: “voi pojat kun tietäisitte!” sellaisella naukuvalla äänellä. 😀

  • Niin, eräällä paikkakunnalla vastustettiin kovasti irakilaisen multikriminaalin (“pizzapoika”) palautusta. Kyläläiset pitivät valtaisan mielenosoituksen, mutta sitten paljastui pikkulasten raiskaamista ym. kivaa pizzapojasta.

 2. Todennäköisesti pedofiliasta epäilty kuolee tukehtumalla hodariin, kohtuullisen epätavallinen tapa kuolla. Mahdollisesti pedofiilirinki hieman auttoi hodarin hotkimisessa, oikeudessa ei sitten tullut ns. vahinkolausuntoja muista pedofiileistä. Tietysti riskinä on vielä “järjen jättiläinen” Siltsun hölötykset.

  • Oli ihan pakko katsoa onko tänään 1.4. kun näin tuon “tuketui hot-dogiin” -kohdan.

   Siltsu ei joudu kuseen. Siltsu is the pedo don.

 3. Hotdoghan taitaa pizza gatessa olla koodinimi nuorelle pojalle. Enpä ihmettelisi, vaikka tuonkin kuoleman syy olisi symbolinen.

 4. Olikohan hotdogissa sämpylän välissä nakin sijaan jokin muu “lihapötkö”?

 5. Ihan hyvä että paljastuu tämän “sateenkaari”-porukan touhujen nurjat puolet ja moraalittomuus jengille nyt myös. Eli Siltsusta paljastui juuri ne ikävimmät, ikään kuin stereotyyppisimmat puolet homoista: pedofiilius ja narkkarius.

  Hinteille jos yrität selittää tilastoja ja faktoja näyttämällä että teillä on esim. 200-kertainen HIV-esiintymä, niin kunnon hinttarihan vetää hinttiraivarit ja syyttää vihapuheesta. Heidän mielestään faktojen esiintuominen on jotenkin väärin. No, täytyy olla päästään sairas, jotta moiseen ajatteluketjuun edes kykenee. Oksettavaa sakkia. Kyllä sinne O.K. porukkaakin mahtuu, pari vanhan koulun homoa ja lesboa tunnen. Eivät ole tätä kaduilla kumipuvuissa/alasti marssivaa sorttia kumpainenkaan.

  • Olen minäkin tuota Musta Orkideaa seurannut ja hän on tuonut esiin homokulttuurin varjopuolet. Ei se kaikille transihmisille tai homoseksuaaleille ole mikään tabu. En minäkään ole vetänyt itkupotkuraivareita lukiessani Aspergerin oireyhtymän yhteydestä koulusurmiin tai Breivikin mahdollisesta AS-diagnoosista. Jotkut taas tästä veti, lienee joku rasisti-kortin kaltainen tapa puolustautua ja olla edes kuuntelematta tutkittua juttua.

   Aasiassa on ollut pitkään ladyboy-ilmiö ja esimerkkinä Thaimaassa homot ja lesbot saa kulkea rauhassa. Silti siellä on korkea syntyvyys ja perhearvot loistaa. He saavat kulkea rauhassa kaduilla, korkeintaan pilkka näkyy naureskeluna. Siellä vaan sitä ei glorifioida, romantisoida tai nosteta jalustalle.

 6. Halosen presidenttikaudella tällaisista ansioista olisi jo myönnetty ruskean reiän ritarikunnan suurristi.

 7. Siltsu pääsi pikkusakoilla koko hommasta. Eihän se niin vakavaa ole, jos lapsipornoa harrastaa ja vielä tuo 12-vuotiaan kuvaamaan kahden hintin puuhasteluja ihan livenäkin.

  Ottaa kyllä päähän nämä julkkisten erikoiskohtelut. Muistatteko kun Jyrki Järvilehto tappoi kaverinsa mielipuolisella venekaahailulla hirveässä kännissä? No, rahalla sitten J.J. sai ostettua vapauden ja synninpuhdistuksen.

  Se mikä tuossa jäi kaivelemaan oli se, että miksi J.J.:tä ei tuomittu ajoneuvon luovuttamisesta kaverilleen, jos tämä kaveri sitä venettä siis muka ajoi? (Mikä ei tietenkään pidä paikkaansa.) Mielestäni hänen olisi pitänyt myös saada tuomio törkeimmästä mahdollisesta liikennerikkomuksesta, vaaran- ja vahingontuottamisesta, kuolemantuottamuksesta jne. jne. jne.

  Kun ajoimme UV:na 2002 pienessä kännissä kaverin kanssa autolla, niin saimme melkein samankokoiset sakot: minä joka ajoin ja kaveri joka luovutti avaimet minulle. Laki oli tullut juuri voimaan. Minä taisin saada 240 € ja kaveri 200 €.

  J.J.:n olisi siis pitänyt saada melkein yhtä kova tuomio jo pelkästä avainten luovuttamisesta kaverilleen. (Vaikka hän siis itse ajoi venettä. Kaikki seikat tutkimuksissa viittasivat kiistatta tähän, mm. se fakta että hän selvisi ja kaveri ei; sijainti veneessä jne.)

  • Suomen oikeuslaitos on vitsi. J.J. Lehdon tapaus sen osoitti hyvin. Törkeä kuolemantuottamus tuon pitäisi olla. Melkein tappoon voisi rinnastaa teon. Täydellistä piittaamattomuutta ihmishengestä osoitti hänen tekonsa. Lisää vielä listaan törkeä ylinopeus, lasku törmättyyn siltaan aiheutetuista vahingoista jne.

   Ja mikä v*ttu tuota Siltsua vaivaa? Eikö tullut mieleen kysyä silti hinttihierojalta, että mitä tuo pikkulapsi täällä tekee? Oliko lapsi hierojan oma? Jos ei, niin Jarin olisi pitänyt selvittää mitä lapsi tekee miehen seurassa, tietävätkö hänen vanhempansa missä hän on jne.

   Sillanpään olisi pitänyt myös tehdä ilmoitus pedofiilihierojasta poliisille. Luulisi jo pahimpienkin “suvaitsevaisten” ymmärryksen loppuvan. Ei siinä mitään jos on hintti ja huumeet maistuu, mutta mielestäni raja on ylitetty jo aika rankasti tässä keississä sen suhteen, mitä meidän tulee hyväksyä vähemmistöjen edustajilta. Itse asiassa heiltä ei pidä hyväksyä yhtään sen enempää kuin keneltään muultakaan.

   Mutta eihän Suomessa ole sama laki kaikille. Nytkin esim. geelipäät ramppaavat vapaasti Ruotsin ja Suomen väliä, ilmeisesti huumeita maahan salakuljettaen. Eihän heitä saa tutkiakaan, sillä se olisi syrjintää “vainoa & sotaa paenneita” vastaan”.

   • Miksi Siltsun piti harrastaa seksiä vaikka pikkulapsi oli todistamassa tapahtumaa? Tuostako hän kiksinsä saa?

    Mitä tulee “pride”-marsseihin eli itsensähäpäisemistapahtumiin, niin nyt toivon ehdotonta erikoislupaa näiden tapahtumien järjestämiselle, niin saavat hintit kunnon joukkotartunnan. HIV- ja AIDS-potilaille jo tavallinen nuhakin on kuolemaksi…

Comments are closed.