Koti Uutisia Hizbollah: sionistihävittäjän tuhoaminen aloitti sodassa uuden vaiheen

Hizbollah: sionistihävittäjän tuhoaminen aloitti sodassa uuden vaiheen

11

Lauantaina uutisoitiin, että Israelista Syyriaan hyökkäystä yrittänyt hävittäjä tulitettiin näyttävästi alas. Syyria ei ikävä kyllä saanut vangittua hävittäjää ohjanneita sionisteja, sillä kone putosi Israelin puolelle. Isku on levittänyt juutalaisvaltioon silti laajaa tappiomielialaa, sillä ainakin toinen sotarikollisista kärsii sairaalassa nyt erittäin vakavista vammoista.

Viikonlopun nöyryytys on osa Israelia riivaavaa lukemattomien tappioiden ketjua Syyriassa. Isis ja muut sionistien tukemat ääri-islamistijoukot on käytännössä lyöty, ja nyt Syyrian presidentti Bašar al-Assad rakentaa uudelleen valtiota yhteistyössä Israelia vihaavien Iranin ja Hizbollahin kanssa.

Libanonia ja Syyriaa juutalaismiehittäjiltä suojeleva Hizbollah-järjestö julkaisi al-Manar-uutistoimistonsa kautta illalla tiedotteen, jonka mukaan israelilaishävittäjän pudottaminen merkitsee uutta strategista vaihetta Syyrian konfliktissa. Nyt kun Israelin sijaistaistelijat Isisiä myöten on tuhottu Syyrian alueella, alkavat al-Assadille uskolliset joukot seuraavaksi varjella Syyrian ilmatilaa. Vastaisuudessa Israelin on entistä riskialttiimpaa terrorisoida naapurivaltioitaan ilmahyökkäyksillä.

Iranin vallankumouskaartien komentajakapteeni Hossein Salami totesi, että Iran voi kostaa Israelin ilmaiskut tekemällä alueesta “helvetin sionisteille”. Iranilaiskenraali muistutti, että myös kaikki alueen amerikkalaiset sotilastukikohdat ovat Iranin ohjusten kantomatkan päässä. Amerikkalaissotilaat tekevät Lähi-idässä usein Israelin likaisen työn.

Myös palestiinalainen vastarintajärjestö Hamas onnitteli Syyriaa israelilaisaggression torjumisesta. Hamasin johtoon kuuluva Ismail Radwan kertoi, että palestiinalaiset itsenäisyystaistelijat seisovat syyrialaisten rinnalla. Radwanin mukaan alueen kansojen on yhdistyttävä taistelemaan “sionistivaltion luomaa välitöntä uhkaa vastaan”. Hamasin sotilaallinen siipi on nostanut valmiustasoaan siltä varalta, että turhautuneet sionistit yrittäisivät kostaa Syyria-nöyryytyksensä palestiinalaisille.

Iran, Syyria ja Hizbollah ovat parantaneet viime kuukausina välejään palestiinalaisen Hamasin kanssa. Viime syksynä Hamasin johtoa matkusti Iraniin tapaamaan Syyrian sodan legendaarisimpiin kenraaleihin lukeutuvaa Quds-joukkojen johtajaa Qasem Soleimania. Samoihin aikoihin Libanonissa järjestettiin Hizbollahin ja Hamasin yhteinen kokous.

Kaikkia osapuolia yhdistää toive siitä, että Syyrian konfliktin päätyttyä itsenäisyysmielisten on aika yhdistää voimansa ja lyödä Israel. Taistelu tahdotaan siirtää pois Syyriasta ja Irakista kohti miehitettyä Palestiinaa.
 

Lue myös: Israel vastustaa aselepoa Syyriassa militanttien antisionistien pelossa

11 KOMMENTIT

 1. No niin, ehkä nyt rauha palaa tuonne maailman kolkkaan kun sionistit eivät enää saa terrorisoida naapureitaan mielivaltaisesti. Veilä kun maailman valtiot palauttaisivat palestiinalaisille valtionsa ne osat jotka heiltä on varastettu, tilanne normalisoituisi. Toisaalta, ei Englannilla ollut mitään oikeutta alkujaankaan antaa Palestiinan maa-alueita kasaarien jälkeläisille.

 2. Koko Palestiina kuuluu palestiinalaisille, juutalaisilla on jo Birobidzan. Onnea Syyrialle, Iranille, Hizbollahille ja Hamasille!

 3. Toivon todellakin että joku kaunis päivä Hezbollah ja Iran päästävät semmoisen perkeleen irti lähi-idässä että vastaavaa ei ole nähty. Siinä ei kyynel auta, ei ‘murica, ei itkumuurilla vonkuminen tai IDF.

 4. Ritsallako ammuttiin alas tämä sionistisnen hävittäjä? Vitsi vitsi.

  Se ammuttiin alas ilmatorjuntaohjusjärjestelmällä S-125, joka Venäjä “myi” Syyrialle. Mutta kun Syyrialla ei ollut rahaa, niin v. 2005 Putin antoi anteeksi 10 mrd USD Syyrian velalle.

  Jotkut sanovat että Putin on sionisti, koska hän antoi kunniamerkin “Venäjän päärabbi” Berl Lazarille. Kunniamerkki päärabbille, Karl!

  Jotkut taas sanovat että Putin ei olekaan sionisti, koska hän aseisti Syyriaa moderneilla aseilla ja jopa lähetti sotilaita ja ilma-ase puolustamaan Syyriaa ja melkein hävitti Israelin ja USAn ISIStä. Tavallaan löi näille sionisteille luun kurkkuun.

  Kumpi painaa vaa’alla enemmän, kunniamerkki päärabbille – vai aseita kymmenen miljardin dollarin edestä ja osallistuminen taisteluihin Syyriassa?

  Kysymys “Who is Mister Putin?” on edelleen epäselvä. Vai onko jo selvinnyt?

  • Kaksi oppositiopoliitikkoa, suomalainen ja venäläinen, tapasivat Kytöslavonian oppossumimessuilla:

   V: Drastuit pitkästä aikaa, tavaritsh. Sinäpä olet ruskettunut, missä olet ollut?

   S: No, mä menin Arkadianmäelle kyltin ja megafonin kanssa julistamaan “Niinistö on hullu ja Sipilä mielenvikainen!” Mulle naurettiin niin, että lähdin kuukaudeksi Grand Canarialle häpeämään. Sinä olet puolestas aika kalponen, miksi?

   V: Tein saman Punaisella Torilla Putinista ja Medjedevistä. Paukahti pamppua, kaasua, linnaa, putkaa ja vankeutta pari vuotta. Syytekirjelmässä oli kolme kohtaa: kunnianloukkaus, henkilökultin halventaminen ja valtiosalaisuuden paljastaminen.

  • Putin ja Venäjä ovat ilmoittaneet ihan julkisestikin että Israel on Venäjän paras ystävä alueella eikä se puutu sen tekemisiin.

   Venäjä on Syyriassa kokeilemassa ja testaamassa aseitaan ja kaikki Venäjän asetehtaat ovat Juutalais-omisteisia, joten asiat on sovittu kulisseissa kansainvälisellä tasolla Venäjän ja USan juutalaisten kesken että sota kestää mahdollisimman pitkää ja että ruumiita tulee mahdollisimman paljon, eli Goyjimit tappavat toinen toisiaan.

   Jos Venäjä olisi ollut täysin lojaali Syyrian liittolainen, koko Syyrian sotaa ei olisi koskaan syttynytkään tai jos Venäjä olisi tosissaan halunnut sotilaallisesti auttaa Syyrian voittoon juutalaisen länsileirin sinne lähettämistä jihadisti-palkka armeijoista, olisi sotilaallinen voitto saavutettu v. 2015 syyskuun jälkeen muutamassa kuukaudessa.

   • Harvinaisen totta. Israelia rahoittaa ja tukee USAn lisäksi Tsar Putain mutta ei samalla lailla kehu sillä kuin Jenkit. Mikä sen parempi paikka testata tuotekehittelyä kuin oikea tilanne. Oli se sitten Syyriassa, Irakissa tai vaikka Espanjassa jossa Neuvostoliitto ja Kolmas Valtakunta kokeilivat omia keksintöjään.

    Luojan kiitos III Vkn aparaatit veivät Francon voittoon sillä kommunistinen Espanja olisi ollut vapaan Euroopan loppu. Venäjän hallitsema Lähi-Itäkään tuskin on ihanneratkaisu.

 5. Toivottavasti suomi kokee ennennäkemättömän tuhon omalle kohdalleen.Haistakaa vittu oikeisto JA vasemmisto.

  • Kyllä. Sillä vain tuhkasta nousee Feenix. Ja se Feenix kohoaa kansallissosialismin muodossa.

   Eläköön voitto!

  • Kiinalaiset tulevat ja syövät kaiken. Ellei Jeesus ehdi ensin, kuulemma nähty jo Tallinnassa.

Comments are closed.