Koti Uutisia Kotimaa Helsingin PolPoa epäillään jälleen laittomien aineiden myynnistä

Helsingin PolPoa epäillään jälleen laittomien aineiden myynnistä

6
Kuvan esiintyjä ei tiettävästi liity tutkinnan kohteena olevaan rikoskokonaisuuteen.

Helsingin PolPo (poliittinen poliisi) on jälleen kiusallisen rikostutkinnan keskiössä. PolPo on saanut viime vuosina runsaasti huomiota, kun selvisi, että Helsingin huumepoliisin johto oli pyörittänyt kansainvälistä huumekauppaa. Nyt PolPo-viranomaista epäillään dopingkaupasta osana rikollisryhmää, joka kaupitteli myös huumeita.

PolPon edustaja vietti kevään 2019 tutkintavankeudessa. Viranomainen on sotkeutunut fitnessmalli Sofia Belórfiin kytkeytyvään rikoskokonaisuuteen, johon liittyy lehtitietojen mukaan muun muassa huumeita, dopingaineita, rahanpesua ja moottoripyöräjengi.

Poliisia epäillään niin mittavista kaupoista, että rikosnimike on törkeä dopingrikos. Laittoman dopingkaupan epäillään jatkuneen kahden vuoden ajan 2017-2019 Helsingissä. Doping- ja huumekaupan epäillään tapahtuneen samana ajankohtana.

PolPo on ollut tänä vuonna säännöllisesti otsikoissa epäiltynä ja syytettynä laajasta joukosta rikoksia. Toukokuussa esimerkiksi uutisoimme, että Pohjoismaista Vastarintaliikettä vihaava Helsingin PolPon viestintäjohtaja Juha Hakola on ”siirretty uusiin tehtäviin”, kunnes häntä koskeva korruptiorikostutkinta on saatu valmiiksi.

Kesäkuussa puolestaan kirjoitimme, että Jari Aarnion tapauksen tutkinnanjohtajana toiminut Jukka Haavisto jäi kiinni seksiviesteistä tunnetun alamaailman huoran, Iina Ahosen kanssa. Aarnio oli pitkään seksisuhteessa saman huoran kanssa.

Huora ja tutkinnanjohtaja lähettelivät toisilleen useita satoja viestejä niin virka-aikaan kuin sen ulkopuolellakin. Ahonen vakuutteli viesteissään rakkauttaan tutkinnanjohtajaa kohtaan. Kun Ahonen sivusi kuolevaisuuttaan, harmitteli hän Haavistolle, ettei ”taivaassa voi harrastaa seksiä”. Ahonen lähetteli myös vähäpukeisia kuvia itsestään.

Lähde: Helsingin Sanomat

6 KOMMENTIT

  1. PolPo= Suomen isoin rikollisjengi. Huumeita, dopingia, korruptiota, mielipidevainoa ym. Tuntuu, että PolPo ja nämä moottoripyöräjengit tekevät yhteistyötä, kuten Jari Aarnio ja kumppanit tekivät United Brotherhoodin kanssa. Nyt taitaa olla vaan Helvetin Enkelit vuorossa.

  2. Älkää pilkatko sikoja. Ovat puhtaita, älykkäitä, hienoja eläimiä.

    Onhan meillä näitä ennenkin ollut. Poliisi Marianne Kiukkonen ajoi miehen kuoliaaksi autolla (500 euroa sakkoja – kyllä, luit oikein), urkki usean henkilön tietoja poliisin järjestelmällä (ja luovutti niitä todennäköisesti liivijengiläisille), kävi vierailemassa (1,5 h) linnassa kymmenen vuoden huumetuomiota istuvan liivijengiläisen luona (luovuttamassa tietoja esitutkinnasta, kuulusteluista, muiden epäiltyjen/tuomittujen lausunnoista jne.) virka-aikanaan jne. jne. jne.

    Suomessa on monet eri lait: eliitille, poliitikoille, viranomaisille, “pakolaisille”…

  3. Pauli Nevala opetti aikoinaan että kun ottaa nappia alkaa keppi lentää. Mitähän siellä yli-inspehtoorit ja komissaariukset saavat lentämään?

  4. Tuo sika ei olisi yhtään hullumpi vaikka huumausaineiden etsinnässä, älykäs ja vielä parempi hajuaisti kuin koiralla. Etsitäänhän eteläeuroopassa siolla valkoista kultaakin eli tryffeleitä.

Comments are closed.