Koti Uutisia Kotimaa Hallitus valehtelee: siirtolaisista tuli raiskaajia vasta Suomessa, raiskaustilastoissa ei kansallisuuseroja

Hallitus valehtelee: siirtolaisista tuli raiskaajia vasta Suomessa, raiskaustilastoissa ei kansallisuuseroja

6

Suomen hallitus on päättänyt “ratkaista” Oulussa ja Helsingissä ilmenneiden monikulttuuristen raiskausten ongelman syyllistämällä suomalaisia ja valehtelemalla, ettei raiskaustilastoissa ole merkittäviä rodullisia eroja. Suurta raivoa herättäneet kommentit ovat peräisin pääministeri Juha Sipilältä sekä sisäministeriön kansainvälisten asioiden yksikön esimies Kalle Kekomäeltä.

Sipilän mukaan “Oulun raiskausvyyhdin lapsiuhrien määrä ei ole poikkeuksellinen, kun sen suhteuttaa kaikkiin lapsiin kohdistuviin seksuaalirikoksiin”. Hämärästi muotoillulla lauseella pääministeri yritti huijata suomalaiset luulemaan, että maahantunkeutujat raiskaavat yhtä usein kuin suomalaiset.

Todellisuudessa Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos on selvittänyt, että afrikkalais- ja arabisiirtolaiset raiskaavat 17 kertaa suomalaisia useammin. Valehdellessaan raiskaustilastoista Sipilä paitsi sylki uhrien päälle myös pyrki varmistamaan sen, ettei yhteiskunta tule ennaltaehkäisemään uusia raiskauksia esimerkiksi tiukentamalla maahanmuuttopolitiikkaa.

Sisäministeriön Kekomäki meni jopa Sipilää pidemmälle väittäen, että maahantunkeutujat muuttuivat raiskaajiksi vasta Suomessa. Toisin sanoen Kekomäen mukaan pahat suomalaiset korruptoivat hyveelliset irakilaiset ja afgaanit tehden näistä pikkulapsia saalistavia rikollisia.

– Varovaisesti uskaltaisin hatusta väittää, etteivät ulkomaalaiset raiskaajamme olleet tullessaan raiskaajia. Voimme myös mennä itseemme sen suhteen, mitä valuvikoja yhteiskunnassamme on, jotka ovat mahdollistaneet nämä järkyttävät tapahtumat, Kekomäki totesi aiheuttaen rajun palautemyrskyn.

Lähteet: Iltalehti, MTV

6 KOMMENTIT

 1. Haista sinä Perskekomäki iso P ja lopeta kantasuomalaisten syyllistäminen! Ja Sipiloiselle terveiset, että maahantunkeutujien raiskausaallon häikäilemätön vähättely ei todellakaan uppoa halveksumaasi yleisöön.

 2. Mitä, maassa maan tavalla? No eikös tuo pedoilu ole juuri maan tapa. Kaarina Hazardin kaltaiset viisikymppiset naiset ovat kivenkovaan väittämässä, että tänne ilmestyneet karvanaamat ovat järjestään alaikäisiä ja ovat heti ensimmäisinä näitä seksuaalisesti hyväksikäyttämässä ja netissä rinkiä pyörittämässä. Sairasta materialismia, senhän siitä saa kun lukee tarpeeksi Bonnieria ja uskoo kaiken tuon paskan.

 3. Kirjaimellisesti otettuna lause on aivan totta: Yhdelläkään maahantulijalla ei ollut minkäänlaista merkintää rikosrekisterissä. Siis jokaisesta raiskaajasta ja murhaajasta tuli rikollinen vasta suomessa. Mutta kuka on syyllinen?

  (a)
  Syyllinen on Suomen kansa. Kansa omalla toiminnallaan, esimerkiksi tekemällä rikosilmoituksia, aiheutti näille viattomille ja hädänalaisille muukalaisille teknisiä merkintöjä rikosrekisteriin.

  (b)
  Syyllinen on virkakoneisto. Virkamiehet eivät ottaneet riittävästi kulttuurista monimuotoisuutta huomioon ja ryhtyivät syyttämään näitä onnettomia muukalaisia teoista, jotka Allahin ja Hänen Profeettansa Muhammedin edessä eivät edes rikoksia ole.

  (c)
  Syyllinen on maan hallitus. Hallitus on toimillaan viivyttänyt islamilaisen lain käyttöön ottamista Suomessa ja siten estänyt todellisen oikeudenmukaisuuden toteutumista Suomessa. Nämä syyttömänä tuomitut muukalaiset ovat Allahin Marttyyreja, jotka nyt vankiloissa joutuvat viattomina kärsimään vain hallituksen viivyttelyn takia.
  — Kuitenkin on vain ajan kysymys, milloin islamilainen laki tulee vallitsevaksi Suomessa.
  — On vain ajan kysymys, milloin enemmistö määrää islamilaisen lain voimaan ja tekee harhaoppisista orjia ja palvelijoita, jotka sosiaaliluukultajakavat vaurautta kaikille siihen oikeutetuille.

  P.S.
  Ja saako vankilassa edes valkoista posliinia? Onko hallitus ryhtynyt toimenpiteisiin vankilassa viruvien henkilöiden seksuaalisten oikeuksien toteutumiseksi?
  — Pitääkö valkoisten lasten huostaanottoja lisätä vielä entisestään?

  Kysyn vaan!

 4. Liberaaliyhteiskuntamme ratkaisee ongelmaa opetusvideoilla, vaikka paljon helpompaa olisi olla ottamatta yhtäkään arabia tai afrikkalaista Suomeen.

Comments are closed.