Koti Uutisia Rotu Pörssikurssien sukeltaessa tunnetut finanssijuutalaiset tahkoivat rahaa ryöväämällä yrityksiä

Pörssikurssien sukeltaessa tunnetut finanssijuutalaiset tahkoivat rahaa ryöväämällä yrityksiä

1
Paul Singer.

Joukko kansainvälisesti toimivia finanssielitistejä on onnistunut tahkomaan valtavia summia rahaa kuluneen vuoden aikana, vaikka piensijoittajat ovat samaan aikaan menettäneet suuria summia pörssikurssien sukeltamisen vuoksi. Asia ilmeni juutalaisen finanssiyhtiö Lazardin selvityksestä.

Pörssiheilahtelun aikana voittoa tehneet finanssielitistit kutsuvat itseään “aktivistisijoittajiksi”. Kriitikot eivät kutsu heitä kuitenkaan “aktivistisijoittajiksi” vaan “yrityskaappaajiksi”, “korppikotkakapitalisteiksi” sekä “finanssiterroristeiksi”, sillä käytännössä he tuhoavat kohteikseen ottamiaan yrityksiä.

Kriitikoiden mukaan yrityskaappausoperaatiot köyhdyttävät kohdeyhtiöitä johtaen irtisanomisiin ja työehtojen heikentymiseen. Kaappaaja ostaa saaliikseen valitsemansa yrityksen velkarahalla ja kaluaa sen tyhjäksi esimerkiksi sulkemalla tehtaita ja irtisanomalla väkeä. Seuraavaksi kaappaaja poimii yhtiön tuhoamisesta syntyneet “säästöt” omiin taskuihinsa ja jättää varattoman yhtiön lyhentämään velkaa, jonka hän itse alun perin otti rahoittaakseen kaappauksen.

Lazardin mukaan yrityskaappaajat tekivät ennätysvoitot vuonna 2018. Kaappaajat ottivat uhreikseen yhteensä 226 yritystä, mikä ylittää kaikkien edeltävien vuosien lukemat. Kaappauksiin käytettiin enemmän rahaa kuin koskaan, minkä lisäksi kaappaajat saivat ennätysmäärän paikkoja kohdeyritysten hallituksissa.

Tilastoista uutisoineen Financial Timesin mukaan “aktivistit, kuten Elliott Management, Third Point, Starboard Value, Trian Partners ja ValueAct ostavat osuuksia muista yrityksistä painostaakseen niitä tekemään uudistuksia [sic] ja toivoen, että uudistukset nostavat kohdeyhtiön osakkeen hintaa”.

Financial Timesin listaamista viidestä yhtiöstä neljä on taustaltaan juutalaisia: juutalaisen Paul Singerin Elliott Management, juutalaisen Dan Loebin Third Point, juutalaisen Peter Cohenin Ramius-yhtiöstä kasvanut Starboard Value sekä juutalaisen Nelson Peltzin Trian.

Lazardin mukaan juutalainen Singer on edelleen yrityskaappausten kiistaton kuningas. Singerin 35 miljardin dollarin rahasto käynnisti viime vuonna 22 uutta kaappausoperaatiota, mikä oli yli kaksinkertainen määrä verrattuna listan toiseksi aktiivisimpaan yrityskaappariin.

Kansallinen Vastarinta uutisoi viime kesänä, että Singer ja monet hänen kollegansa investoivat osan yrityksiltä ryöstämistään rahoista politiikan korruptointiin. Useat niin sanottujen korppikotkakapitalistien rahastoista ovat nykyään Amerikan 50 suurimman poliittisen rahoittajan listalla. Singer on tunnettu erityisesti siitä, että hän rahoittaa homolobbya valtavilla summilla.

Lähde: Financial Times

1 KOMMENTTI

 1. Yksinkertaisia pointteja rahataloudesta ja rahan syntymekanismista:

  • MIKÄÄN MÄÄRÄ kulutusta TAI toisaalta säästöjä ja leikkauksia EI pelasta meitä tuholta tässä korolliseen velkaan perustuvassa huijaussysteemissä. Olemme aina lopulta saman ongelman äärellä: meillä ei ole tarpeeksi rahaa. Toki pärjäämme nyt luottokortteinemme ja pikavippeinemme, mutta mitä sitten, kun juutalainen kiristää hinnat niin ettei enää ole varaa ruokaan eikä puhtaaseen veteen?

  • Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

  • Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE, VOITTOATAVOITTELEMATTOMALLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä!

  • Se jolla raha on (se joka rahan luo) laatii säännöt, ja se joka laatii säännöt, saa lopulta kaikki rahat. (Kaikki omaisuus ulosmitataan pilkkahintaan/ryöstetään perintöveroilla ym. kestämättömillä maksuilla ja ihmiset päätyvät orjatyövoimaksi juutalaisille. Verorahoillamme maksetaan sionistisille yksityispankeille lainojemme korkomenoja!)

  • Kaikki talouskriisit ja sodat luodaan keinotekoisesti. Markkinoita ohjataan täysin kulloinkin haluttuun suuntaan eli ne eivät ole mikään ihmisen tahdosta riippumaton, itsenäinen entiteetti! Sisäpiiri so. juutalainen, kansainvälinen pankkimafia tietää etukäteen kaikki pörssikurssien muutokset ymv. sillä he omistavat pörssit, luottoluokittajat jne. – ja nekin ovat itsessään YRITYKSIÄ.

  • Uusi, pankista lainattu raha tehdään KIRJANPITOTEMPULLA TYHJÄSTÄ. Sitä ei ole siihen hetkeen asti ollut olemassa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankki missään nimessä lainaa siellä jo olevia eli sinne asiakkaiden tallettamia rahoja, sillä niistä rahoista pankki maksaa talletuskorot asiakkailleen!

  • Toisen on hävittävä (-), jotta toinen voi voittaa (+). Molemmat (kaikki) eivät voi voittaa.

Comments are closed.