Koti Uutisia Kotimaa Siniset vaatii hallitusta hätäkokoukseen Oulun seksuaalirikosepäilyjen takia

Siniset vaatii hallitusta hätäkokoukseen Oulun seksuaalirikosepäilyjen takia

16

Kansanpetturipuolue siniset vaatii nyt hallitusta hätäkokoukseen Oulun seksuaalirikoksista johtuen. Puolueen puheenjohtaja Sampo Terho sanoo, että hallitus kokoontuu saadakseen sisäministeriltä ja turvallisuusviranomaisilta tiedonannon Oulun seksuaalirikosepäilyjen takia.

– Hallituksen täytyy saada tarvittavat faktat ja kuulla asiantuntijoiden toimenpide-esitykset. Hallituksen täytyy päättää pikaisesti toimenpiteistä, joilla annetaan kaikki mahdollinen tuki turvallisuusviranomaisille ja rikosten uhreille, ministeri Terho sanoo tiedotteessa.

Poliitikot, jotka ovat tehneet kaiken joukkomaahanmuuton edistämiseksi, kilpailevat nyt vaalien lähestyessä siitä, kuka saa kansan uskomaan, että juuri he ovat heidän puolellaan. Samat poliitikot ovat kuitenkin tehneet kaikkensa, jotta esimerkiksi Pohjoismaisen Vastarintaliike kiellettäisiin, koska liike edustaa maan ainutta oppositiota.

Lähde: Yle

16 KOMMENTIT

 1. Haiskahtaa populismilta, mikä ei sovi “länsimaiseen sivistysvaltioon ja demokratiaan”!

  Ottaa vaan rehellisesti sen aisan käteen kuten aina ennenkin…

 2. Olemattoman kannatuksen maanpetturipuolue Siniset yrittää epätovoisesti kerätä tapauksella irtopisteitä vaalien alla. Tuollaisella puolueella ei ole mitään muuta virkaa kuin suun soittaminen. Toivottavasti putoavat lopullisesti seuraavissa vaaleissa.

 3. Siinähän vaativat. PS:n hallitushuoraamisen aikana Suomeen tunki ennätysmäärä lapsennussijoita ynnä jihadisteja. Äänestäkää ihmeessä näissä tulevissa vaaleissakin PS:ää. Reformi on myös hyvä valinta, jos olette Israelin ystäviä – ja kyllähän te olette.

  Voivat seistä vaikka päällään päivän siellä Arkadianmäellä. Mikään ei tule muuttumaan.

  • https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592 ← Eikö tosiaan löydy edes 20 000 suomalaista GCM-sopimusta vastaan? Surullista.

   Toivottavasti olivat edes suvakkien ja muiden sekopäiden lapsia. Ehkä heräävät vassarit ja heikompi aines tähän? Jos ei opeteta että mutiaisten seurassa ei pyöritä, niin oma mogahan se on. Alkoholisti/narkkariperheiden lapset eivät varmaankaan myös saa sen kummempaa opetusta rotujen eroista. Ennen sentään juopot ja nistit olivat isänmaallisia, sillä he eivät todellakaan halunneet importoituja loisia viemään heidän pennosiaan! Nykyisin on tuokin muuttunut, mikä on mielestäni outoa.

   Kun (((Wikipediaa))) katsoo, niin MV-lehti leimataan heti suoraan keksittyjä juttuja levittäväksi sivustoksi. Onko MV:tä saatu tästä kiinni? Mitenkäs valalla vannotun, paremman valemedian laita mahtaa olla? Sattuuko heille koskaan vaikkapa virheitä ja korjataanko niitä, kun ne sattuvat heille epämieluisista asioista kirjoitettaessa? Nykyisin nämä isot valemediat kirjoittavat epäsuotuisista tapauksista vasta sitten, kun on aivan viimeinen hetki ja pakko. Muutoin linja on nk. “valkopesu”, sepostus, valehtelu, pimitys. Voidaanko vaikeneminen ja tiedon pimitys laskea osaksi valalla vannotun, paremman median toimintaohjetta?

   Mutta eikö MV keräisi vielä paremmin ihmisiä ja tekisi rahaakin, jos se kääntäisi kelkkansa 180°? Asiain tolasta päätellen tässä maassa on suvakkeja ja muita hulluja enemmän, kuin ihmisiä jotka haluavat esim. toimivan rajavalvonnan ja suomalaisten etuja ajavan hallintokoneiston. Hullua että tarvitsee edes mainostaa olevansa noiden asioiden puolella… Eli pitäisi siis perustaa MV:n täydellinen vastakohta! Mutta, hetkinen… Sellainenhan on jo: Helsingin Sanomat.

   Lapsennussijoita ja muita kehitysmaataitajia ei voi karkottaakaan, sillä kielteisen päätöksen antaminen voi laukaista seksuaalisen hätätilan tai vimman viiltää kurkkuja auki veronmaksajilta. Tähän tulee petturihallituksemme myös vetoamaan, ellei ole jo niin jopa kerennyt tekemään.

 4. Hallituksen toimenpiteet: PALJON lisää rotumuukalaisia Suomeen, rotumuukalaisille lisää rahaa, pedofilia ja seksuaalirikokset laillistetaan, suomalaisten oloista tehdään helvettiä. No Hölmöläiset tulee äänestään näitä samoja idiootteja, ehkä nyt jotkut hölmöläisistä “valistuvat” ja äänestävät sionisti -ja kansanpetturipuolue Perusjuntteja. Tämäkin case kohta unohtuu ja lakaistaan maton alle. Sama meno jatkuu, ainoastaan vaan Suomalaisten olot pahenee. Mutta mitä väliä, pääasia on ettei mukavuusalueeltaan tarvitse poistua.

  • Muistatkos, Jussi, mitä tokaisit, kun taannoin porasin teitiä B-rappuun rekan hytissä Köpiksessä?

   “Ensimmäinen kerta, kun saan suomalaista mulkkua ruotsalaisessa autossa, Tanskanmaalla!”

   Heil sun heiluvilles vain! 😉

   • Katos, antifanarkki taas paskat housussa käyttelee toisten nikkejä. Näkyis tosiaan ottavan koville kun Oulun poliisi vei tumman ja kuppaisen poikaystäväsi… 🐵 … etkä vieläkään ole tajunnut, että täältä ei seuraa homoseksuaalisille koirashuorille löydy; treffipalstat on jotain ihan muuta. Vaan on se hienoa nähdä, ettei vitutuksesi ole helpottanut yhtään… 🤩

    Tänne olisi tosiaan asiallista saada jonkinlainen rekisteröinti, että pysyisivät nuo kynäniskaiset veivikaulateinit pizzanaamoineen ja märkine prideunineen siellä omissa varistakuissaan ja runkkirinkifoorumeissaan.

    • Joko on saanut 6-vuotiaasi marokolaista mulkkua, kuten isäpappa eli vanhempi rahtari sai silloin Tanskan-lautalla?

     • Montakos vastaanottokeskusta on tullut nyt poltettua? Ootko käyttäytynyt nyt hyvin kun saat roikkua netissä pidempään? Onko siellä Niuvassa yhteinen tietokone mitä te potilaat saatte käyttää? Ymmärrän kyllä, että noi sun hallusinaatiot ja harhakuvitelmat saattaa tuntua tosi aidoilta, mutta nyt vaan otat lääkärin kanssa puheeksi siellä, että ne sinun psykoosilääkkeiden määrät pitää tuplata. Jaksamisia sinne! Pyydä nyt äitiäskin käymään välillä, että tois vähän makeeta sinne. Se irakilainen poikaystävä taisi käydäkin siellä usein sua naimas.. siis tapaamassa, mutta kun se jäi Oulussa kiinni niin jäit yksin. Uskon että ottaa koville.

     • Kuinka sairas pitää olla, että fantasioi pikkulasten raiskauksilla avoimella mielipidepalstalla? Ensin parit tappouhkaukset ja nyt hekumoidaan pedofilialla, olisikohan sivuja selailevalla nettikonstaapelilla jo tekemisen paikka?

 5. hyvä näin kuuluukin käydä tälle läpeensä aivopestylle kansalle!! Tässä kysymyksiä joka kertoo aivokuolleisuudesta ja uskon että jopa magneettimedian lukijoista osa on niin pahasti aivopesty etteivät edes aio asiaa tutkia tässä tulee suurinpiirtein tärkeys järjestyksessä:

  1. Elämmekö “maapallolla” joita nasan tietokoneella tehdyt kuvat antavat ymmärtää sadoista miljardeista ellei tuhansilla miljardeilla dollareilla ei ole kuvaa saatu kotipaikastamme :)?

  2. Uskotko holaustin tapahtuneen tähän on pakko laittaa tälläinen 🙂

  3. Uskotko että vapaamuurarit kävivät kuussa 🙂

  4. Miksi antartikselle meno on kielletty/ tehty suurinpiirtein mahdottomaksi yksityisiltä ei eliittiin kuuluvilta ihmisiltä???

  5. Miksi ihmiset eivät suostu ymmärtämään rahajärjestelmää??

  6. Ketä omistaa median suurinpiirtein ympäri mailmaa ja miksi vain holokausti on ainoa historiallinen tapahtuma jonka kiistäminen on lailla kielletty monissa maissa??

  7. Miksi ihmiset eivät ymmärrä ketkä hallitsee nykyään ja jo kauan hallinneet vapaamuureita ja kenen agendaa vapaamuurit noudattaa??? Melkein kaikkien mailman maiden johtajat ja päättävissä asemissa olevat henkilöt ovat vapaamuurareita!!

  8. Miksi ihmisille on liian vaikea koittaa ymmärtää miten mailma toimii edes viikko käyttää omaa turhanpäivästä aikaansa potkupallolta ja jääkiekolta, jotka ovat tarkoituksella tehtyjä todella typeriä urheilulajeja viemään huomio pois OIKEASTI tärkeästi asioista!!

  9. Nyt kun muurarit tarkoituksella ovat aiheuttaneet nämä raiskaukset, niin typerämpää ei ole kuin lähteä jahtaamaan näitä alikehittyneitä aavikko apinoita (jonka ymmärrän), kun sionistit ovat nämä tarkoituksella nämä tänne tuoneet eli LAMMASLAUMA LÄPEENSÄ AIVOPESTY KANSA KUN EI YMMÄRRÄ! Heille selvästikin nämä itse tulivat läntisiin valkoisiin maihin ja juutalaisilla ei ollut asiaan osaa eikä asiaa!!

  10. Mksi juutalaiset ovat karkoitettu 109 eri maasta, määrä tod näk. vielä paljon suurempikin?????????????

  11. Miksi nikolai teslan joka oli tämän hetkisen ihmiskunnan kovin ihminen millä mittapuulla tahansa, niin donald trumpin serkku julisti kaikki salaisiksi! Eli niin kutsuttua “ilmaista” energiaa on ollut jo kauan aikaa, mutta kun rockefellerit ym muut triljonäärit tapattavat kaikki joilla näyttää olevan varteen otettavia keksintöjä ja keksintö patentit ovat tärkeiden patenttien kohdalla pelkkää huijausta. Kaikki varastetaan ja keksijät tapetaan lääkereistä ilmailu insinööreihin jotka ovat uhka nykyiselle mailman järjestykselle!!

  12. kun raketteja laukaistaan niin menevätkö ne oikeasti “avaruuteen” vai tippuvatko mereen ja pyöriikö “maapallo” 1600 km h ja missä on oikeat pohjois napa ja etelänapa??

  13. ovatko nasan antamat teitokoneella tehdyt kuvat todellisia kuvia “tähdistä” ja matkat aurinkoon ja kuuhun joita vapaamuurari eliitti väittävät todellakin niin kaukana kun antavat ymmärtää??

  14. Uskotko dinosauruksiin ja miksi eliitti niin kovalla kiireellä ottaa aina arkeoligiset löydöt haltuunsa? Smitsonian institute ym?? Ja miksi yhdessäkään museossa ei ole alkuperäisiä “dinosaurusten” luita vaan kiinnassa tehtyjä mallinnuksia??

  15. Olisiko mailmassa ainuttakaan terroristiä tai sotaan jos ei false flag iskuilla tai ellitin salaisilla palveluilla niitä tehtäisi heidän valtansa lisäämiseksi( supo, cia, mossad, kgb, m 16 ym), niitä valtiot eli vapaamuurarit ja juutalais pankkiiri eliiitti niitä aiheuttaisi tapattamalla omaa kansaansa omien tarkoitus perien saavuttamiseksi? Tätäkin on monen lampaan vaikea ymmärtää??

  16. Miksi 95% Kansasta on niin vaikea ymmärtää, että melkein kaikki mailman valtaeliitti on satanisteja, jotka uhraa lapsia heidän vitun sairaille mielikuvitus jumalilleen ja ym muihin seksuaalisiin riitteihin, myös suomesta löytyy suuri määrä korkeimmilta tasoilta!!

  17. Miksi vaihtoehto mediassa on niin paljon keskustelua, että hitlerkin oli kontrolloitu oppositio vaikka en ole vielä 12v löytäny yhtäkään vakavasti otettavaa todistetta?? Suuri osa vertaa anthony suttoniin tässä asiassa??

  18. Miksi monen on vaikea ymmärtää esim kansainvälinen avaruus asema, redbullin avaruus hyppy ym muut ovat vaan vapaamuurarien huijausta ja he nauravat paskat housuissa näille massoille jotka uskovat näihin! OLISIHAN SE MAHDOTONTA ETTÄ KAIKKI MAILMAN AVARUUSMAAT YHDESSÄ HUIJAISIVAT MASSOJA 🙂 🙂 🙂 🙂

  19. Itse 25v todella tyhmänä uskoneena evoluutio teoriian ja että ihminen on tullut afrikasta apinasta ja kaikkien näiden vuosien tutkimisien jälkeen meinaa ruikkupaskat tulla housuun näiden vapaamuurarien/royal institute ym evoluutio ja alku räjähdys teorioiden kanssa!! Aikonaan eli ja on elänyt todella kehittyneitä kansoja jotka on tehnyt uskomattomia insinööri taidon näytteitä johon hädin tuskin nykyajan teknologialla edes pystyttäisiin! Pidin aatua hulluna kun etsi kadonnutta atlantista! EN TODELLAKAA PIDÄ ENÄÄ!! Pakko linkata tämä linkki KATSOKAA:

  https://www.youtube.com/watch?v=roX__kFKUjo

  20. Lammas lauma massat ovat niin syvästi aivopestyä paska sakkia että vaikea löytää sääliä näille ihmisille, jotka katsovat putousta ym muuta täyttä jätettä vaikka heidän maata ollaan tuhoamas täydellä voimalla juutalaisten toimesta!!! Itse olen saanut viimeseen kymmeneen vuoteen niin paljon paskaa niskaan yrittäessä saada hereille ihmisiä, että tätä vihaa lammaslaumaa kohtaan on vaikea saada laantumaan! Hauskinta on ollut nähdä kun näitä vastarinta liilkkeen tarroja laitoin ympäri suomea eripaikkoihin tuhansia ja sitten näet kun 10-16 vuotiaat naispuoliset teinit “natsi” vihassansa raapii niitä irti kaikella mahdollisilla esineillä ja sitten heidät raiskataan heidän typerien paska vanhempiensa nieltyä juutalaisen aivopesun ja niiden tarrojen takana oleva poliittinen liike kun olisi se ainoa oikea oppositio toisin kuin sionisti halla homo hinttari aho persut ym. uusapaavalniemeä lukuun ottamatta!

  21. https://www.youtube.com/watch?v=DOP2kW0RA1A

  Irwin Goodman – Haistakaa paska koko vapaamuurari satanisti maanpetturi valtiovalta

  • Hämeen poliisin rikoskomisario Jari Kiiskinen:
   “Nuoret ovat aina tutustuneet toisiinsa. Nyt tänne lintukotoomme on tullut myös muualta ihmisiä, mikä aiheuttaa sen, että myös toisista kulttuureista tulevat tutustuvat prinsessoihimme. Tähän myös heillä on oikeus.”

 6. Vaalien lähellä poliitikot, puolueet ja viranomaiset yrittävät myydä itsensä kansalle “hyvillä” teoilla.
  Päivän polttava aihe on miten saada joukkoraiskaukset loppumaan?
  Todella tehokkaita ratkaisuja on esitetty; Valvonta, koulutus, opastaminen yms. nollaratkaisu johon kuluu veronmaksajien rahaa miljoonia ilman mitään tulosta.
  Alkusoittona on asetettu työryhmä selvittämään läpsyköiden prossentuaalienn osuus rikoksiin, vaikka edellinen tutkimus tehtiin jo 2014, mutta sehän ei kelpaa enää lähteeksi.
  Kuinka vaikeaksi saadaan yksinkertainen ongelmanratkaisu? Vai halutaanko ongelmaa ja etenkin sen syytä ratkaista ollenkaan?
  Tavallinen valveutunut kansalainen joka osaa käyttää yläpäätään ministereitä yms. hännystelijöitä enemmän, osaa vastata tähän; poistetaan ongelman aiheuttaja eikä tuhlata rahaa “vastatoimiin”.

 7. Toisivat edes naisia, lapsia ja vanhuksia “sotaa ja vainoa pakoon”, mutta ei! ISIS:ksen seksiorjiksi joutuvat tytöt ja sukupuolielimet vielä silvotaan. Näiden tulisi saada välittömästi turvapaikka Suomesta!

  • Jahah, homoseksuaali pervertikko vassari täällä taas yrittää päteä toisten nikeillä. Minun mileipiteeni ovat näiden sivujen lukijoilla sen verta hyvin selvillä, ettei tuollaiseen säälittävään räpeltelyyn lankea kukaan normaalin käsityskyvyn omaava, mutta sinulta se näkyisi puuttuvan tyystin.

   Eiköhän sinun olisi parasta pikkuhiljaa hakeutua hoitoon, sillä homoseksuaalisen pedofiliafantasian täyttämä mustia rekkakuskeja himoava ja tappouhkauksia aikuisille ja raiskaustoiveita lapsille levittelevää henkilöä tullaan joka tapauksessa hakemaan viranomaisten toimesta ihan kotoa. Kannattaa tappouhkailla yleisellä mielipidepalstalla, pääsee lomalle valtion kustannuksella.

   Eli kun ovikello soi, on ehkä parempi että sinulla on kassi valmiiksi pakattuna pitkähköä kodin ulkopuolella tapahtuvaa oleskelua varten. Äitisi varmasti auttaa niin mukaan tulevan tavaran valinnassa kuin sen pakkaamisessakin, kunhan ensin rohkeasti kerrot hänelle sekä mielenterveysongelmistasi että huumeriippuvuudestasi. Mukaan otettavaksi lukemiseksi suosittelen erään herra A. Hitlerin teosta “Mein Kampf”, suomeksi “Taisteluni”. Voin lainata, jos sinulla ei sellaista satu vielä olemaan.

   Kaiken kaikkiaan, minä ja monet muutkin toivottavat sinulle rattoisaa oleskelua siellä suljetulla, sekä hidasta, todella hidasta paranemista. Muista letittää sierainkarvasi, se on kuulemma viimeistä huutoa vajakkipiireissä.

Comments are closed.