Koti Uutisia Ulkomaat Googlen sisäisessä tiedotteessa paljastui: ei enää sananvapautta

Googlen sisäisessä tiedotteessa paljastui: ei enää sananvapautta

2

Googlen nykyiset toimintaohjeet kertovat, ettei perinteinen sananvapaus ole enää kannattavaa. Google harjoittaa nykyisin niin sanottua hyvää sensuuria. Yhtiön mukaan tällä ylläpidetään “turvallisuutta ja kohteliaisuutta”.

Google käyttää esimerkkeinä Donald Trumpin vaalikampanjaa ja AfD:n nousua Saksassa. Internetin suuryhtiöt Facebook, Google, Twitter ja YouTube ovat siirtymässä sananvapaudesta hallittuun tilaan, joka on turvallinen kaikille.

Aiemmin suuret teknologiayhtiöt ovat jankanneet omaa neutraaliuttaan ja puolustaneet näennäisesti sananvapautta. Useat kansallismieliset ovat huomanneet kiristyneen ilmapiirin sosiaalisessa mediassa viime vuosien aikana; esimerkiksi “väärän” linkin jakamisen jälkeen tili on jäädytetty.

Vuodettu dokumentti kokonaisuudessaan: Scribd Google Leak

Lähde: Breitbart

2 KOMMENTIT

  1. Täytyy sanoa että ei vaikuta mienkään minun arkeeni. En ole koskaan käyttänyt artikkelissa mainittujen yhtiöiden “palveluja”. Joten, jos ne katoaisivat internetistä niin ei vaikuttaisi elämääni mitenkään.

    Aina on vaihtoehtoja. Ja elämässä vaihtoehdo pitää miettiä niin ettei vahvista pahan valtaa vaan heikentää sitä. Siksi internetin tiettyjen sivujen hylkääminen on yksi askel kohti kansallissosialismia. Ei anneta viholliselle tietoa itsestä.

  2. Harva ihminen oikeasti edes näennäisesti tarvitsee minkäänlaista some-tiliä. Somen haittavaikutukset kun ovat lähes poikkeuksetta suuremmat kuin hyödyt. Menetetty aika, turha tieto, disinformaatio, minä- ja maailmankuvan vääristyminen, narsismin lisääntyminen jne.

    Janitskin kirjoitti joskus jotenkin, että täytetään koko FB ”meidän ryhmillä ja sivuilla”. Toivottavasti kaikki ovat viimeistään nyt huomanneet, että esim. antisionismin levittäminen Facebookissa on yhtä kannattavaa kuin Der Stürmer -lehden jakaminen synagogassa.

    YouTube on ehdottamasti noista laadukkain palvelu. Muut ovat helposti ignoorattavia ja korvattavia.

Comments are closed.