Koti Uutisia Ulkomaat Juutalaisnaiset protestoivat Merkeliä vastaan

Juutalaisnaiset protestoivat Merkeliä vastaan

5

Teknologiayrityksissä työskentelevät israelilaisnaiset protestoivat Saksan liittokansleri Angela Merkelin päätöstä tavata vain miesyrittäjiä roistovaltio Israelin vierailullaan. Juutalaisnaiset pitelivät kylttejä, joissa luki “Tel-Aviv is #WithMerkel”.

Israelin ulkoministeri pyysi anteeksi miesten enemmistöä tapaamisessa. Hän myös kertoi, että Israelissa on runsaasti naisia teknologiayritysten korkeissa viroissa.

Eräs protestoija kommentoi: “Mikäli tästä asiasta ei tiedoteta, näin voi käydä uudelleen. Kukaan ei huomannut, että tapaamisessa oli pelkkiä miehiä, ei ollenkaan erilaisuutta.” Israelin politiikka tiedetään monimuotoisuuden kannalta – palestiinalaisia tuskin näkyy israelilaisissa yrityksissä.

Lähde: Reuters

5 KOMMENTIT

  1. Ei pitäisi vaikuttaa kenekään uniin jos Mama-merkel käy Palestiinassa. Toisaalta, on ehkä hyvä jos feminismi on nostamassa päätään sielä. Se saa vakaammankin yhteiskunnan sekaisin.

  2. Miksi naisten pitää aina nostaa hirveän hulabaloon jos he eivät ole selvästi edustettuina jossain? Biologia on biologiaa eikä sitä pitäisi väkisin muuttaa. Tasa-arvo kaikkialla on toinen hyvä vitsi, se on mahdotonta.

    • Nuo ei ole naiset, vaan feministit.

      ‘Nainen’ ja ‘feministi’ ovat toisiaan poissulkevat käsiteet.

  3. Nyt on valtamediastakin löydettävissä hyviä uutisia: Merkelin Kirstusdemokraatit ottivat pataansa Baijerissa ja muun muassa AfD sekä vihreät voittivat. Jatkoa seuraa taatusti muualla.

    Valtamedia tietysti kylläkin keskittyy siihen vihreitten nousuun ja muut mainitaan sivumennen. Ja onko AdFsta muuhun kuin uusien teeseurojen perustamiseen matuille ja judeille?

Comments are closed.