Koti Uutisia Kotimaa Yhä useampi suomalainen asuu vuokralla

Yhä useampi suomalainen asuu vuokralla

13

Entistä useampi suomalainen asuu vuokralla. Tämä selviää tuoreesta tutkimuksesta.

Yleisintä vuokralla asuminen on pienissä asunnoissa; 20–29 neliön asunnoissa 86 prosenttia on vuokralaisia. Tavallisinta vuokralla asuminen on suurissa kaupungeissa, missä entistä harvemmalla on varaa ostaa oma asunto.

Kaiken kaikkiaan 1,4 miljoonaa suomalaista asuu vuokralla.

Lähde: Yle

13 KOMMENTIT

 1. Elämä on valintoja täynnä. Ihmiset voisivat asua kaupunkien ulkopuolella jolloin asumiskustannukset olisivat pienemmät. Entisä useammalla olisi varaa omistusasuntoon.

  On kuitenkin eräs asia joka vaikuttaa tähän asumiseeN: suurte ikäluokkien muuttaminen kaupunkeihin. He myyvät asuntonsa ja muuttavat vuokralle. Tämä on asia joka ei näy tutkimuksissa. Mutta on totta että vuokramarkkinat houkuttelevat haaskalinnut paikalle. Ja silloin ihmisiltä viedään viimeisetkin pennoset tililtä.

 2. Leo (se hintti Leo), Jussi, JuhaL, Flyin’ Finn ja muu saasta asuvat kaikki harmaassa betonieläintarhassa muiden juoppojen, työttömien, idioottien, neekereiden ym. saastan kanssa.

  Ajaako Leo vielä nk. “runkkarin autoa” ja taksia?

  Flyin’ Finn on paljastanut aivan liikaa itsestään näillä ja muilla sivuilla. Ei tästä pellestä muuta mainittavaa. Pelkkä ylipainoinen nettihäirikkö ja elämässään epäonnistunut turjake.

  Jussi ja JuhaL voisivat olla tyhmyytensä ja lievän samannäköisyytensä ansiosta vaikkapa veljeksiä.

  Olkaahan varovaisia ja kilttejä jatkossa, jookosta?

  Todellisten isänmaallisten syytteleminen poliisin kätyreiksi tai vasemmiston agenteiksi on säälittävää. Mutta mitäpä muuta teiltä ihmisjätteiltä voisi odottaa. Niin, ja trolliksi syyttämistä. Trolli? Ihan oikeastiko? Vitun vajokit. Kuka vitun vammainen kyrvänimijä syyttelee muita trolleiksi? Tämä on oikeasti yksi vitun kehitysvammaisten puuhakerho. Pahempi kuin MV, josta suuri osa tästä iljanteesta tänne on valunut.

  Lisää infoa la–su. Pysykäähän kuulolla, runkkarit.

  • Mikäs se sai noin avautumaan? Osuiko artikkeli jotenkin pahaan paikkaan? Jalkoväliin? Ainakin anatomian ja teologian sanasto on sen verran kovasti käytössä.

   Eihän tuossa artikkelissa kerrottu muuta kuin että vuokralaisten määrä Suomessa kasvaa. Vai oliko se juuri se informaatio jota et olisi halunnut tietää tai halunnut julkituotavaksi?

   No, ruoka maistuu ja uni tulee…

  • Miksei Pikku Verkkoa tässä mainittu? Multakin lisää infoa lauantaina kun vanhemmilla vapaa päivä.

  • Aina vaan uusia pseudonymejä jokseenkin samankaltaisella tekstillä, millloin tOt, milloin mikäkin ja koville näkyy ottavan. On varsinainen agentti, ilmeisesti GRUn tai Mossadin kouluttaja, kun tietää noin paljon meistä, ihan mua alkaa pelottamaan. Vaihdoin ihan varuilta lukot ja lipastin Glaser Safety Slugeilla.

   Ihan oikeasti, etkö ole vieläkään kuullut että skitsofreniaan ja kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön sairastuneita ei enää lukita pehmeään pyöreään huoneeseen pakkopaitaan puettuina? Hakeudu vaan rohkeasti hoitoon ja pyydä tepsivä lääkitys, onhan noita avohoitopotilaita paljonkin.

   Takku, varisverkko ja RunkInFinland ovat juurikin näitä avohoidokkeja pullollaan, sieltä löydät varmasti mieleistä juttuseuraa ja vertaistukea. Myös sateenkaarilipulla varustetut kuppilat ovat aateveljiäsi pullollaan ja sieltä löytyy sinulle varmasti apua moneen vaivaan, kuten peräpukamiin ja ummetukseen.

  • Maalla asuvalle maalaispoijaalle, tämä kommentti tuli täytenä yllätyksenä 😀 Myönnän…asun “harmaassa” taajamassa…naapuriin 2km, joka kyllä ajoittain ahristaa, sillä liian täyteen rakentaminen ei mene jakeluuni 😀

  • No nyt on kyllä mennyt tunteisiin ja pahasti. Henkilökohtainen Vendetta on alkanut? Ei tsiisus.

 3. Vanhempi ikäluokka on pakotettu palvelujen poistamisella muuttamaan kaupunkiin, jossa taasen kaikesta joutuu maksamaan moninkertaiusen määrän mitä haja-asutusalueella tai maaseudulla.
  Nuoret taasen on opetettu liian hyvälle ja laiskaksi, ettei haluta nähdä pienintäkään vaivaa jonkin saavuttanmiseen, kaikki pitää olla heti, tässä, nyt käden ulottuvilla (eivätkä sittenkään tahdo pärjätä ja osalla menee yli).
  Tämä kuitekin on suunnitelmallista politiikkaa jo -60 luvulta lähtien jolloin hallitusohjelmaan tehtiin päätös maaseudun tyhjentämisestä.
  Ei todellakaan ole mikään onni ja autuus elää betonilokerossa, oli naapureina sitten kantasuomalaisia tai rotumuukalaisia, maksaa kuollutta lehmää kuten vanha kansa sanoo.

 4. Itseäni haja-asutusalueella elävänä, eniten kiusaa, ne elämän karut realiteetit…..lähimpään soijalattea tarjoilevaan taajamaan on liki 50 km

 5. Menikö minulla jotain ohi?? Olen henkeäni pidätellen odottanut suuria paljastuksia, joita HKL. lupaili 😀 Toisaalta ilta on vasta nuori.. 😀 😀 😀

Comments are closed.