Koti Uutisia Rotu Goldman Sachs sivuutti etniset kiintiöt – jälleen juutalainen johtoasemaan

Goldman Sachs sivuutti etniset kiintiöt – jälleen juutalainen johtoasemaan

1

Valtamedia ja suurten yritysten johtajat ovat viime vuosina puhuneet äänekkäästi etnisten kiintiöiden puolesta yhtiöiden hallituksissa ja johtoportaassa. Kiintiökeskustelu ei vaikuta kuitenkaan koskevan Goldman Sachs -pankkia, joka on tänä syksynä nimittänyt jälleen pelkkiä juutalaisia tärkeimpiin johtoasemiin.

Kansallinen Vastarinta uutisoi jo aiemmin syksyllä, että Goldmanin uudeksi toimitusjohtajaksi nimitettiin juutalainen David Solomon. Tällä viikolla Solomonin rinnalla aloitti työnsä myös Goldmanin uusi juutalainen talousjohtaja Stephen Scherr.

Goldmanin edellinen toimitusjohtaja, juutalainen Lloyd Blankfein totesi pankin sisällä levinneessä muistiossa, että Solomon ja Scherr tulevat rakentamaan pankista entistä suuremman. Scherr on toiminut muun muassa New Yorkin juutalaismuseon hallituksessa.

2017 uutisoimme järjettömästä kohusta, joka koski sitä, että Yhdysvalloissa on “edelleen liian vähän” mustia pankkiireja ja muita yritysjohtajia. Kulttuurimarxistien mukaan kaikkien yritysten tulisi julkaista tilastot palkollistensa rodullisesta taustasta, jotta kansa tietäisi, mitkä yhtiöt “syrjivät” mustia.

Rotukiintiöillä pyritään varmistamaan “tasa-arvon” toteutuminen rahamaailman huipulla. Jostain syystä maailman poliittisesti vaikutusvaltaisin pankki Goldman Sachs on kuitenkin säästynyt kokonaan rotukiintiöihin liittyviltä kohuilta, vaikka se valitsee johtajikseen vuosikymmenestä toiseen pelkkiä juutalaisia.

Lähde: Financial Times

1 KOMMENTTI

  1. Goldman Sachs on arvostelun yläpuolella, sillä pankkijätti toteuttaa tasa-arvoon johtavaa työtään pragmaattisesti, nimenomaan työllistämällä kaikkein eniten vainotun ryhmän jäseniä..

    Siinäpä on Scholomolle, Benille ja Davidille oiva tilaisuus pelailla monopolia toisten rahoilla.

    Miten Monopolin Jude Edition eroaa normaaliversiosta?
    Siitä puuttuu kokonaan “Mene vankilaan” kortti

Comments are closed.