Koti Uutisia Sionismi Goldman Sachsin uudella johtajalla tiiviit siteet Amerikan vaalirahakorruption juutalaisen johtajaan

Goldman Sachsin uudella johtajalla tiiviit siteet Amerikan vaalirahakorruption juutalaisen johtajaan

10
Sheldon Adelson.

Juutalaisen Goldman Sachs -rikollispankin poliittinen vaikutusvalta lisääntyy entisestään uuden toimitusjohtajan myötä. Pian pankin johtoon astuvalla juutalaisella David Solomonilla on tiiviit siteet Amerikkaa johtavan republikaanipuolueen tärkeimpään rahoittajaan.

Solomonin pitkäaikainen liikekumppani on juutalainen Sheldon Adelson, joka on rikastunut Las Vegasin uhkapelibisneksellä. Adelson on paitsi republikaanien tärkein yksittäinen rahoittaja myös militantti sionisti, joka tukee avoimesti Israelin hallituksen väkivaltaista rotupolitiikkaa palestiinalaisia vastaan.

Muun muassa Israelin parlamenttiin kuulunut Uri Avnery on kutsunut Adelsonia “Siionin viisaaksi”, joka manipuloi länsimaiden politiikkaa kulissien takana rahallaan. Avnery viittasi kommentillaan Siionin viisaiden pöytäkirjoihin.

Muutama vuosi sitten Adelson sai kyseenalaista julkisuutta, kun hänen omistamassaan hepreankielisessä sanomalehdessä ehdotettiin Ruotsin ulkoministeri Margot Wallströmin salamurhaa. Wallström suututti Adelsonin liittolaiset vaatimalla, että palestiinalaisten laittomat teloitukset tulisi lopettaa.

Lähteet: Financial Times, Gush-Shalom, Mondoweiss, Open Secrets

10 KOMMENTIT

 1. Joo joo, rahalla saa ja pääsee, mutta miksei sanallakaan sanottu äijän tukasta? Luulin että se siinä oli joku rotta.

 2. Komea äijä, näyttelijäainesta. Zombiefilmiin ilman maskeerausta kykenevistä on pula Hollywoodissa.

  • Siinä on “Immo Kuutsa” ja “Mauri Pekkarinen” yhdessä paketissa. Liekkö DNA-ketju vai epäterveet elämäntavat tehneet tepposet mutta henkeäänkin sitkeämmin äijä pitää kiinni tukastaan. Kaljuuntuminen kun taitaa olla äijälle yhtä paha asia kuin Trumpille.

   Tässä sen näkee ettei rahalla saa kaikkea. Mielenterveydestä puhumattakaan.

 3. Välillä miettii onko tämä jutku edes tältä planeetalta. Näyttää ihan lallileipäjuustolta.

  • Leipäjuusto+hillahillo. Aijai. Nyt on oikea aika lähteä keräämään tuota, JOS sattuisi soilta löytymään. Vattuja onkin tullut mussuteltua jäätelön kera jo useamman päivän!

 4. Onkohan tuo norjanjuutalaiselle Ahtisaarelle jotakin sukua? Samannäköinen.

 5. Onko tuo mies ajanut joskus F1-kisoja kun näyttää eräältä itävaltalaiselta F1-legendalta. Näköjään rikkaus ja ulkonäkö eivät tietyissä “piireissä” koskaan kulje käsi kädessä. Ennen olen köyhä perustavis suomi-mies kuin rikas ja tuon näköinen. Ollaan kerrankin näin pinnallisia.

 6. “David Solomon” on selvä ennuste tulevan kolmannen temppelin, Solomonin temppelin rakentamiselle. Tällöin tulee juutalaisten messias eli Anti-kristus ja yksi maailmanhallitus jolloin “valittu kansa” orjuuttaisi gentilet iäksi. Täytyy muista että Temppeli voitaisiin rakentaa, täytyy muslimien Dome of the Rock olla poissa koska se seisoo paikalla mihin temppeli pitää rakentaa. Tämä uusi maailmanjärjestys luultavasti yritetään viimeistellä kun sionistit Yhdysvalloissa painostavat Yhdysvallat sotaan Iranin kanssa joka johtaa kolmanteen maailmansotaan, näistä tuhkista rakennettaisiin sionistien utopinen maailmanherruus unelma

Comments are closed.