Koti Uutisia Kotimaa Globalistipankki povaa “murhaavaa” maailmantalouden kriisiä

Globalistipankki povaa “murhaavaa” maailmantalouden kriisiä

2

Globalistipankki Citi myöntää, että aiemmat ennusteet maailmantalouden suunnasta ovat olleet harhaanjohtavia ja äärioptimistisia. Pankin päivitetty tilannekuva maailmantaloudesta ennustaa syvempää romahdusta kuin maaliskuussa julkaistu tilannekuva ennusti.

”Maaliskuun jälkeen pudotetut kasvuennusteet kielivät nopeasti heikkenevistä näkymistä. Olemme laskeneet maaliskuun puolivälin jälkeen maailmantalouden kasvuennustetta neljä prosenttiyksikköä”, Citi totesi katsauksessaan.

Kauppalehti luonnehtii Citin esittämiä lukuja “murhaaviksi”. Todellisuus on kuitenkin mahdollisesti paljon Citin julkaisemia laskelmia synkempi, koska pankeilla on merkittävät taloudelliset kannustimet luoda yltiöoptimistista ilmapiiriä, jotta asiakkaat uskaltaisivat velkaantua entisestään.

Suomen Pankki myöntää, että talouskriisi koskee myös Suomea. Suomen vientiteollisuuden kannalta on äärimmäisen vaarallista, että lama uhkaa niin EU-maita, Venäjää kuin Amerikkaakin.

Lähde: Kauppalehti

2 KOMMENTIT

 1. Öööö… kenelle tämä tuli yllätyksenä?

  Kun tiedettiin jo -90 luvulla että suurten ikäluokkien jäädessä pois työelämstä ja kun he kuolevat niin heidän varallisuutensa siirtyy seuraaville sukupolveille ja sitä on paljon. Suuret ikäluokat olivat juuri ne jotka -70 luvun inflaatioissa saivat suuret palkankorotukset ja inflaatio sö lainat niin että omakotitaloon otettu laina oli maksettu vuodessa pois. Heillä oli varallisuutta usean sukupolven edestä.

  Tämä varallisuus muodostaisi ongelman siinä vaiheessa kun seuraava sukupolvi saisi sen. Osa ihmisitä jäisi työelämäst pysyvästi pois ja osa pitiäisi vuoden/kaksi vapaata. Tämä poistaisi työttömyyden ja kohottaisi kansan tilanteeseen jossa se ei olisi enää nöyrä. Näiden asioiden vuoksi piti järjestää -90 luvun lama. Ja nyt tämä lama on toisintoa jokka suomalaisilta kerätään viimeisetkin roposet taskuista.

  Työttekevien määrä on pieni ja elkkeellä sek erilaisilla tuilla asuvien määrä on suuri. NYT jos koskan pitää ottaa oppia historiasta. NYT pitää muistaa miten Saksa lhti taloudellisesti nousuun. NYT, ennenkuin perheen perustmisesta tulee luvanvaraista, pitää perustaa perhe. Ehkä kaikki eivät löydä sitä unelmiensa prisessaa tai prinssiä, mutta että kumppani johon voi luottaa on paljon enemmän kuin ulkonäkö. Nyt on aika tehdä lapsia, saada yhteiskunnalta kaikki se tuki minkä sieltä voi saada. Ja kun naiset ovat poissa työelämstä, se takaa miehille täystyöllisyyden palkankorotuksineen. Ja perinteinen perhemalli voittaa.

  Elä tänään taistele huomena. On helppo nähdä mihin täm johtaa nyt kun meillä on totalitäärinen maa. Ihmisiä vaaditaan pysymn kotonaan aina syyskuuhun asti. Jolloin tilannetta pidetään jo normaalina. Töissä pitää käydä mutta muualla ei saa liikkua. Se tappaa tehokkaasti taloutemme ja asettaa yhteiskuntamme tulevaisuuden pelureiden käsiin. On aika tehdä konkreettisia tekoja: PERHEITÄ !!

  Apuja saa aina. Varallisuutta on ja se kohdistuuko se suomalaisiin vain meneekö se ulkomaalaisille. Se riippuu ihan yhteiskuntamme jäsenistä.

  • Anteeksi mitä? Suomessa on eniten ’47 ja ’48 syntyneitä. 80-luvulla kun ostit talon, niin korot olivat Suomen oman laman aikana 21 %:ssa korkeimmillaan.

Comments are closed.