Koti Uutisia Rotu Juutalaiset hämillään väestötilastoista: “Emme ole valkoisia eurooppalaisia!”

Juutalaiset hämillään väestötilastoista: “Emme ole valkoisia eurooppalaisia!”

7

Kansainvälisen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja Jewish Telegraphic Agency (JTA) uutisoi, että Amerikan väestönlaskenta on saanut juutalaiset hämilleen. Juutalaiset kokevat ongelmallisina rodullisen määritelmänsä ja kansallisen taustansa.

JTA:n haastattelemat juutalaiset eivät pitäneet väestönlaskentalomakkeen kohdasta, jossa kysyttiin, onko vastaaja “valkoinen” ja mikä hänen “kansallinen taustansa on”. JTA:n mukaan monien mielestä kysymykset “eivät olleet tervetulleita”.

Kaksi JTA:n haastattelemaa rabbia kiistivät ylipäätään olevansa valkoisia. Heidän mielestään valkoisuus oli joko jotain vierasta tai suorastaan antisemitististä.

Jopa itseään “valkoisina” pitäneet juutalaiset pitivät kysymystä kansallisesta taustasta vaikeana. Vaikka JTA:n haastattelemien juutalaisten vanhemmista ja isovanhemmista suuri osa oli saapunut Amerikkaan Keski- tai Itä-Euroopasta, eivät vastaajat pitäneet taustaansa esimerkiksi “puolalaisena” tai “ukrainalaisena” vaan ainoastaan juutalaisena.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

7 KOMMENTIT

 1. “Heidän mielestään valkoisuus oli joko jotain vierasta tai suorastaan antisemitististä.”

  “Antisemitisti” on juutalaisen Moritz Steinschneiderin keksimä termi. Juutalaiset eivät ole edes seemiläisiä; niitä olemme me eli valkoiset eurooppalaiset Nooan valkoisen pojan Seemin mukaan.

  Jutkut ja arabit ovat ruskean pojan Jaafetin jälkeläisiä. Koko juutalaisten historia on sepitettä Egyptin orjuuteen joutumisineen jne. 100 %:nen valehtelijakansa.

   • Virke päättyy pisteeseen. Toisaalta tuossa Lidlin tarjouskaljoissa mökelletyssä ulostuksessa ei ollut edes subjetia tai predikaattia, joten tuskin voimme edes puhua kunnollisesta lauseesta.

    Mitäpä sinulta, reppanalta, voisi odottaakaan. Tsemppiä sinne betonieläintarhaan. Mahtaa olla kivaa kun naapureina on Mehmed, Abdullah, al-Said, Nur, Momahhed, Mahmud jne. Sovit hienosti joukkoon, tosin.

   • Anonyymi on joko

    1) Nooan ruskean pojan Jaafetin jälkeläinen
    2) Nooan mustan pojan Haamin jälkeläinen tai
    3) hän on juuri puusta alas laskeutunut apina.

    Vassel1928:lle — Täytyy muistaa että kaikki juutalaisten tarinat ovat valheita. Me valkoiset eurooppalaiset olemme todelliset Israelin heimot. Assyyrialaiset vangitsivat meidät 745 e.Kr. Sieltä onnistuimme kuitenkin pakenemaan Kaukasus-vuorille ja Israelin solaan. Täst’edes meidät tunnettiin kaukaasialaisina. Euroopan erämaat kutsuivat meitä monia Abrahamin poikia ja perustimme lukuisia kansakuntia mantereelle: Ephraim (Britannia), Judah (joka ei myöskään ollut juutalainen; Saksa), Dan (Tanska), Reuben (Ranska) ja Manasseh (USA).

    Juutalaisilla ei ole mitään muuta tekemistä Babylonin vankeuteen joutumisen kanssa, paitsi että he auttoivat babylonialaisia meidän kiinniottamisessa!

    • Israelilaisten ja juutalaisten eroista.

     Juutalaiset (jews) ovat käännynnäisiä kanaanilaisia ja edomilaisia Babylonian aškenazeilla höystettynä. He eivät ole siis samaa sukulinjaa kuin muinaiset heprealaiset ja seemiläiset juudalaiset, joista isrealilaiset periytyivät.

     Kreikankielen sana ”Ioudaios” tarkoitaa juudealaista; paikkaa jossa alkuperäiset israelilaiset olivat ensin ennen käännynnäisiä. Tämän porukan pieni jäänne, joka vielä Jerusalemissa ja Juudeassa oli Jeesuksen aikana, tunnusti Jeesuken aseman.

     Juutalaiset taas torjuivat hänet. Isrealilaisista osa oli lähtenyt myös Euroopaan ja muodosti täällä monia kansakuntia. Jatkuva hämmentäminen/disinformaation levittäminen/omasta päästä juttujen tempaaninen on merkki kontrolloidusta oppositiosta. Erään tutkimuksen mukaan nykyjuutalasista vain 3 %:lla on abrahamilaista verta.

     Joten kazaarit – jos heitä ylipäätään on nykyjuutalaisten joukossa – ja nykyinen Isrealin valtio ei siis ole mikään Raamatun profetia ja Jumalan suunnitelma. Se on korkeintaan Saatanan suunnitelma jossa Jumala tulee ehkä puuttumaan peliin jossain vaiheessa.

     Raamattu selvästi kieltää koko Israelin valtion, jota ei voi olla olemassa ennen kuin Hän Maan päälle palaa.

     https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2018/03/31/vale-israel/

     http://esau.today/

  • Elämä on yksinkertaista kun valitsee jonkun himmeän salaliittoteorian ja keskittyy sitten raivokkaasti puolustamaan sitä.

 2. Sana “antisemitismi” viittaa seemiläisiin kieliin, joihon kuuluu myös arabia. Seemiläisiin kansoihin kuuluvat myös arabit.

  Kumminkin antisemitisimillä tarkoitetaan nykyään antijuutalaisuutta. Asioista tulisi puhua niiden oikeilla nimillä.

Comments are closed.