Koti Uutisia Talous George Soros varoittaa EU:ta uudesta finanssikriisistä

George Soros varoittaa EU:ta uudesta finanssikriisistä

3

Juutalaismiljardööri George Soros ennustaa EU:lle uutta finanssikriisiä. Sorosin mukaan dollarin epävakaisuus ja pääomien hallitsematon poistuminen ulkomaille kehittyvillä markkinoilla tulee olemaan mahdollisesti Euroopan unionin tuho.

Roistokapitalisti Soros kertoi puheessaan viime viikolla, että irtisanoutuminen Iranin ydinasemasta ja transatlanttisen kaupan tuhoutuminen EU:n ja Yhdysvaltojen välillä tulevat olemaan negatiivinen asia Euroopan taloudelle. Myös Brexitin kaltaiset “alueelliset hajoamiset” eivät ole länsimaiden mädätystä rahoittavalle Sorosille mieleen.

– Tämä ei ole enää vain puheenvuoro, joka kertoisi, että Euroopan olemassaolo on vaarassa; tämä on karu todellisuus, Soros julisti.

Sorosin ratkaisu pakotetun monikulttuurisuuden tuomien ongelmien keventämiseksi olisi EU:n rahoittama Marshall-suunnitelma Afrikalle. Se on arvoltaan 30 miljardia euroa vuodessa ja sen tarkoituksena olisi vähentää pakolaistulvaa Eurooppaan.

– Kaikki, mikä voi mennä pieleen, on mennyt pieleen, Soros kertoi viitaten pakolaiskriisiin ja jyrkkään politiikkaan, joka on nostanut populistit valtaan.

Soros ehdotti myös muutosta, jossa EU:n jäsenvaltioiden ei tarvitsisi muuttaa omaa valuuttaansa euroksi.

– Eurolla on monta ratkaisematonta ongelmaa, joiden ei pidä antaa tuhota Euroopan unionia, Soros sanoi.

Lähde: Bloomberg

3 KOMMENTIT

 1. Se olisikin mahhtavaa, jos eu instanssina tuhoutuisi, päästäisiin takaisin toimivaan itsenäisten valtioiden eurooppaan.
  Mutta ei Soros anna näin helpolla periksi, kyllä hän löytää jonkun muun plakkareista tarvittavan rahoituksen eu:n pönkittämiseen.

 2. Helppohan se on Sorosin varoitella koska:

  1) Häneltä ei lopu pikkurahat taskun pohjalta vaikka mitä tulisi ja
  2) Hän on omalta osaltaan aiheuttamassa tätä talouskriisiä.

  Eräs EUn alkuperäinen idea oli työvoiman ja tavaran vapaa liikkuvuus joilla pyrittäisiin vakaaseen taloustilanteeseen EUn alueella. Valitettavasti näistä on tullut rikollisten, matujen ja mädätyksen vapaa liikuvuus jolla pyritään vakaaseen globalismiin ja kulttuurimarxismiin. Vituixmän sanoi Vituixmän.

 3. Vieläkö tää hengittää? Eikös se ole jo niin vanha että sen pitäisi olla kuollut?

Comments are closed.