Koti Uutisia Kotimaa Finanssielitisti: Suomella riittää rahaa maahantunkeutujille mutta ei työntekijöille

Finanssielitisti: Suomella riittää rahaa maahantunkeutujille mutta ei työntekijöille

6

Suomalainen finanssielitisti Sixten Korkman osallistuu globalistijärjestö Amnestyn uuteen kampanjaan, jonka tavoite on pitää Suomen rajat auki. Kampanjassa oikeiston kylmä hyötyajattelu lyö kättä vasemmistolaisen monikulttuurisuuskiihkoilun kanssa.

– Miksi Suomen tulisi lisätä pakolaiskiintiötään? Siksi, että maailmassa on enemmän pakolaisia kuin koskaan, Korkman toteaa kiinnittämättä lainkaan huomiota siihen, miten siirtolaisuus vaikuttaa suomalaiseen yhteiskuntaan.

Korkmanin mukaan “Suomi voi vauraana maana” pitää rajat auki tunkeutujille. Kummallista kyllä, Suomen rahat eivät kuitenkaan Korkmanin mielestä riitä rehellisille työntekijöille.

Korkman on vaatinut aiemmin, että suomalaisten – ja erityisesti nuorten – palkkoja on poljettava tuntuvasti. Tämä voitaisiin saavuttaa hänen mukaansa siirtymällä esimerkiksi “paikalliseen sopimiseen”. Amnestyn propagandamateriaalissa finanssielitisti ei vastaa kysymykseen siitä, miksi suomalaisten tulisi mieluummin lahjoittaa rahat tunkeutujille kuin maksaa oikeudenmukaista palkkaa kansalaisille.

Lähteet: Amnesty, Helsingin Sanomat

6 KOMMENTIT

  1. Ja siinä taas yksi turhanpäiväinen ja vahingollinen miljoonin “koulutettu” proffa Suomi-neidon synkentyvällä kartalla. Tässä jälleen yksi vahva syy kannattaa kansallissosialismia, jonka voimalla tämä maa voidaan vielä pelastaa elitistiroistojen käsistä!

    • Arvatenkin. Siinä salaseurassa suoritetaan voitelua ja käskynjako kansojen kuppaamiseen. Kunhan valta maailmassa vaihtuu, on tuon salaseuran kriminalisointi ensimmäisten tehtävien joukossa. Siellä hännystelleet tulee heittää ulos kaikista viroistaan.

  2. Voi Korkmannin Kuustoista… Mitä jos otettaisiin vielä miljardi tai pari halpakorkoista sionistilainaa, ettei lopu matujen kahvikassasta kolikot..?

Comments are closed.