Koti Uutisia Ulkomaat Juutalainen koomikko tuhosi vastajihadistin uran – huijasi riisumaan kameran edessä

Juutalainen koomikko tuhosi vastajihadistin uran – huijasi riisumaan kameran edessä

4
Vasemmalla itsensä TV:ssä naurunalaiseksi tehnyt Jason Spencer ja oikealla juutalainen “koomikko” Sacha Baron Cohen.

Juutalainen koomikko Sacha Baron Cohen on tunnettu muun muassa roolistaan “Boratina”. Cohenin viimeisin projekti on Who is America? -niminen sarja. Sarjan toinen jakso näytettiin sunnuntaina, ja jaksossa on mukana myös poliitikko Jason Spencer. Tämä onkin nostanut roimasti sarjan katsojalukuja.

Cohen pilailee lähetyksessä, että hän on israelilainen turvallisuusasiantuntija, joka auttaa Spenceriä suojautumaan paremmin islamisteilta. Lähetys alkaa sillä, että Cohen väittää erään hyvän konstin paljastaa, onko burkaan pukeutunut oikeasti nainen vai valepukuinen terroristi. Tämä olisi piilottaa selfie-tikulla varustettu kännykkä heidän jalkojensa väliin.

Tämän jälkeen Cohen vinkkaa, että hyökkäyksen sattuessa tulee pitää meteliä, jotta tapaus herättäisi mahdollisimman paljon huomiota. Cohen ehdottaa, että Spencer käyttäisi kiellettyä “n-sanaa”, ja kun Spencer alkaa huutaa “neekeri”, Cohen vitsailee, ettei halunnut kuulla koko sanaa ja kertoo loukkaantuneensa.

Kirsikkana kakun päällä Cohen heittää Spencerille, että islamistit voi homofobiansa vuoksi paljastaa vetämällä heidän housunsa alas ja yrittämällä hipaista heidän takapuoltaan. Spencer vetää sitten alas sekä housunsa että kalsarinsa ja hyppää Cohenin taakse huutaen “USA!”. Spencerin ymmärrettyä jälkikäteen, että Cohen oli tehnyt hänestä pilaa, hän yritti estää videoidun “itsepuolustuskurssin” näyttämisen TV:ssä. Cohen ja TV-kanava kieltäytyivät kuitenkin tekemästä tätä, ja lähetys näytettiin sunnuntaina.

– Sacha Baron Cohen ja hänen kollegansa käyttivät hyväksi pelkoani siitä, että perheeni kimppuun hyökätään, on Spencer muun muassa kommentoinut lähetystä.

Spencer oli Georgian osavaltion hallintoneuvoston jäsen, mutta Who is America? -sarjan jälkeen hän on ilmoittanut jättäytyvänsä pois virasta kuun vaihteessa. Viime vuonna Spencer joutui myrskyn silmään käytyään kiivasta keskustelua mustan naispoliitikon kanssa, joka puolestaan halusi Yhdysvaltain sisällissotaan liittyvän Etelävaltioiden erään muistomerkin vietävän pois julkiselta paikalta. Spencer kirjoitti muun muassa, että nainen “saattaisi kadota kuin savuna ilmaan”, jollei hän ajattelisi enemmän asiaa. Tämä sekä eräs muslimivastainen lakiesitys ovat kaiketi olleet mukana vaikuttamassa siihen, että Cohen päätti tehdä pilaa juuri Spenceristä.

Lähetyksessä Spencer mainitsee näkevänsä muslimit poliittisena vihollisenaan. Viimeisimpien kokemustensa jälkeen Spencer kaiketi lisää erään toisen kansanryhmän poliittisten vihollisten listalleen.

Lähteet: Nordfront, Politically Georgia

4 KOMMENTIT

  1. Goyamia viedään taas housut kintuissa… Cohan on muuten umpipaska koomikko, yksi niistä lukemattomista juutalais”koomikoista” (((Yhdysvalloissa))).

  2. Taitaa tuo Spencer olla aivan täydellinen idiootti.🙂 Eikä herralla yhtään hälytyskellot soinut.

  3. Jutkut kusettaavat AINA ja se ihminen, joka ihan tietentahtoen antaa jutkun kusettaa….on kohtalonsa ansainnut.

Comments are closed.