Koti Uutisia Ulkomaat Saksan Reichsbürger-liikkeiden suosio räjähdysmäisessä nousussa

Saksan Reichsbürger-liikkeiden suosio räjähdysmäisessä nousussa

8

Saksan tiedustelupalvelun mukaan Reichsbürger-liikkeiden eli “valtakunnankansalaisliikkeiden” suosio nousi huomattavasti vuonna 2017. Valtakunnankansalaiset ovat järjestelmän korruptiosta ja illegitimiteetistä tietoisia kansallismielisiä, jotka kiistävät Saksan liittotasavallan laillisuuden. Heidän lukumääränsä nousi 65 prosenttia vuodessa.

Aluksi Saksan media yritti tehdä Reichsbürger-kansalaiset naurunalaisiksi esittelemällä heidän itse tekemiä passejaan, johtajiaan ja lakejaan, mutta myöhemmin valtaapitävät ymmärsivät tilanteen vakavuuden, kun kansalaisten silmissä EU-passit, johtajat ja lait ovat todellisia vitsejä. Sittemmin itsenäisyyttä vaativien ryhmien mainetta on yritetty liata yhdistämällä heidät hämärään NSU-porukkaan. Viranomaiset ovat huolissaan, koska valtakunnankansalaiset eivät suostu lahjoittamaan työpanostaan verovaroina sionistien hallinnoimalle ja maahantunkeutujien valtaamalle Saksan liittotasavallalle.

Reichsbürger-aktivistit levittävät tietoutta nyky-Saksan laittomuudesta ja julkaisevat ohjeita Internetissä siitä, kuinka toimia vihollisen miehittämällä alueella. Vaikka valtakunnankansalaiset ovat Saksan alkuperäistä kansaa, on median kritiikki kohdistunut pääasiassa heihin eikä veroja kiertäviin ja rinnakkaisyhteiskuntia perustaviin maahantunkeutujaryhmiin.

Positiivista kaikkien rinnakkaisyhteiskuntien muodostumisessa on se, että kansalaisten itsemääräämisoikeuden vienyt eliitti menettää jatkuvasti kansan keskuudessa valtaa ja arvostusta. Kansallismielisten organisoituminen omiin hallinnollisiin ryhmiin on sitä, mitä eliitti pelkää eniten. Lopulta eliitin on lakattava esittämästä kansan palvelijaa, jolloin sen todellinen pahuus paljastuu heidän ottaessaan käyttöön entistä kovemmat otteet itsenäisten yhteiskuntien tuhoamiseksi.

Lähteet: Reuters, Deutschlandfunk

8 KOMMENTIT

  1. Tässä pitää muistaa se että, yhtä rotua/valtiota on helpompi hallinnoida kuin useampia.

    • Olisin itsekin kommentoinut että toimisiko tämä Suomessa. Joskus on sellainen olo että olisi parempi jättää nykysysteemin tukeminen vähemmälle tai kokonaan pois.

  2. Kummasti vaan nämä goyimien tyhmyydelle nauravat varkaat tuntuvat tarvitsevan tyhmiä goyimeita, eikä päinvastoin.

    Siinä onkin pohdittavaa kaikille niille joita pelottaa liittyä vastarintaan vankilatuomioiden takia. Ei ne voi kuitenkaan koko kansaa vankiloihin laittaa. Se on se niiden ainut pelote, mutta kun riittävän moni ottaa sen asenteen että istuu linnassa mieluummin kuin palvelee varkaita, niille tulee paskat housuun.

  3. Tällaiset maailmalta putkahtelevat uudet valkoiset ilmiöt ovat rohkaisevia. Vaikka monet järjestöt eivät ole yhtä hierarkisia ja päämäärätietoisesti johdettuja, kuten Pojoismainen vastarintaliike, ne kuitenkin jokainen lisäävät valkoista tietoisuutta ja ovat askelia kohti vallankumousta.

Comments are closed.