Koti Uutisia Filippiinien presidentti Duterte uhkaa vangita kommunistit ja CIA-agentit

Filippiinien presidentti Duterte uhkaa vangita kommunistit ja CIA-agentit

2

Filippiinien presidentti Rodrigo Duterte uhkaa rakentaa “vallankumoushallituksen” säilyttääkseen vallan maassa. Kansan suosiota nauttivan presidentin yrittävät hänen omien sanojensa mukaan savustaa ulos kommunistit ja CIA:n agentit.

“En epäröi vallankumoushallituksen rakentamisen suhteen edustajankauteni lopussa. Tulen pidättämään teistä (kommunisteista ja CIA:n agenteista) jokaisen, ja voimme aloittaa täysmittaisen sodan punaisia vastaan”, kommentoi presidentti Filippiinien nykyisiä levottomuuksia. Levottomuudet voidaan yhdistää kommunistisisseihin.

Duterte sanoi CIA:n työskentelevän saadakseen hänen hallinnostaan epävakaan. RT:lle aiemmin antamassaan haastattelussa hän mainitsi CIA:n yrittävän jopa tappaa hänet.

 

Lähteet: Nordfront.se, Press TV

2 KOMMENTIT

  1. Helvettiäkö nuo CIA:n agitaattorit tuolla edes pyörii. Tuon organisaation läsnäolo ei ole kyllä koskaan tietänyt mitään muuta kuin ongelmia jokaiselle maalle johon he ovat asettuneet.

  2. Filippiinit on ollut 1900-luvun alkuvuosikymmeninä lähes USA:n siirtomaa-asemassa oleva vasallivaltio, joka oli Yhdysvaltain sotilaiden miehittämä ja luonnonvarat olivat luonnollisesti usalaisten yhtiöiden omistuksessa. Filippiinit taisi ensin olla Japanin tai Espanjan alaisuudessa, josta USA sen vapautti silloisen Presidentin “demokratian” (jos silloin tämä jo nyt perin repaleinen tekosyy vienti -hankkeena. Tämä toiminta oli huuvassa ristiriidassa Yhdysvaltain omasta vapautta ja itsemääräämisoikeutta kalskahtavasta perustamiskirjasta sekä perustuslaista, joka laadittiin heti pian Yhdysvaltain Vapaussodan Brittiläisiä vallanpitäjiä vsstaan v. 1776.
    Tosin sen laatimisessa merkittävässä ja keskeisessä asemassa olleet poliitikot olivat Vapaamuurari salaseuran jäseniä, jonka periaatteita on ujutettu Yhdysvaltain perustuslakiin niin selvästi, että sitä ei ole sivullisenkaan kovinkaan vaikeaa huomata, vaikka perustuslaki onkin pyritty silaamaan Kristinuskon perushyveillä ja Raamatullisilla lauseilla julistamaan luottamusta Jumalaan ja Hänen Sanansa kunnioittamisen keskeisenä asiana.

Comments are closed.