Koti Uutisia Feministit yllyttävät rodunsekoitukseen

Feministit yllyttävät rodunsekoitukseen

8

UK_femen-sex-with-foreigners

Torstaina 22. toukokuuta Facebook-sivusto FEMEN Internationalin seinälle ilmestyi teksti, jossa ranskalaisnaisia pyydetään aloittamaan “seksimaraton” ei-ranskalaisten maahanmuuttajien kanssa. Tekstin oheen oli liitetty kuva alastomasta naisesta, jonka rinnassa lukee “Ulkomaalaiset nussivat paremmin”.

Teksti oli vastine sille, että Kansallinen rintama -puolueen puheenjohtaja Marine Le Pen suositteli ranskalaisia tekemään enemmän ranskalaisia lapsia.

Alla feministien teksti kokonaisuudessaan suomeksi:

Marine Le Pen pyysi Ranskan kansaa “tekemään ranskalaisia lapsia” vastauksena “huomattavalle maahanmuutolle”. Huomio! Fasistinen epidemia muuttuu sukupuolitaudiksi ja koettaa saastuttaa vaginamme. Lääkkeenä FEMENIN sextremistit kutsuvat ranskalaisia naisia suutelemaan, imemään, tulemaan nuolluiksi, runkkaamaan, tunkemaan sormia, pumppaamaan sekä nussimaan niin monen maahanmuuttajan kanssa kuin kykenevät ennen eurovaaleja. Luotamme siihen, että sinulla on mahdollisimman monta värikästä pullaa uunissasi! FEMEN antaa lähtölaukauksen kansainväliselle seksimaratonille! Kosmopoliittinen Ranska tulee voittamaan Kansallisen rintaman mafian! ULKOMAALAISET NUSSIVAT PAREMMIN!

8 KOMMENTIT

 1. No nyt on femenillä horisontti hukassa. Ryhmähän perustettiin nimenomaan puolustamaan naisten oikeuksia ja tasa-arvoa sekä yhteiskunnallista asemaa. Aluksi se keskittyi oman maan ongelmiin seksiturismin muodossa mutta laajensi sen käsittämään koko maailmaa.

  Entäs nyt? Hyvä arvaus on että kun tiedetään suuren joukon ihmisiä seuraavan heidän toimiaan niin nyt heistä on tehty rahalla jonkun etujen mainostajia. Taho joka haluaa euroopan kansojen sekoittuvan ja patriotismin murenevan sitäkautta on välikäsien kautta ostanut ryhmän.

  Toisaalta, tuollaisen tekstin jälkeen en usko että yksikään järkevä nainen ryhtyy moiseen. Provokaatioksi tuo on aivan liian läpinäkyvä.

  • Femen on juutalaisten (mm. Jed Sunden) rahoittama mädätysjärjestö, mahdollisesti jonkinlainen AFA:n sisarkasvain jolla hyökätään valkoista rotua, perhearvoja ja kristinuskoa vastaan. Kuten marxilaisjärjestöissä yleensä, nuokin Femenin ammattiräyhääjät ovat palkattuja provokaattoreita, ja ovat todennäköisesti tiedustelupalveluiden tai valtiollisen poliisin ohjauksessa. Ei tällainen sairas törkyily vapaaehtoisvoimin pyöri. Ihmetyttää vaan mitä nuo sutturat kuvittelevat näin karkealla provoilulla saavuttavansa, tällaisella vihapurkauksella on nimittäin aivan varmasti päinvastainen vaikutus kansalaisiin. Jotain hajota ja hallitse -meininkiä tässä kai yritetään, pyritään polarisoimaan yhteiskuntaa ja yllyttämään valkoisia keskinäisiin riitoihin.

 2. Feministit – todella sairasta porukkaa! Kuvottavaa edes nähdä tämmöstä tekstiä!

 3. Ei helvetti miten sairasta porukkaa tuo FEMEN. He eivät ole ansainneet muuta kuin napin otsaan.

 4. Miten voi kutsua feminismiksi sitä että naisten pitäisi ruveta huorailemaan rikasteitten kanssa? Käsittääkseni feminismin nimenomaan pitäisi korostaa naisen arvoa naisena ja tällainen käytös taas edustaa kaikkea mitä feminismin pitäisi vastustaa. Juutalaisten tukemat anti-white äärivasemmisto tantat taas asialla!

 5. Jahas, mutaa uuniin ja lanttua pussiin 🙂 FEMENin oikeat kasvot paljastuvat. Eihän nämä ole naisten puolella! Kohta varmaan pyytävät heitä keräämään rahaa tällä tavoin järjestölleen.

 6. Lausunnossa lyövät kättä juutalaisuus, feminismi ja “antirasismi” eli eurooppalaisvastaisuus. Todellisuudessa kyse on yhdestä ja samasta ilmiöstä.

  On muuten täysin sairasta väittää, että feminismissä olisi kyse naisen tasa-arvosta. Yksikään vahva ja itseään kunnioittava nainen ei voi samaistua esimerkiksi Femenin mielenvikaiseen toimintaan.

 7. Femenin hihhulit ovat niin typeriä että naiset itsekin nauravat heille. Olen itse feministi enkä ikimaailmassa panisi ainuttakaan rikastetta, koskaan. Islamilainen maahanmuutto on uhka naisille (ja kristityille, juutalaisille, Jehovan todistajille, mormoneille, bahaille, homoille… listaa voisi jatkaa vielä pitkään) eikä tosi feministi osallistu sen tukemiseen millään tavoin! Eivätkö nuo Femen-naiset oikeasti tajua miten naurettavia ovat…. tuskinpa vain.

Comments are closed.