Koti Uutisia Juutalaisjohtaja huolissaan kansallismielisten menestyksestä eurovaaleissa

Juutalaisjohtaja huolissaan kansallismielisten menestyksestä eurovaaleissa

22

Euroopan kansallismieliset puolueet menestyivät hyvin viime sunnuntain eurovaaleissa. Historiaa vaalituloksellaan tekivät ainakin Kreikan Kultainen aamunkoitto ja Saksan kansallisdemokraatit.

Saksan kansallisdemokraattinen puolue NPD asetti ehdokkaakseen entisen johtajansa Udo Voigtin. 1,3 prosentin äänimäärällä Voigt pääsee europarlamenttiin ensimmäisenä saksalaisena kansallismielisenä. Maaliskuussa Saksan perustuslakituomioistuin kumosi päätöksen siitä, että puolue tarvitsee vähintään kolmen prosentin kannatuksen saadakseen paikan EU-parlamentissa.

Kultainen aamunkoitto saa puolestaan kolme paikkaa EU-parlamentissa yhdeksän prosentin äänisaaliilla. Eurovaaleissa puolue nousi kannatukseltaan maan kolmanneksi suurimmaksi puolueeksi.

Saksan juutalaisneuvoston puheenjohtaja Dieter Graumann ehti kauhistella kansallismielisten puolueiden vaalimenestystä häpeällisenä koko Euroopalle. Graumannin mukaan NPD:n ja Kultaisen aamunkoiton kaltaiset puolueet pyrkivät syöksemään koko Euroopan “äärioikealle”.

Saksan kansallisdemokraattien ja Kultaisen aamunkoiton lisäksi Ranskan Kansallinen rintama, Itävallan Vapauspuolue ja Unkarin Jobbik-puolue menestyivät vaaleissa. Isossa-Britanniassa oikeistopopulistinen Itsenäisyyspuolue nousi vaalien suurimmaksi voittajaksi.

Lähteet: Reuters, The Jewish Press, The Guardian

Aiheeseen liittyen:

Kultaiselta aamunkoitolta kolme ehdokasta eurovaaleihin
Kansallinen rintama eurovaalien suurin suosikki Ranskassa
Saksan kansallisdemokraatit aikovat osallistua EU-vaaleihin
Itävallan vapauspuolueelle povataan suurmenestystä EU-vaaleissa

22 KOMMENTIT

 1. Paikkajakoja voi katsella esmi. täältä:

  http://www.results-elections2014.eu/en/seats-member-state-absolut.html

  Kun katselee kahta oikeanpuoleisinta saraketta niin näkee että Espanjassa ja Italiassakin on suurta tyytymättömyyttä nykyistä järjestelmää vastaan. Ja sai Belgiakin yhden eu-vastaisen edustajan parlamenttiin. Joten, mielenkiinnolla odotan käsitteleekö uusi parlamentti asioita avoimemmin kuin vanha. Ja otetaanko sielä kantaa kriittisemmin kuin ennen.

  Heidän käsissään on meidän tulevaisuutemme seuraavat viisi vuotta.

 2. Olisi voinut olla menestys parempaakin, jos ette olisi kehottaneet olla äänestämättä. Tuntuu kovin ristiriitaiselta suhtautumiselta parlamentaariseen vaikuttamiseen ja yleensä politiikkaan. Olisi aiheellista täsmentää halutaanko politiikkaan vai ei.

  • Jos viittaat siihen Perussuomalaisia käsitelleeseen artikkeliin, niin eiväthän he ole oikeita kansallismielisiä, vaan populisteja ja “kosher-konservatiiveja”.

   Pohjoismainen Vastarintaliike on osoittanut julkisesti tukensa esim. Kultaiselle Aamunkoitolle, joten kyse ei ole siitä, että vastustettaisiin kaikkia puolueita. Suomalaisella puoluekentällä ei vaan tällä hetkellä satu olemaan kansallismielistä vaihtoehtoa.

   Vaikka henkilökohtaisesti suhtaudunkin skeptisesti parlamentarismiin nykyisellään, niin äänestäisin silti Kreikassa KA:ta, Ruotsissa SvP:tä, Unkarissa Jobbikia, Italiassa Forza Nuovaa jne jne. Suomessa tällaista vaihtoehtoa ei ole, joten en suosittele suomalaiselle kansallismieliselle äänestämistä. Ja varmaan samasta syystä Vastarintaliikekään ei suosittele suomalaisille äänestämistä. Toki tilanne muuttuu, jos tännekin perustetaan joku oikea km/ks-puolue.

   • Olen samaa mieltä. Mutta eikös KV nimen omaan hehkuta ulkoparlamentaarisen vaikuttamisen puolesta. Ja toisaalta jos ihannoidaan muiden maiden poliittisia puolueita niin ekös silloin kannattaisi myös KV :n hankkiutua poliittiseksi järjestöksi, silloin voitais mekin täällä Suomessa äänestää mieluista puoluetta/ehdokasta..

    • Minusta SVL on pikemminkin aina sanonut, että eri maissa toimivat erilaiset strategiat. Esimerkiksi Kultainen aamunkoitto on menestynyt siksi, että ennen parlamentarismia heillä oli jo vuosikymmenien ulkoparlamentaarinen perinne, joka toimii edelleen heidän toimintansa selkärankana.

     Suomessa puolestaan ulkoparlamentaarinen kansallismielinen toiminta on edelleen lapsenkengissä (rakentaminen alkoi vasta 2008), joten olisi voimavarojen hukkausta keskittyä nyt esimerkiksi vaaleihin ja äänestäjien mielistelyyn. Pohjatyö on tehtävä ensin ihmisten keskuudessa.

     • Hienoa argumentaatiota nimimerkki TSS:ltä. Kerro nyt tarkemmin, mikä ensimmäisen viestisi jälkeen tulleissa viesteissä niin mättää?

    • Kyllähän SVL on ulkoparlamentaarinen järjestö ja hyvä niin! Ja varmaan juuri siksi ei ole tietääkseni puolueeksi hakeutumassa.

     Jos jossain on pääpiirteittäin samojen päämäärien eteen työskentelevä puolue, niin miksi sitä ei voisi kannattaa/tukea, vaikkei itse olekaan mukana puoluetoiminnassa? Voihan WP-musiikkiskeneäkin tukea, vaikkei itse soittaisi bändissä.

     En siis tiedä, miten SVL suhtautuisi, jos Suomessa olisi oikea km/ks-puolue, mutta minä äänestäisin sellaista. En kuitenkaan aio nähdä sitä vaivaa, että olisin mukana rakentamassa jotain puolueviritelmää, sillä en usko parlamentarismin voittomahdollisuuksiin nykyisessä järjestelmässä.

     Se, etten usko nykydemokratian ja puoluepoliitikan toimivuuteen haluttujen päämäärien saavuttamiseksi, ei kuitenkaan poissulje sitä, ettenkö voisi osoittaa tukeani niille tovereille, jotka uskovat sen mahdollisuuksiin. Jos kyse on näkemyserosta strategiaan liittyen, eikä mistään ratkaisevasta ideologisesta erosta, niin minusta olisi typerää alkaa “boikotoimaan” tovereita.

     Tulevat sukupolvet voivat sitten historiankirjoista lukea, että mikä toimi ja mikä ei. Siihen saakka tämä strategiasta väittely on pelkkää spekulointia.

     Mikset sinä TSS ryhtyisi tovereidesi kanssa rakentamaan jotain järkevää puoluetta, jos koet sen paremmaksi toimintatavaksi? Jos se ei ole samanlaista kylähullu-meininkiä, johon aikaisemmat kansallismieliset pienpuolueet ovat Suomessa sortuneet, niin saatte ainakin minun äänen jokaisissa vaaleissa! 😉

     Mahdollisten väärinkäsitysten välttämiseksi painotan nyt vielä, että kaikki tässä kommentissa esiintyneet mielipiteet ovat minun henkilökohtaisia, eivätkä KV:n tai SVL:n!

   • Sinäkö olet se ukkojumala joka määrittelee kuka saa käyttää “oikea kansallismielinen” statusta? Toisaalta voisiko tässä ‘ei niin oikeassa kansallismielisessä puolueessa’ olla sisällä myös niitä “oikeaita kansallismielisiä”?

    • Valitettavasti joku kansallismielinen voi vielä erehdyksissään löytää itsensä PS:n riveistä. Selviä tosiasioita en kenekään yksityishenkilön edes tarvitse määritellä.

    • Voihan monissakin puolueissa olla pohjimmiltaan hyväsydämisiä tyyppejä, mutta jos puolueen virallinen linja on täysin vääränlainen, ei myöskään nämä hyväsydämiset tyypit tule saamaan ääntään kuuluviin tai pääsemään oikeasti merkittäviin asemiin puolueessa, jolloinka näiden hyvien tyyppien panostaminen puolueeseen on täysin turhaa ja menee loppupeleissä ainoastaan vihollisen pussiin.

 3. Vielä nekin jotka kauhistelevat tätä kehitystä, tulevat avaamaan silmänsä ja liittymään yhteisen tavoitteen eteen. Kun ihmiset alkavat oppia aatteemme arvot ja osaavat tehdä eron kansallisaatteiden sekä natsisaksan välille, meitä ei pysäytä mikään. Sionistit ovat ehkä suunnitelleet euroopan tuhoa mutta vakaumustamme he eivät tuhoa pelkällä propagandalla.

 4. Lähtekää karkuun varastettuun maahan, älkää valittako. Enemmistöllä on voima.

 5. Koukkunokkien logiikkaa vaan ei ymmärrä; haluavat ja saavat itselleen puhtaasti juutalaisen valtion kansalleen toisen kansan alta ja kaikin keinoin vastustavat muita jotka kunnioittavat omaa kansaansa. Tällainen meno ei saa jatkua!

 6. Muuten hyvä, mitta UKIPiin en luota. Se on kuulemma Thatcherilaisten poliitikkojen jatkumo.

  • UKIP ajaa Britannian eroa EUsta ja siihen asiaan minä luotan. Mutta turha kuvitella että UKIP olisi siionisti vastainen, UKIP on kuin Soini.

   • UKIP:a on verrattu jopa kansallissosialistien valtaannousuun Saksassa 1930-luvulla. En menisi sanomaan mitään tästä. Thatcher oli uusliberalisti(tai liberaalikonservatiivi, ihan kuten haluatte). Thatcher vei Britannian tuhoon. Nyt on turha alkaa jäkättää mitään Falkland-paskaa, Thatcher oli pelkkä keulakuva, ja veteraanitkin jätettiin oman onnensa nojaan. Muistaakseni Thatcherin aikana työttömyyden määritelmiä vaihdettiin tiuhaan. Britannian rahakirstu tyhjeni sen sileän tien ja rikollisuus alkoi rehottamaan.

 7. Tästä se alkaa, vielä kun kaikki muutkin oikeat ryhmät euroopasta saadaan mukaan

  niin alkaapi vihollista heikottaa ja pelottaa. Nousu on alkanut!

 8. Nykyinen EU-politiikka ei sovi meidän tarkoituksiin. EU:ta hallitsee siionismi. Jos olet EU:ssa olet juutalaisten talutusnuorassa. Meidän asiamme on puhdas kansallissosialismi joka nousee arjalaisen kansan riveistä puhtaaseen pohjoismaalaiseen valtiomuotoon. Persut ym. ovat vain kansamme pettureita ja heillä on kytkentöjä siionismiin.

Comments are closed.