Koti Artikkelit EU lahjoittaa taas veronmaksajien rahaa rikoksista tuomituille pankeille

EU lahjoittaa taas veronmaksajien rahaa rikoksista tuomituille pankeille

10

Euroopan unioni pakottaa jäsenmaitaan leikkaamaan jatkuvasti esimerkiksi lapsiperheiden ja vanhusten hyvinvoinnista, koulutuksesta sekä paikallisilta yrityksiltä. Samalla EU lahjoittaa säästetyt eurot salaa joukolle globalistipankkeja, jotka ovat hiljattain jääneet kiinni törkeistä rikoksista.

Kansallissosialismi on taistelua kansainvälisiä pankkiireja vastaan.

The Wall Street Journal (WSJ) paljasti eilen, että EU-jäsenvaltioiden verovaroja on kaikessa hiljaisuudessa siirretty globalistiselle pankkikartellille. Pankkiirit käyttävät lahjarahat keinotteluun, joka saattaa johtaa pahimmillaan uuteen finanssikriisiin. Poliitikot ovat pyrkineet lakaisemaan koko aiheen maton alle.

Veronmaksajien kavaltaminen suoritetaan Euroopan investointirahaston (EIR) kautta. EIR:n pääomistaja on Euroopan investointipankki, jota me kaikki joudumme rahoittamaan EU:n budjetin kautta. Suomalaisia kouluja suljetaan, jotta finanssieliitti voisi rikastua entisestään lahjoakseen poliitikkoja entistä suuremmilla rahasummilla.

Kuten arvata saattaa, EIR:n ja pankkien yhteistyö on pyritty pitämään mahdollisimman salaisena, WSJ kirjoittaa. Ulkopuolisille ei kerrota, millaisia pankkien ja EIR:n sopimukset tarkalleen ottaen ovat. Tämä lisää huomattavasti paitsi korruption myös uusien velkakriisien riskiä.

Verorahojen lahjoittaminen on naamioitu eräänlaisiksi vakuutussopimuksiksi. Globalistipankit myöntävät joukon lainoja asiakkailleen ja selvittävät seuraavaksi, paljonko vakuuksia lainat tarvitsevat pankilta siltä varalta, että velkoja ei koskaan maksetakaan takaisin. Tämän jälkeen EIR siirtää pankille pientä korvausta vastaan veronmaksajien rahaa, jotta pankin ei tarvitse käyttää omaa pääomaansa vakuutena.

EIR:n vaatima korvaus on WSJ:n mukaan matalampi kuin yksityisten sijoittajien, mikä tarkoittaa sitä, että EU käytännössä lahjoittaa rahaa jo entuudestaan upporikkaalle finanssieliitille. Koska pankkien ei tarvitse käyttää omaa pääomaansa vakuutena, voivat ne myöntää aiempaa enemmän luottoja. EIR:n tuki rikastuttaa pankkiireja siis kahdella eri tavalla.

EU tukee rikollisuutta verorahoillasi.

EIR:n myöntämien tukien vuoksi EU-alueen velkakupla paisuu nyt pelättyäkin nopeampaa. WSJ selvitti, että Euroopan unioni pyrkii lähitulevaisuudessa tehostamaan EIR:n toimintaa (eli veronmaksajien rahan lahjoittamista finanssieliitille) radikaalisti.

WSJ:n mukaan lukuisat asiantuntijat pelkäävät nyt, että EIR:n toiminnasta voi kasvaa uuden finanssikriisin siemen. EU suorastaan kannustaa pankkeja hukuttamaan Euroopan velkaan. EIR:n tuen vuoksi pankit vaikuttavat ulospäin paljon vakavaraisemmilta kuin mitä ne todellisuudessa ovat. Kun pankkien asiakkaat eivät voikaan maksaa luottokuplan paisuttua velkojaan takaisin, voivat rahoitusmarkkinat romahtaa, mikäli EIR ja muut sijoittajat eivät kykene korvaamaan tappioita tarpeeksi nopeasti.

EU lahjoittaa veronmaksajien rahaa tällä hetkellä muun muassa Deutsche Bankille ja Barclaysille, jotka ovat viime vuosina joutuneet maksamaan miljardien sakkoja siitä, että ne ovat huijanneet esimerkiksi eläkerahastoja ja kokonaisia valtioita asunto– ja korkomarkkinoilla.

Poliittinen eliitti pitää rikollisjärjestöjen tukemista täysin hyväksyttävänä toimintana. Samalla, kun hyvinvointivaltio rappeutuu ja eurooppalaiset lapset voivat yhä huonommin, verorahamme lahjoitetaan maahan tunkeutuville elintasopakolaisille sekä parasiittimaisille globalistipankkiireille.

Lähde: The Wall Street Journal

10 KOMMENTIT

 1. Lääkkeet loppu,rahat, ruoka ja ihmissuhteet loppu. Kiitoksia juutalaisille! En vihaa teitä, tapan itseni,kuten haluatte.

 2. Kehtaako joku vielä väittää, että verojen maksaminen on “isänmaallista”?

  • Kehtaako joku tunnustaa kaveeraavansa rikkaiden seurassa? kill the rich!

 3. Hitler ei alunalkaen ollut näköjään väärässä lainkaan, se on jo viimeistään nyt alettava myöntää jokaisen ajattelevan ihmisen.Valitettavasti homma lähti lapasesta elintilan laajennus retkillä ja ylettömällä pervitiivin käytöllä, joka johti totaaliseen tuhoon mutta toisaalta nykyihmiset saavat oikeasti kiittää näitä ns.antikristuksia Stalinia ja Hitleriä että Euroopassa on tähän asti ollut runsaasti elintilaa.Nyt kun kaikki portit ovat avoinna Afrikan neekereille ja lähi-idän koukkunokille niin elintila että elämänlaatu tulee heikkenemään ja on jo heikennytkin (yleinen hajaannus) olisi tilausta taas tosi veitikalle ellei sitten ebola ala hoitelemaan porukkaa, joka olisi toivottavampaa.Elintaso siirtoloiset lisääntyvät täällä yhtä holtittomasti kuin lähtömaissaan ja me kusta lorotamme omien lastemme aamumuroihin para-aikaa.Kaupungit kasvavat ja Suomen ainutlaatuinen luonto hupenee sitä mukaa.Ekologinen tasapaino on jo menetetty muutenkin.Meillä ei ole todellakaan tilaa.Nekrut, ählyt ja globalisti jutkut vittuun täältä.Piste

 4. Pankit, vakuutus ja energiayhtiöt.

  Ilman näitä kukaan ei voi käytännössä toimia yhteiskunnassa.

  Energiayhtiöt ovat kiihdyttäneet ilmastonmuutos propagandaansa.

  Se on merkki siitä että on tulossa uusia maksuja orjille.

  Tai ehkä jopa uusi vero. Ilmaston haittavero.

  Ja suomalainen orja maksaa kiltisti kuten aina – valitettavasti.

 5. Kirjoittelin tässä kantelua EU:n virkamiehille ja kuinkas sattuikaan, sormi lipsahti viereiseen näppäimeen: EU:sta tuli RU. Hmm… se pisti miettimään tiettyjä asioita.

  • Niin se pistää, ennen oli selkeästi imperialistit ja kommunistit, mutta mihin vedät sen rajan tänä päivänä ja miten erotat nämä kaksi aatetta, jurikaan ei enää eroa ole edes veteen piirretyn viivan vertaa.

Comments are closed.