Koti Uutisia Sionismi Juutalaiset vaativat Amerikan veronmaksajilta lisää rahaa Israelin aseyhtiöille

Juutalaiset vaativat Amerikan veronmaksajilta lisää rahaa Israelin aseyhtiöille

7

Juutalaisvaltio Israel vaatii amerikkalaisilta veronmaksajilta lisää rahaa. Israel ei ole tyytyväinen vuonna 2016 solmittuun sopimukseen, jossa Yhdysvaltojen silloinen presidentti Barack Obama lupasi lahjoittaa juutalaisvaltiolle 38 miljardia dollaria. Kyse on Amerikan historian suurimmasta vastaavasta avustuspaketista.

Sopimuksen mukaan kaikki lahjarahat tulee käyttää aseisiin, joita Israel käyttää muun muassa Palestiinan ja Syyrian siviilien teurastamiseen. Israelin parlamentin mukaan sopimus on ongelmallinen siksi, että osa aseista täytyy ostaa Yhdysvalloista. Amerikka pyrkii ehdon avulla tukemaan kotimaista sotilasteollisuuttaan.

Israel on aiemmin saanut käyttää yli neljänneksen amerikkalaisten lahjoituksista oman sotateollisuutensa tukemiseen. Viimeisimmän lahjoituksen sääntöjen mukaan kymmenen vuoden päästä kaikki rahat tulee kuitenkin kuluttaa Amerikan asemarkkinoilla. Israelilaisten päättäjien mukaan ilmaiset aseet eivät ole siis tarpeeksi – sionistit tahtovat sijoittaa mahdollisimman suuren osan avustuksista juutalaisyhtiöiden valmistamaan tappoteknologiaan.

Israel pelkää, että paikallinen sotateollisuus saattaa menettää jopa “kaksi miljardia dollaria vuodessa” avustuspaketin ehtojen vuoksi. Israelin parlamentin talouskomitean johtajan Moshe Gafnin mukaan ehdot ovat niin “sietämättömiä”, että ne voivat johtaa “Israelin luhistumiseen sisältä käsin”. Parlamentissa 38 miljardin dollarin lahjoitusta kutsuttiin myös israelilaisyhtiöitä uhkaavaksi “ansaksi”.

Gafnin kommentit osoittavat, että Israel on edelleen täysin riippuvainen korruptoituneiden länsimaiden tuesta. Se ei kykene rahoittamaan itse teollisuuttaan eikä sotimaan omia sotiaan. Sen sijaan sionistivaltio imee elinvoimansa valkoisista valtioista.

Lähde: The New Observer

7 KOMMENTIT

 1. Samaan aikaan sionistit yrittävät kerätä amerikkalaisilta siviileiltä aseet, ajavat perinteiset asevalmistajat ja asejärjestöt konkurssiin ja yrittävät aggressiivisesti luoda tiukempia aselakeja.

  Breivik mainitsee manifestissaan, mikä oli hänelle se viimeinen pisara ja yksi vahva ehdokas oli juutalaisen Raphael Sharen (Clarion Fund) tuottama ja poliitikko Geert Wildersin sponsoroima erittäin voimakkaasti tunteisiin vaikuttava elokuva Obsession, jossa islam demonisoidaan höystettynä teloitusvideolla. Breivikin oppi-isä oli Israelissa työskennellyt Peder Jensen (Fjordman), jota rahoitti juutalaisjärjestö Middle East Forum. Breivikin oli suorassa yhteydessä juutalaisrahoitteisiin katujärjestöihin ja medioiden omistajiin kuten Charles Johanssonin ja Paul Rayhin.

  Breivikin teon juutalaisista taustapiruista ja heidän kätyreistään ollaan oltu yllättävän hiljaa, vaikka tietoa on saatavilla. Jensenin ei edes tarvinnut lähteä oikeuteen, sillä MEF maksoi hänet ulos koko tapauksesta. Raphael Sharea, äärioikeistolaista kosher-nationalismia rahoittavaa suursijoittaja Aubrey Cherniciä ja Wildersiä rahoittavaa David Horowiziä ei ole koskaan edes mainittu missään yhteydessä.

  • Korjaus Charles Johnsson (PM median omistaja, pokkasi viime vuosikymmenellä sionismipalkinnon Israelissa aktiivisesta työstään juutalaisten hyväksi).

   • Islamia ei voi demonisoida (vaikka taalla kovasti puolustellaankin palestiinalaisia). Islam on neutraalinkin historian valossa arabi-imperialistinen, hierarkistinen ja taikauskoinen jarjestelma, jonka paaprofeetta murhasi toisen uskonnon edustajia! Breivik taas oli mielisairas vapaamuuraripsykopaatti ja Israelin ystava (monet taalla toki ihailevat niin kovasti hanenkin manifestiaan).

    • Breivikin huolet ja pelot olivat ihan oikeutettuja ja nyt katsoen käymässä pitkälti toteen. Mutta herran manifesti kaikkine pseudohistoriallisine väittämineen… Vaikka Breivik antoikin hetkeksi vihervasemmistolle ammuksia, niin olen silti tyytyväinen, ettei siitä leivottu vielä “natsiakin” Seinähulluhan se oli, mutta silti sillä oli muutama pointti

     • Antoi vihervasemmistolle ammuksia? Breivik murhasi syyttömiä lapsia ja teinejä, jotka eivät voineet sille mitään mihin ihonväriin, etnisyyteen tai kulttuuriin olivat syntyneet, eivätkä myöskään olleet syyllisiä siihen että vahempien mielipiteiden ansiosta olivat joutuneet kesäleirille. Breivik teki heistä pikemminkin marttyyreja.

    • Ketkä täällä hänen manifestiaan muka ovat ihailleet? Asiaa hän islamista kirjoitti, mutta on hyvä tutkia rahoitettiinko ja siunattiinko teko juutalaisten antijihadistien toimesta.

 2. Minusta koko mätä kupla, nimeltään Israel, tulisi puhkaista ja mätä valutettava mereen….sitten voisi keskittyä kasvaimen etäpesäkkeisiin euroopassa

Comments are closed.