Koti Uutisia Ulkomaat EU-komission puheenjohtaja kehui Karl Marxia

EU-komission puheenjohtaja kehui Karl Marxia

5

EU-komission globalistinen puheenjohtaja Jean-Claude Juncker piti kunniapuheen kommunismin isän Karl Marxin puolesta. Hän piti puheensa Trierin kaupungissa Saksassa, missä hän osallistui valtavan Marxin patsaan avajaisseremoniaan.

Jopa amerikkalaiset kongressin jäsenet olivat varoittaneet Junckeria etukäteen ja sanoneet, että kunnianosoitus Marxia kohtaan olisi huono ajatus, koska hänen perustamansa ideologian nimissä on kuollut maailmalla satoja miljoonia ihmisiä. Yksi Yhdysvaltain kongressin jäsenistä kuvasi kommunismia “myrkkynä, joka aiheuttaa verilöylyjä, kidutusta ja orjuutta kaikkialla, missä se on pantu käytäntöön”.

Myös Unkarin johtava Fidesz-puolue varoitti Junckeria kehumasta Marxia, sillä se loukkaisi monia ihmisiä maassa, jossa tuhannet saivat kärsiä kommunismin alla.

Lähde: Nordfront

5 KOMMENTIT

 1. Sitten nämä samat paskapäät “järkyttyvät” ja “kauhistuvat” siitä, että joku ojentaa oikean kätensä suoraksi eteenpäin… toivon että kyseinen patsas joutuu jatkuvan ilkivallan kohteeksi, kunnes poistetaan.

 2. Se on aika monen pro-eu:n tukijan takana, parta-kalle nimittäin.
  On ollut nautinnollista katsoa juutuupista Nigel Faragea, joka ryöpyttää faktoilla Junckeria ja muitakin kipapäitä aivan 100-0.
  Mitä suomalaiset mepit ovat tehneet maansa hyväksi siellä? Eivät niin mitään, lehmänkauppoja ja natotusta, pelkällä hillotolpalla olemista olemisen halusta. Maanpetturi Soini on menossa taas mepiksi tuonne, kuulema pitämään maataloustukiaista huolta.

 3. No ei tullut yllätyksenä, että Junckerin ja muiden EU:n persereikien idoli on partakalle ja kommunismi.

  • Marxismi=bolševismi=kommunismi=ortodoksiJUUTALAISUUS.

   Eli ei mikään uutinen todellakaan kyseessä.

 4. Drunkker oli varmasti taas niin kännissä, että patsas kärsii jo ensi tilassa kasvavasta lokin paskasta ja muusta korroosiosta.
  Karl Marx tuo jutku -saatanan takia ovat miljardit ihmiset kuolleet lukuisissa kommunistisissa totalitäristisissä hallinnoissa.-

Comments are closed.