Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Hitlerputschin marttyyrit kuolivat puolestamme

Hitlerputschin marttyyrit kuolivat puolestamme

6

Hitlerputsch tai oluttupavallankaappaus oli kansallissosialistien vallankaappausyritys Weimarin tasavallassa 8.–9. marraskuuta 1923. Adolf Hitler ja ruskeapaidat yrittivät kumota saatanallisen mahdin, joka oli kaapannut tasavallan kuristusotteeseensa. Tuo yritys epäonnistui verisesti, ja Hitler tuomittiin Landsbergin vankilaan 406 päiväksi.

– Tänä päivänä emme taistele vain oman olemassaolomme puolesta, vaan vapauttaaksemme maailman siitä vehkeilystä, joka häikäilemättömästi alistaa kansakunnat ja ihmiset alhaisimpaan itsekkyyteen, Hitler totesi.

Millainen oli Weimarin tasavalta 1920-luvulla? Mitä samaa siinä on 2020-lukuun? Mitä vahvuuksia meillä on vastustaa raharikasta eliittiä?

Kärsiessään vankilarangaistusta Hitler kirjoitti pääteoksensa Taisteluni. Seuraavat marttyyrit maksoivat taistelusta ja vallankaappausyrityksestä omalla hengellään:

– Felix Alfarth, kauppias, synt. 5.7.1901
– Andreas Bauriedl, hatuntekijä, synt. 4.5.1879
– Theodor Casella, pankkivirkailija, synt. 8.8.1900
– Wilhelm Ehrlich, pankkivirkailija, synt. 19.8.1894
– Martin Faust, pankkivirkailija, synt. 27.1.1901
– Ant Hechenberger, lukkoseppä, synt. 28.9.1902
– Oskar Koerner, kauppias, synt. 4.1.1875
– Karl Kuhn, tarjoilija, synt. 26.7.1897
– Karl Laforce, insinööri, synt. 28.10.1904
– Kurt Neubauer, tarjoilija, synt. 27.3.1899
– Claus von Pape, kauppias, synt. 16.8.1904
– Theodor von der Pfordten, asianajaja, synt. 14.3.1873
– Johann Rickmers, ratsuväen kapteeni, synt. 7.5.1881
– Max Erwin von Scheubner-Richter, insinööri, synt. 9.1.1884
– Lorenz Rittern von Stransky, insinööri, synt. 14.3.1899
– Wilhelm Wolf, kauppias, synt. 19.10.1898

6 KOMMENTIT

 1. Kun katsotte tuota listaa mitä huomaatte? Koulutustaustaltaan ja asemaltaan melkoisen merkittäviä henkilöitä. Koulutus ja opiskelu on aina ollut se voimavara jonka kautta on tehty muutoksia. Senkin jälkeen kun toinen maailmansota päättyi, isänmaalliset koulutetut tekivät hiljaista työtä niin Saksassa kuin Suomessa maansa ja kansansa parhaaksi. Kaikki eivät sitä aina ymmärtäneet, mutta ilman heitä globalistiti olisivat jo selässämme.

  Koulutus on avainasemasa kun uutta yhteiskuntaa rakennetaan. Siksi, kaikki joilla on mahdollisuus kouluttaututa tulisi tehdä se. Eikä itseopiskelustakaan ole haittaa. Koska silloin kun muutos alkaa, silloin tarvitaan tekijöitä ja tietoa.Kaaoksesta nopeimmin nousevat perivät maan.

 2. Hitler edusti suurpääomaa. Amerikkalainen General Electric käytännössä omisti Saksan sähköteollisuuden 1920-luvulta eteenpäin (annetut lainat sotakorvausten maksamista varten). General Electricin amerikkalaiset johtajat täyttivät sen saksalaisen sisarfirma A.E.G:n johtoportaan sekä haalivat suoraan 25 % sen omistuksesta. Vuonna 1933 tässä transatlanttisessa korporaatiossa päätettiin 60 000:en reichsmarkan rahallisesta kampanjatuesta Hitlerille ja se maksettiin saksalaiselle Treufund-rahastolle, jota oli muuten hallinnoimassa Rudolf Hess ja Hjalmar Schacht (vapaamuurari).

  • Eli yritys rahoitti Hitlerin vaalikampanjaa 60 000 RM:llä. Monet muutkin yritykset ovat rahoittaneet Hitleriä – mitä sitten? Jokainen poliitikko saa rahoitusta yrityksiltä, ei se vielä tarkoita että kys. poliitikko toimisi “suurpääoman” hyväksi.

   Tietysti paraskin poliitikko joutuu toimimaan joidenkin pääomien hyväksi, vaikka hän toimisi tavoitteinaan vain kansan etu. Koska et voi toimia mitenkään kansan hyväksi niin että mikään pääoma ei siitä samalla hyötyisi, koska niin kauan kun kansa elää lihassa ja maassa niin sen lihalliset ja maalliset tarpeet täytyy täyttää (ja se onnistuu yhteistyöllä teollisuuden ja yritysten kanssa).

  • Mikäs perkeleen kaappikommunisti sinä olet. Jos lullet, että Kansallisoisialistisessa valtiossa ei sallita suuryrityksiä ja menestystä olet aika perkeleen pihalla perus ideologiasta.

 3. Henkeäsalpaavan kaunis video. Siinä oli juuri hengellistäkin ulottuvuutta mitä toisaalla peräänkuulutin. Ja C82 nimimerkille; tässä on artikkeli noista rahoituskytköksistä.

  https://archive.fo/a7UAN

  Tuo kertomasi voi hyvinkin olla (((väärää tietoa))) jota löytyy enemmän kuin tarpeeksi näistä aihepiireistä. Jos se perustuu Suttonin kirjaan niin se on todettu jo aikaa sitten disinformaatioksi vailla pohjaa. Mutta vaikka totta olisikin, niin kuten tuossa edellä kommentoitiin, niin mitä sitten? Suurin osa rahasta tuli kuitenkin kannattajien lompakoista ja pieniä yksittäisiä summia yrityksiltä. Muusta ei ainakaan tuossa artikkelissa esiteltyjen saksalaislähteiden valossa ole todisteita.

Comments are closed.