Koti Uutisia Ulkomaat Eteläkorealaiset osoittavat mieltään arabipakolaisia vastaan

Eteläkorealaiset osoittavat mieltään arabipakolaisia vastaan

6

Eteläkorealaiset ovat osoittaneet mieltään koko kesän ajan arabien päästämisestä maahan. “Menkää kotiin, tekopakolaiset”, on ollut tavallinen iskulause mielenosoittajien keskuudessa. Mielenosoituksia on pidetty muun muassa maan pääkaupungissa Soulissa sekä Jejun saarella, jonne on ehditty tuoda jo satoja niin kutsuttuja pakolaisia.

The New York Timesin mukaan Jeju oli ennen paratiisi, jonne kuherruskuukausituristit hakeutuivat. Saarella vilisi (myös naispuolisia) golfareita ja sukeltajia. Arabien tulon jälkeen turistit ovat rynnistäneet saarelta pois. Jejussa protesteja johtanut Yang-Eun ok kertoo The New York Timesille:

– He voivat ottaa mukaansa vaikka kuinka monta vaimoa ja tehdä monta lasta. Nyt heitä on 500 henkeä. Kuinka paljon heitä sitten tulee olemaan 10 tai 20 vuoden päästä?

Vuonna 2017 Etelä-Koreaan saapui 51 jemeniläistä turvapaikanhakijaa. Vuoden 2018 viitenä ensimmäisenä kuukautena väestöltään aiemmin hyvin homogeeniseen Etelä-Koreaan oli saapunut jo 561 jemeniläisturvapaikanhakijaa.

Lähteet: Nordfront, Voice of Europe, The New York Times

6 KOMMENTIT

  • Niillä on jo jenkit riesana, ei tarvitse yhtään enempää muualta, ainakaan lähi-idästä.

   • Arabeilla tulee olemaan yhtä helvettiä tuolla. Japani ja Korea ovat etnisesti hyvin yhtenäisiä kansoja ja varsinkin Japani on äärinationalistinen maa ollut aina. Ne ei tule ikinä hyväksymään rotumuukalaisia maahansa, ainakaan mistään Lähi-idästä tai Afrikasta.

    • Japani ennen kaikkea, siellähän jos on rahtunenkin vierasta verta, sulkeutuu moni ovi eikä välttämättä palvella esim. kaupoissa.
     Raskas paikka olla esim. amerikkalaisjapanilainen tenava, olet kaiken ulkopuolella.

    • “varsinkin Japani on äärinationalistinen maa ollut aina.”

     Ehkä joskus samurai aikoina ja Hirohiton aikaan mutta nyky-Japani on pelkkää animepornoa,hikkyburgereita ja muuta outoa skeidaa täynnä. Kuoleva kansa. Japanin siunaus tähän mennessä on ollut eristetty sijainti saarivaltiona huitsin nevadassa. Muistaakseni yksi japsiliikemiehien suosikki ajanvietteitä on japsityttöjen pukeutuminen kouluasuun ja sitten Mitsubishi-Subaru käy käsiksi. Jotain pedofiliafetissejä.

Comments are closed.