Koti Uutisia Pohjoismaat Oppilas raiskasi opettajan Ruotsissa

Oppilas raiskasi opettajan Ruotsissa

6

Poliisi on pidättänyt 20-vuotiaan miehen Ruotsissa. Hänen epäillään raiskanneen aikuislukion opettajansa Nässjön kunnassa. Tietojen mukaan epäilty tekijä työnsi opettajan koulussa olevaan huoneeseen, jossa hän raiskasi hänet.

Aikuislukion johtaja on ihmeissään tapahtuneesta ja kertoo henkilökunnan olevan nyt peloissaan. Poliisista kerrotaan, että asiaa tutkitaan parhaillaan, ja että lisää tietoa tapahtuneesta tullaan antamaan lähipäivinä.

Lähde: Fria Tider

6 KOMMENTIT

  1. Ollaan sitä niin ihmeissään miten raakalaiset pystyvät jopa RAISKAAMAAN??? Onneksi demarit voitti vaalit, niin muutosta on luvassa tähän jatkuvaan ihmetykseen!

  2. Minutkin raiskattiin monesti opettajana ollessani. Näistä ei niin paljon puhuta. Yksi emäntä tuli paksuksikin. Jouiduin maksamaan 18 vuotta. Tein sen mieleläni, ja nyt hän on hyvä Kansallismielinen nuori valkoinen mies. Mutta, raiskaa se tosiaan nainenkin.

  3. Se oli varmaan yksitullut joka halusi poistaa mielestään pahat asiat. Ja eikös se psykologien mukaan onnistu parhaiten kohtaamalla ne. Eli, ei kun raiskaamaan.

Comments are closed.