Koti Uutisia Ulkomaat Etelä-Afrikka varautuu valkoiseen vastarintaan: 300 000 kansalaisen aseluvat kumottiin

Etelä-Afrikka varautuu valkoiseen vastarintaan: 300 000 kansalaisen aseluvat kumottiin

8

Etelä-Afrikan musta presidentti Cyril Ramaphosa on ilmoittanut, että kommunistinen hallituspuolue ANC tulee aloittamaan toimenpiteet valkoisten kansalaisten omistamien maiden riistämiseksi ilman korvauksia.

Ryöstöpolitiikkaa tukeva musta eliitti varautuu nyt valkoiseen vastarintaan. Kuten aina, tyrannit turvaavat selustansa riistämällä kansalaisilta kyvyn itsepuolustukseen.

Etelä-Afrikan perustuslakituomioistuin teki hiljattain linjauksen, jonka nojalla 300 000 kansalaista määrätään luovuttamaan ampuma-aseensa poliisille. Poliisi-instituutiota hallitsee maan musta eliitti, joka kannattaa myös valkoisten omistamien maiden ryöstöä.

Laajoja aseoikeuksia kannattavat tarkkailijat uskovat, että perustuslakituomioistuimen päätös on vasta alkusoittoa. Mikäli valkoiset eivät suostu lahjoittamaan omaisuuttaan mustille vapaaehtoisesti, turvautuu valtio seuraavaksi rotuväkivaltaan. Tällöin mustien kannalta on edullisinta, että mahdollisimman harva valkoinen omistaa yhtään asetta.

Lähde: Zero Hedge

Lue myös: Tietovuoto: Britannian hallitus tukee valkoisten maiden ryöstöä Etelä-Afrikassa

8 KOMMENTIT

 1. Tässä olisi sama harjoittelumahdollisuus, kuin oli Espanjassa 1936-1939
  AWB etc. järjestöt tarvitsevat kohta osaavia jamppoja

 2. Ai v*ttu… Haisee isolle rytinälle. Ei oo Zerstöreriä näkynyt eikä kuulunut, olis kiva tietää, miten siellä menee.

 3. Valemediassa ei ole varmasti puhuttu Etelä-Afrikan tilanteesta sanallakaan.

  • Valemedian mukaan Etelä-Afrikassa on kaikki hyvin nyt kun mustat ovat viimeinkin vallassa.
   Niinhän se oli Zimbabwessakin.

  • Juutalaisjohtoinen media on päin vastoin kannustanut valkoisten murhaamista Etelä-Afrikassa. Missä ikinä on mustien väkivaltainen kansannousu valkoisia vastaan, sitä rahoittaa ja organisoi yleensä juutalainen klikki. Vastarintamediasta löytyy monta artikkelia aiheeseen liittyen.

   Valkoisia ei haluta hävittää 30-luvun tapahtumien tai kolonialismin takia. Meidät halutaan hävittää, koska finanssieliitti haluaa hallittavakseen vähemmän älykkään sekarotuisen ihmismassan, joka ei pysty tulevaisuudessa muodostamaan kirjavuutensa vuoksi uskottavaa yhtenäistä vastarintaa eliitin valtaa vastaan. Kun rahaa ja valtaa on liikaa, kyky inhimillisyyteen voi kadota täysin. Ihmiset ovat pelkkiä tuotannon työkaluja ja tarvittaessa täysin uhrattavissa.

   Näitä tahoja sitten YK, EU, NATO, media, ministeriöt ja parlamentit ympäri maailmaa kumartavat hyväpalkkaisen suojatyöpaikan toivossa.

   • Mitä suomalaisvastaisempaa politiikkaa tekee, sitä pidemmälle etenee em. instituutioissa.

   • Tämä tullaan kyllä muistamaan. make holocaust actually happen. siinä samassa voidaan myös tuhota nuo saastaiset neekerit lopullisesti. RAHOWA 14/88

 4. Mustien valtaa perustellaan vaikka millä, mutta historian mukaan etelä kärki oli asumaton ja vain yksi heimo ison joen pohjoispuolella. Nyt heimoja e-afrikassa kymmenittäin ja puolet tulleet laittomasti maahan.
  Ase kätkentä taas ajankohtainen aihe ja kaikki muut temput kannattaa kaivaa naftaliinista.

Comments are closed.