Koti Uutisia Rotu Tietovuoto: Britannian hallitus tukee valkoisten maiden ryöstöä Etelä-Afrikassa

Tietovuoto: Britannian hallitus tukee valkoisten maiden ryöstöä Etelä-Afrikassa

5

Maahanmuuttokriittinen Breitbart-media on saanut haltuunsa Britannian poliittisen johdon kirjeenvaihtoa, josta selviää, että maan hallitus tukee Etelä-Afrikan mustan hallituksen suunnitelmia ryöstää valkoisten maanviljelijöiden omaisuus.

Breitbart tutustui muun muassa ministeri Harriet Baldwinin sähköpostiin, joka oli osoitettu parlamentaarikko Sir Paul Beresfordille. Beresford tahtoi tietää, mikä Britannian kanta on valkoisten maiden rasistiseen “pakkolunastukseen” eli ryöstöön.

– Britannian hallitus ymmärtää, että Etelä-Afrikan maareformille [eli rodulliselle pakkolunastukselle. Toim. huom.] on tarve, Baldwin vastasi.

Toisessa sähköpostissa Baldwin totesi, että pääministeri Theresa May on kertonut olevansa tyytyväinen siihen, että “prosessi [maiden ryöstö] tullaan toteuttamaan usean puolueen yhteistyöllä, parlamentaarisesti ja – – perustuslain mukaisesti sekä varovaisesti, jotta hanke ei vaaranna ruokahuoltoa eikä säikäytä sijoittajia”.

Lähde: Breitbart

5 KOMMENTIT

 1. Nyt ilmeisesti maat annetaan mustille. Kyse on siis omaisuuden ryöstöstä joillekin mustille, jotka ovat ANC:n suosiossa. Ehkä tulee maksimissaan 10.000 mustaa äkkirikastunutta uutta maanviljelijää, jotka tuhoavat tilat osaamattomuuttaan. Toivottavasti buurit eivät jää tilanhoitajiksi omille tiloilleen uusien isäntien palvelijoiksi. Ehkäpä silloin EU antaa kehitysapua tilanhoitoon ja lähettää valkoisia avuksi tiloille. Mutta nämä valkoiset väkisinkin nuivistuvat.

 2. Siinä menee viimeisetkin rippeet joskus niin hienosta ja hyvin kehittyneestä maasta, jossa oli hyvä olla ja asua. Taivas, perse ja orapihlaja…

 3. Buureja ei ilmeisestä vainosta huolimatta kelpuuteta varmaankaan turvapaikanhakijoiksi?

  No, maa on nälänhädässä alta aikayksikön tämän jälkeen. Sitten varmaankin kelpuutetaan. Buurit on tosin siihen mennessä jo joukkoraiskattu, muutettu aids lääkkeeksi ja syöty.

 4. Britannian hallitus on ollut aina rottien ja kusipäisten sionistien ja kansanpettureiden hallussa.

 5. Hauskasti sanottu “Jotta hanke ei vaaranna ruokahuoltoa”
  Vaikka maat annetaisiin mustille, niin koneet ja rakennukset kannattaisi polttaa. (Ympäristö rikos)
  Ja vaikka koneet jäisikin, niin nälänhätä on väistämätön.
  Juuri nyt on historian pahin kuivuus e-afrikassa.
  Ja vaikka ei oli kuivuutta, niin osaamaton ja ristiriitainen väestö ei pysty ruokkimaan itseään.
  Taidan aloittaa elintarvike viennin ja hinnat nousee 300%
  Halvemmalla en myy.

Comments are closed.