Koti Uutisia Ulkomaat Epäilty valejuutalainen aiheutti kriisin Saksassa

Epäilty valejuutalainen aiheutti kriisin Saksassa

10

Saksassa asuva juutalaisyhteisö joutui skandaalin keskelle, kun saksalaislehti Der Spiegel paljasti, että 71-vuotias juutalaisjohtaja Wolfgang Seibert ei välttämättä olekaan juutalainen. Epäilyjen paljastus johti Seibertin välittömään eroamiseen tehtävistään.

Seibert on väittänyt olevansa uudelleensyntynyt juutalainen, joka vuosien myötä löysi uskonsa uudelleen. Tämä ei Der Spiegelin mukaan välttämättä pidä paikkaansa, sillä hänen vanhempansa tai isovanhempansa eivät ole juutalaisia. Lehden mukaan on hyvinkin mahdollista, ettei hän koskaan edes kääntynyt uskoon, sillä hänet on entuudestaan tuomittu petoksista.

Seibert on myös väittänyt, että hänen isoisänsä selvisi Auschwitzin keskitysleiriltä. Lehden mukaan tämäkin on valhe, sillä Seibertin isä ja isoisä taistelivat Saksan puolesta sodassa. Isoisän lisäksi Seibert on väittänyt, että hänen isoäitinsä Anna Katharina Schmidt myös selviytyi kyseisestä keskitysleiristä, vaikka hän oli kristitty.

Lähde: RT

10 KOMMENTIT

 1. Valitettavan harvoin pääsee käymään niin, että juutalaiseksi itseään kutsuva jää petoksesta kiinni.

 2. Juutalaisuus on ahneutta, ilkeyttä, älykkyyttä ilman viisautta. Luotaantyöntävän näköistä. Pahuutta kaikessa saastassaan.Ei kuulu ihmiskulttuureihin. Porukka ei tajua, kun ne on niin törkeitä,ettei sitä helposti huomaa.

 3. Auschwitzin leirillä oli myös kristittyjä, ortodokseja yms. uskontokuntien edustajia siinä missä juutalaisia. Tämäkin jo osoittaa että kyseessä on työleiri eikä mikään tuhoamisleiri.

  • KYLLÄ SE OLI TUHOAMISLEIRI IHMISSYÖJÄNAZEINEEN, LAMPUNVARJOSTIMINEEN, KUOLEMAN ENKELIEN, VERIALTAINEEN JA KIDUTUKSINEEN!!!! Muun väittäminen on rikollista!

 4. Kas, kun ei yllätä valehtelu. Sitähän se on tehtävä, minkä osaa parhaiten. Petoksen ja pahuuden mestarit. Kaikkien maailman kansojen huijarit ja velalla orjuuttajat. En ihmettele, että saatanan synagoogaksikin on nimitetty.

 5. 100 miljoonaa euroa uuteen maahanmuuttajien koulutushankkeeseen kahdessa vuodessa. Aloitetaan opettelemalla latinalaiset kirjaimet – siis ne kirjaimet, joita Suomessa käytetään.

  Paljonko on 100 miljoonaa euroa? Kokoaikatyötä tekevien suomalaisten palkansaajien yleisin kokonaisansio oli 2500 euroa kuukaudessa vuonna 2016 (eli 30.000 euroa vuodessa). 40.000 euroa vuodessa ansaitseva maksaa tuloveroja 7441 euroa, josta kunnalle (Helsingissä) 5923 euroa. Jos kaikki loput verot (valtionvero, YLE-vero ja päivärahamaksu) sijoitetaan tähän 100 miljoonan hankkeeseen, tarvitaan 65.847 iloista veronmaksajaa, joiden veroja ei käytetä mihinkään muuhun.

  On selvää, ettei tuloverokertymillä makseta maahanmuuttajien ja kehitysavun aiheuttamia menoja. Siksi tarvitaan arvonlisävero, autovero, ajoneuvovero, polttoainevero, sähkövero, varainsiirtovero, perintö- ja lahjavero, tupakka-, makeis- ja jäätelövero, arpajaisvero, veikkausvero, YLE-vero ja lästimaksu jne. Ja pisteenä iin päälle – lisää velkaa.

  sairas pitää olla jos töitä tekee

 6. Itse olen päättänyt, että mikäli jossain elämäni vaiheessa päädyn tilanteeseen, jossa odotan kuolemaa, esim. jonkin syövän terminaalivaihe… Käännyn juutalaisuuteen ja hankin vihreiden tai vasemmiston jäsenkortin 🙂

  • Terve periaate. Hommaa molemmat jäsenkirjat, niin saadaan kolme kärpästä yhdellä plätkäisyllä. 🤩

 7. Uutisessa taitaa olla käännösvirhe, RT:n uutisessa kirjoitetaan: “He publicly identifies as a Reform Jew”

  Eli hän identifoituu reformijuutalaisuuden edustajaksi (joka juutalaisuuden liberaali suuntaus) eikä väitä RT:n uutisessa olevansa uudelleensyntynyt juutalainen.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Reformijuutalaisuus

Comments are closed.