Koti Uutisia Pohjoismaat Norjassa nähtiin jälleen niin kutsuttua poliisien resurssipulaa

Norjassa nähtiin jälleen niin kutsuttua poliisien resurssipulaa

7

Resurssipula ei tunnu koskevan Norjankaan poliisia silloin, kun Pohjoismainen Vastarintaliike on kaduilla ilmaisemassa “vääriä” mielipiteitä. Vastarintaliikkeen eilen pitämän mielenilmaisun jälkeen Mossissa poliisit innostuivat estämään liikkeen jäsenten liikkumista, kun he olivat matkalla takaisin autoilleen. Tämä johti sanaharkkaan virkavallan ja paikalla olleiden jäsenten välillä. Poliisille ilmoitettiin, että heidän toimintansa on naurettavaa.

Mielenilmaisun aikana voitiin myös todeta, että rajavalvonta jälleen kerran toimi, kun kyseessä oli kansallismielisten matkustelu maasta toiseen. Norjan poliisi ilmoitti ennen mielenilmaisua, että he aikoivat estää mahdollisesti Ruotsista tulevia osallistujia pääsemästä lailliseen mielenilmaisuun.

 

7 KOMMENTIT

  1. Vitun sirkuspellet virkamerkin kanssa, tällasille taulapäille ei ole tulevaisuuden Pohjolan poliisivoimissa tilaa.

  2. Kyllä pitää olla helvetillistä idiotismia tuollainen, tahallaan provosoidaan tapahtuman jälkeen osallistujia lapsellisilla syillä.
    Poliisit, kuten vartijatkaan eivät useinkaan ole niitä penaalin terävimpiä kyniä, on vain rajaton pätemisen tarve.

  3. Siellä se sionistiohjattu Norjan “politinen” poliisi esittäytyy täydellisessä hölmöydessään.

  4. Mitä vittua???? Onko Norjassa rikos jos valkoihoinen lähestyy omaa autoansa? Pitäköön turskansa saatana sinne en enää mene.

  5. Norjakin on niin tiukasti globalistien talutusnuorassa että sielä tehdään mitä käsketään. Eikä vaaleilla valituilla henkilöillä tai virkamiehillä ole mitään muuta mahdollisuutta.

    Aivan sama on tilanne Suomessa. Presidentistä lähtien tehdään juuri niinkuin isot pojat sanoo. Kitisijät korvataan uusilla. Tottelevaisuudesta saa palkkion.

  6. Ilmankos poliisi on norjaksi “politi”. Yhden sortin idiotismia ja se, joka on käskyn tähän antanut, pelkää tosissaan. Eikä kenttäsioilla sen vertaa selkärankaa, että ottaa homman pelleilynä, mitä se on. Mädätys mennyt hyvin perille, propaganda jyllää, Ilja Ehrenburgko siellä on poliisikoulussa luennoimassa?

Comments are closed.