Koti Uutisia Ulkomaat Ei-kansallissosialistinen hupinationalisti taipui jälleen

Ei-kansallissosialistinen hupinationalisti taipui jälleen

6

Kuten Euroopassa ollaan totuttu, eivät niin kutsutut hupinationalistit kykene seisomaan juutalaista painostusta vastaan taipumatta. Tällä kertaa juutalaiselle painostukselle taipui Unkarin pääministeri Viktor Orbán.

Orbánin hallitus on päättänyt perääntyä kampanjastaan, jossa se kritisoi EU-komission puhejohtajaa Jean-Claude Junckeria ja juutalaista miljardööri George Sorosta. Maa lupaa täten poistaa katukuvasta Euroopan unionin vastaiset mainostaulut.

Taustalla on EU-parlamentin uhkaus poistaa Orbánin puolue Fideszin keskustaoikeistolaisesta EPP-ryhmämästä. Orbánin esikuntapäällikkö Gergely Gulyasin mukaan Fidesz haluaa pysyä EPP:n jäsenenä.

Lähde: Yle

6 KOMMENTIT

 1. Ei ole siis sananvapautta enää Unkarissakaan. Jääkö Puola euroopan viimeiseksi valkoiseksi valtioksi?

 2. Paska syy taipua kun EPP ei edes ole niitä edes näennäisesti Eurokriittisempiä puolueita siellä.

  Toisaalta ei auta, kamppanja on jo toiminut.

 3. Rahalla ja pelolla näkyy olevan kova vaikutus.
  Toisaalta kukaan ei ole profeetta omalla maallaan. Ei edes Suomessa – täällä omat hupiukot ja akat että porukat.

 4. Perääntyväthän muslimitkin silloin ja tekevät välirauhan kun heillä on huono “käsi”, mutta iskevät sitten uudestaan kun rauhasta löystynyt hyväuskoinen idiootti kutittelee emäntää sänkykamarissa voimiensa tunnossa, mutta vetelät sitten housussa kun käyrien miekkojen “tietäjät” “tulevat kuin varas yöllä”.

  Viktor Orban on yksin Euroopassa vastustamassa lohikäärmettä nimeltä EU ja mustekalaa, jonka lonkerot ylettävät yli koko maailman eli juutalaisia ja monimiljardööri George Sorosta, jolla on rahaa enemmän kuin roskaa ja “Open Society” -organisaatio, joka on täynnä “kyykäärmeitä” kuin kyykäärmeiden talvehtimispesä.
  Viktor Orbania on kuitenkin syytä ihailla, jos vertaa sellaiseenskin fiaskoon kuin Juha Sipilä & kumpp. (serkkupoja).

  Lisäksi on suomalainen sanonta: “Viisas taipuu”. Joskus siihen lisättynä vielä: “Mutta ei katkea!!!”

  Lopuksi on vielä todettava, että saksalainen kristillisdemokraattien veteraanipolitiikko kiirehti EU:n armeijan muodostamista syystä, että sitä voitaisiin käyttää aivan samalla tavalla kuten Neuvostoliittto teki Tsekkoslovakiassa Prahan keväässä v. 1968, jolloin Neuvostoliiton kommunistisen puolueen pääsihteri Leonid Brezhnev (1906-1982) sovelsi muiden Varsovan liiton maiden kanssa ns. “Brezhnevin oppia” miehittämällä Tsekkoslovakian ja kaatamalla Alexander Dubčekin (1921-1992) johtaman hallinnon, joka harjoitti ns. “Ihmiskasvoista kommunismia” lisäten maassa poliittisen opposition oikeiuksia toimia sekä sananvapauden sallimista laajemmissa mittasuhteissa eli demokratiaa, joka samalla ulkopolitiikassa olisi merkinnyt selvän “hajuraon” ottamista Neuvostoliittoon ja sen johtamaan kommunistiseen blokkiin, joka olisi vielä sotilaspoliittisestikin heikentänyt Itä-Eurooppaa katasrofaalisella tavalla ja samaa olisi myös merkinnyt se, että Tsekkoslovakian kaltainen poliittisten olojen vapautumisen liike olisi levinnyt muihin nk. “Sateliittivaltiohin”!

Comments are closed.