Koti Uutisia Rotu E-Afrikan hallinnolta 100 lääkärinvirkaa “vain mustille” – paikat jäi täyttämättä

E-Afrikan hallinnolta 100 lääkärinvirkaa “vain mustille” – paikat jäi täyttämättä

1

Etelä-Afrikan mustaa ylivaltaa kannattava kommunistihallitus joutui noloon tilanteeseen, kun valkoisia syrjinyt työllistämisohjelma veti vesiperän. Eteläafrikkalainen provinssi tahtoi palkata korkeasti koulutettuja mustia älyllisesti vaativiin tehtäviin, mutta törmäsi työvoimapulaan.

Provinssi yritti rekrytoida sata uutta lääkäriä sillä kriteerillä, että nämä ovat rodultaan mustia afrikkalaisia. Vaikka Etelä-Afrikassa asuu lähes 49 miljoonaa ihmistä, eivät virkamiehet löytäneet tarpeeksi montaa ammattitaito- ja rotukriteerit täyttävää kansalaista.

Rekrytointi yritettiin alun perin hoitaa salaisesti, mutta tieto rotuvaatimuksista vuosi lopulta julkisuuteen. Virkamiehet eivät suostuneet pyytämään syrjityiltä valkoisilta anteeksi vaan väittivät, että rasistinen rekrytointipolitiikka “tasapainottaa menneisyyden epäoikeudenmukaisuutta”.

Etelä-Afrikan talous ja julkinen infrastruktuuri ovat olleet syöksykierteessä siitä lähtien, kun juutalaisten ja ulkomaalaisten rahaelitistien tukemat mustat terroristit kaatoivat valkoisten ylläpitämän rotuerottelujärjestelmän. Hallitus on joutunut toistuvasti kiusallisiin tilanteisiin, kun se on joutunut myöntämään olevansa taloudellisesti riippuvainen niistä valkoisista, jotka eivät ole vielä poistuneet maasta.

Lähde: RT

1 KOMMENTTI

  1. Jostain syystä en ole ollenkaan yllättynyt. Joku rasismiin taipuva voisi olla eri mieltä, mutta roturealistina pidän asiaa aivan normaalina.

Comments are closed.