Koti Uutisia Kotimaa Oulun PolPo: tunkeutujien huutelut naisille eivät seksuaalista vaan “erilaista kommunikointia”

Oulun PolPo: tunkeutujien huutelut naisille eivät seksuaalista vaan “erilaista kommunikointia”

19

Poliittinen poliisi (PolPo) kannustaa suomalaisia hyväksymään sen, että maahantunkeutujamiehet huutelevat ja vislaavat valkoisille naisille yleisillä paikoilla. PolPon mukaan kyse on “naisten ylistämisestä” eikä suinkaan seksuaalisista tai halventavista taka-ajatuksista.

Asiaa kommentoi Yleisradiolle ylikomisario Arto Autio Oulun poliisilaitokselta. Haastattelu liittyi lukemattomiin monikulttuurisiin pedofiiliskandaaleihin, joissa maahantunkeutujat ovat raiskanneet valkoisia suomalaisia lapsia. Ainakin yksi uhreista teki hiljattain itsemurhan.

PolPon ylikomisario painotti, ettei suomalaisten tule kohdistaa katupartiointia etnisiin ryhmiin, vaikka afrikkalais- ja arabimaahanmuuttajat ovat 17-kertaisesti yliedustettuina Suomen seksuaalirikostilastoissa. Kohdistetussa katupartioinnissa “voi olla kyse muukalaisvihan lietsomisesta”, Autio varoitteli.

Eniten kummastusta on herättänyt haastattelun osuus, jossa PolPo käskee suomalaisia suhtautumaan myönteisesti siihen, että maahantunkeutujat kommentoivat äänekkäästi esimerkiksi valkoisten naisten ulkonäköä kadulla. PolPon mielestä suomalaisten tulisi ottaa huutelu kohteliaisuutena.

– Ne [huutelut] ovat olleet naisia ylistäviä, ihailevia kommentteja, joihin ei ole liittynyt seksuaalista sävyä tai lääppimistä, PolPo valistaa ja jatkaa:

– Toivon, etteivät puurot ja vellit mene sekaisin ja ettei puhuttaisi seksuaalisesta lähestymisestä, jos kyse on ulkomaalaisten erilaisesta kommunikointitavasta ja meille vieraasta lähestymistavasta.

Lähde: Yle

19 KOMMENTIT

 1. Arto Autio on puheistaan päätellen vajaaälyinen.
  Ei kait sitä ylikomisarioksi muuten pääsisikään.

 2. Eikö tapana ole että opetellaan maan tavat toimia eri tilanteissa, vai eikö se koskekkaan näitä elintasolomailijoita?
  Ei asiat ole koskaan toimineet niin että kantaväestö sopeutuu vieraaseen kulttuuriin vaan toisin päin.
  Pitää alkaa istumaan aina niin, että kengänpohja osoittaa tällaista läpsyä kohden ja muita normaaleja tapoja täällä pohjolassa.
  Tarpeen tullen tääläkinnosataan erilaista kommunikointia esim. viittomakieltä kummallakin kädellä ja kaverin avustuksella kun on oikein puheripuli.

 3. Silmistä näkee heti, että tää jätkä ottaa lääkitystä psyykkisiin ongelmiinsa. Kun ottaa kourallisen tabuja heti aamusta, niin voi lykätä suustaan vaikka minkälasta paskaa silmiä räpyyttämättä. Näin se nykyään Suomessa menee, että jos on valmis kulttuurimarxilaiseen käyttäytymiseen, niin pääsee ylikomisaarioksi jo pojannulikkana.

 4. Ei jumalauta mitä paskaa joutuu lukemaan päivästä toiseen. Onko noi tosissaan?

  • Pelottavaa tässä on se, että ne ovat tosissaan.

   • Vaikea uskoa, että joku voi pokkana suoltaa tuollaisia aivopieruja kaiken kansan nähtäväksi, mutta no joo, kenen joukoissa seisot, sen lauluja laulat.

    Noilla ulkomaanelävillä pitkin tätä planeettaa on erilaisia tapoja ja tyylejä tehdä kaikenlaisia kivoja kolttosia, eikä Suomen tosiaankaan ole tarvetta sulattaa ja suvaita yhtään mitään sellaista, mikä täällä on vakiintuneesti käsitetty huonoksi käytökseksi.

    Tuskin menisi Kamelistaniassa läpi, jos jurrinen suomipeikko karjuisi siellä kiimaansa ohi kävelevien mustakaapujen perään käyttäen loukkaavia ja halventavia ilmaisuja. Ei sanoisi ratsupoliisi Kemal, jotta noin ne kunnioittaa ja kehuu naisiaan, ne suomalaiset, ja meidän on sopeuduttava siihen. Tulisi raippaa ja kaikkea muuta kivaa sangen joutuisasti.

 5. Kaikkien etelämaalaisten “kommunikoijien” tulisi keskittää omanlaiset ihailevat huutelunsa Aution ja Aution kaltaisten vaimoille/tyttärille/mummoille tms. Sehän ei haittaisi yhtään ketään ja samalla muut naiset saisivat olla tältä rauhassa. Koska ei, se ei ole imartelevaa, se on yököttävää. Ja nythän ei näköjään edes voi reagoida vihamielisesti koska etelämaalainen ja/tai poliisi on kimpussa.

 6. Milloinkas meinasi joku tehdä lapsennussijoille jotakin siellä Oulussa päin?

 7. Naamataulua kun katselee niin herää epäilys että mitähän niille takavarikoiduille huumeille oikein käy.

 8. Suomalaiset miehet voisivat alkaa vislaamaan ja huutelemaan ihailevia kommentteja huivipäisten naisten perään. Se varmaan ilahduttaisi heitä kun kerran kuuluu heidän kulttuuriinsa.

  • Tulisi aika nopeasti kuolemantuomio sieltä, kuten kävisi jos menisin me rikastelemaan Irakiin, Afganistaniin tai Somaliaan. Muutama humalainen suomalainen onkin jo saanut (tappavaa) kurinpalautusta islamisteilta, kuten olemme saaneet lukea. Me saamme selkäämme tässä kilpailussa sangen selvästi.

 9. Ollaan muijan kanssa mietitty muuttamista Eesti Vabariikiin. Tässä juuri käytiin ja näinmme vain yhden neekerin. Edellisellä kerralla taisi olla kaksi.

  https://mvlehti.net/2017/03/31/ilon-paiva-abdiqadir-osman-hussein-on-palautettu-somaliaan/

  Tuossa päivän (HI-V-)positiivinen uutinen. Edes yksi raiskarimurhaaja vähemmän lusimassa meidän viiden tähden hotellissa, kuten eräs eestiläinen kovanlinjan huumekaveri totesi oloista meitin kivilinnassa. Myös venäläisiä veljeskansalaisiamme istuu turhan paljon täällä, mutta minkäs teet.

 10. MITÄ VITTUA ARTO???? Niinkö että kantaväestö sopeutuu ja joustaa? Ei Arto, ei se niin mene…se menee niin että nuo lampaita nussivat pedofiilit nöyristelevät meitä sekä kunnioittavat meidän tapoja ja lakeja kunnes saavat paluulipun sinne mistä alunperin ikinä lähtivätkään.

 11. Arto Autio.. Sun vaimollasi on upea perse ja tyttäretkin on ihan pantavan näköisiä..

  Kyllä me kantasuomalaiset alkuasukkaat osaamme myös tätä kivapuhetta.. tarvittaessa, mutta meillä tosin on erilainen “sivistys”

Comments are closed.