Koti Uutisia Ulkomaat Ranskan keltaliivit pahoinpitelivät valemedian toimittajia

Ranskan keltaliivit pahoinpitelivät valemedian toimittajia

6

Ranskassa ovat jälleen viime viikonloppuna jatkuneet niin kutsuttujen keltaliivien mielenosoitukset. Keltaliivit ovat useita viikkoja peräkkäin jatkaneet mielenosoituksia ympäri Ranskaa. Tavallinen kansa on jalkautunut kadulle ja eliitti on saanut tuntea nahoissaan heidän turhautumisensa ja vihansa. Kohteina ovat olleet hallitus, sisäministeriö, pankit ja tällä kertaa valtamedian valeuutistoimittajat.

Katso video toimittajien, heidän vartijoidensa ja keltaliivien yhteenotosta: 

Lähde: RT

6 KOMMENTIT

  1. Aika moni rahasta valehdellut toimittaja on nyt hieman peloissaan. Varsinkin musiikkialan. He ovat tuoneet paljon kärsimystä huorailemalla tänne muslimineekereitä pönttöineen.

  2. Vastuullinen journalisti joutui henkilökohtaisesti vastuuseen.

  3. Ranskassa osataan laittaa kiitettävästi rähinäksi silloin kun homma menee oikein törkeäksi. Mutta onhan tuo maa vallankumouksen kehto, jossa kuningas ja kuningatar ovat saaneet tuntea giljotiinin yhteiskuntaluokkia “tasaavan” vaikutuksen. On aivan oikein, että eliittiä tukevat globalisti toimittelijat saavat tuntea nahoissaan ranskalaisen työmiehen ja perusyrittäjän rystyset poski päissään, sillä nuo sampanja -pumpulissa pyöritellyt elitistit ja kermaperseet, jotka katsovat ylemmyyttä tuntien tavallisia ranskalaisia, jotka viime kädessä pitävät koko Ranskan yhteiskuntaa pystyssä rahoittaen globalisti politiikkojen vastuuttoman sekä kansallisvaltion kansanmurhaan tähtäävää politiikkaa, joka kylmäverisyydessään ja julmuudessaan vetää vertoja pahimmille mafiosoille ja brasilialaisille huumekartellien rankaisu joukkioille, jotka tekevät verimuusia kaikista ihmisistä koosta ja iästä riippumatta, sillä kaikkein tärkein arvo on raha ja maksamattomat velat, johon muuten EU -eliittikin pyrkii kurjistamaan koko Euroopan kansakunnat syystä, jonka yksi Jumala Tietää, sillä niin “julmia aikeita” ei ole ollut millään muulla diktaattorilla kuin Neuvostoliiton diktaattori Josif Stalinilla, jota EU nyt matkii simpanssin poikanen jäljitellen jokaista hänen tuho työtänsä kuin se oli suurempikin arvo ihmiskunnan historiassa, joka on toki verinen, mutta aina lähtökohdiltaan edes teoriassa hyvää tarkoittavaa ja ylevää sekä inhimillistä ainakin jokaisen uuden itsenäisen valtion peruskirjassa. EU-federalistien ja sokeasti globalismia palvovien kultaisen vasikan kumartajien mielessä ei ole ainoatakaan ylevää ajatusta tai tekoa, sillä ne ovat lainatut monikulttuurisen Brasilian huumekartellien toimintatavoista, jotka eivät vaadi toteutettavaksi kuin kaiken hyvän tukahduttamista ja sydämensä kovettamista kaikelta jota kunniaksi ja kansakunnan onnen vaalimiseksi on ymmärretty jälkeen pimeimmän keskiajan taakse jäätyä.

    • Kylläpä olet viisas. Ihailevat katseet seuraavat perässäsi ja arabihomppelien sekä mustien perssankareitten ihailijaposti tulee tukkimaan Niuvanniemen postilaatikon… 😍

Comments are closed.